Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Auto představuje nové logo pro modely Fabia a Roomster

36 komentářů

zlysoused
:yes:
Flai
Flai
Nelíbí se mi ta "spojka" na tom "Š" ten "háčkem" nad ním ... ;-\ dal bych to k sobě,a "prolis" ... 😄
Pekelná Micinka
Souhlas. Já bych změnil i tvar toho háčku. Logo pěkný.
nalimer
Len na margo - nový model Fábie príde na budúci rok. Súčasný model sa tak bude vyrábať minimálne rok a niečo. Preto ten nový znak.
Superb čaká FL, s novým logom príde v polovici roka.
Erialdur
Ten nový znak není škaredý ,ale bude chvíli trvat než si na něj zvyknu.
rohYpnol
Chápu snahu sjednotit loga, ale přijde mi to zbytečné, stávající nodely by klidně mohly doběhnout se stávající podobou. Beztak se dosavadní "barokní" podoba příliš neshoduje s pojetím nového kabaňovsky čistého designu...
Změnu loga klidně mohli ponechat až na příchod FL nebo nového modelu. Nové logo lepší vůz nedělá :-!
ufoun zeleny
ano, kabaňovky ciste logo bude hranate anebo tojuhelnikove >😒]
Aladeen
Ale do pi*če prečo ste to museli prepnúť na to nové zobrazenie stránky , diskusia je urobená hrozne ! :no:
DawQa
:yes: souhlas diskuze je jedna obří katasrofa...
šmoula nešika
:yes:
Pekelná Micinka
Diskuze je z hlediska rychlosti super.
DawQa
Tak s rychlostí jsem nikdy problém něměl, za to s přehledností teď mám a celkově vzhled se nepovedl.
PeterLuk
JJ Diskusie prepnúť na starú!
3_diamanty
aj na volante vyzeralo zelene logo akosi privetivejsie a ludskejsie ako toto chladne 😐

mozno sa skoda raz k tomu logu vrati....
qwert88
Nové logo pěkné,ale ten nápis škoda bych asi vynechal,to bude jak ze 120ky,ale aspoň to nějak obahatí tím novým logem.
Typhoon
Díky novému vzhledu auto.cz se mi nezobrazuje text článku. Co dělám špatně? Mám visty, PC středního výkonu a monitor 22 palců. V sekci moje auto nenacházím svou garáž, to ani nepíšu o fontech.
Omlouvám se, že to píši sem, ale k článku o oznámení nového vzhledu není diskuze.
😒
Stejsn
Taky nevidím nikde svoje auta na MACZ ;-\
Aleš Jungmann (Auto.cz)
Jsou ve vašem profilu, "nastavení/garáž moje.auto", nikam se neztratila. Bude asi lepší, když garáž zviditelníme hned po přihlášení na HP moje.auto.
Typhoon
Díky, už jsem své auto našel, nicméně text není vidět tak, jako dřív. Abych ho viděl, musím jakoby editovat. Poněkud nepraktické.
Co se týká článků v auto.cz, stále se mi nezobrazuje text.
baca42
To jsem rád že nejsem sám a doufám, že nám někdo pomůže. 😢 :no:
nielblack
Jsem na tom uplne stejne a uz sem auto.cz o problemu informoval, ale zatim mi nikdo neodpovedel jak problem vyresit... 8-s
Ada je zase tady
pokud nebudu mít možnost si zvolit dosavadní vzhled, tak už sem nebudu chodit. Je to hnus :no:
rohYpnol
skvělé, konečně první pozitivum na novém designu >😒]
šmoula nešika
:yes: :yes: :yes: >😒] >😒] >😒] >😁
STi 2008
Je to fakt děs běs!! To vymysleli ignorantii na webgesign, respektive na uživatelskou přívětivost. Spíše to odpuzuje! 😢
iudex
Tak to nám budeš naozaj chýbať, bez Teba prídeme o kus zábavy! >😁
Merrill
[odkaz]
lled
Foto galerie v IE 9.0.8112.16421, rozliseni 1280X1024 vypada v novem takhle😒br />
[odkaz]

Plati to pro vsechny galerie + rozhasene jednotlive webelementy (sipky, cislice v galerii..).
Aleš Jungmann (Auto.cz)
Podíváme se na to, děkuji.
Nagano
Jak dlouho může asi trvat vývojáři opravit nefunkční databázi obrázků,. která nedávno ještě fungovala??? 8-s
šmoula nešika
Šílený stránky šílenýma zůstanou ještě dlouho.
PeterLuk
Popravde, nechápem zmysel. Keď už dostala nové logo Fábka, prečo ho nedali aj Yetimu a Superbu? Že prejdú čoskoro faceliftom? Fábia príde o rok nová. A výmena loga určite nieje nič náročné, je to zmena ktorá môže prejsť zo dňa na deň bez upozornenia.

Čo sa týka loga samotného, vyzerá dobre. Akurát je myslím škoda, že je čiernobiele, aspoň na volantoch mohlo ostať zelené.

Ináč, súhlasím s kolegami, font nápisov sa mi nepáči. Pôsobí tak chladne, bezcharakterne. Osobne som bol fanúšikom starého fontu ktorý mala prvá a druhá Octavia a prvá Fabia, faceliftovaná Felicia.
šmoula nešika
Souhlas. Mně se ale více líbí víc font Fabia II, Roomster, Praktik/Octavia II/Superb II/Yeti.
Adam Novák
Příšerné :no:
ufoun zeleny
ještě tu u tohoto článku chybi druha informace co pisi jinde, a to sice ze Skoda zdrazuje a jiz promitla zvyseni DPH >😁 ( Škodovka končí se zeleným logem. A zdražuje )