Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat 500S je sportovní pětistovka bez štíra

8 komentářů

3_diamanty
jeden z najvydarenejsich pocinov fiatu za posledne roky :yes:

motoricky tiez vyborna ponuka..... kazdy si vyberie ;-)

su auta ktore za rok za dva uz akosi rychlo zostarnu ( KA, Spark ) ale fiat 500 naopak... vyzera cim dalej tym lepsie..... to auto je uz teraz buducou legendou :yes:
pumpkin
No teraz s tebou musím súhlasiť. S jednou bielou mám osobné skúsenosti a je to najlepšie mestské auto vo svojej triede. :yes:
3_diamanty
mna fascinuje ten neuveritelne nadcasovy interier aj exterier.... to auticko vyzera dokonale akoby prave este len vcera len vyslo z vyvojoveho centra... neuveritelne auto.... navyse na svoje rozmery velmi bezpecne a priestranne a imidzove... to auto je trefa... myslim ze GTI tu vtedy pri jeho prichode na eu trh pred par rokmi provokoval slovami o prepadaku a bla bla pozname tie jeho romany a keci a ono sa stal pravy opak... ono f500 nie je lupo ze? Fiat male auta na rozdiel od koncenru vzdy vedel :yes: navyse to auto ma charizmu a dusu... z toho auta citit zivot a radost :yes:
pumpkin
Nadčasovou by som asi novú 500-ku nenazval, predsalen je to retro... No majster GTI sa tiež sem-tam utne, ale už si to priznal. :-)
695
...k sežrání >:D
vrkuboy
Copak tě tak pobavilo?
gil54
....byl typický Fiat. A jsem rád, že to platí i dnes.

Stejně, jako Golf je Volkswagen.

Možná k nim mohl patřit i Mini, kdyby přežil.

Nejsem zaujatý, všechny tři jsem měl. (V první sérii.)
beibej
Měl jsem za to že tenhle motor je už z nabídky stažený....
Nelíbí se mi ten novej přední nárazník. Boky a vzadu je to dobrý, ale nemůžu se zbavit dojmu, že mu nejvíc sluší verze Lounge s chromovejma lištama na obyč nárazníkách.