Ekonomika
přece jenom jezdit po čerstvě otevřené dálnici 60 km/h a ještě skákat na zvlnění metr vysoko, to je trochu moc. Hlavně když kilometr dálnice třeba i přes pole stojí miliardu, což je milion korun na každý délkový metr. Proč v okolních státech stojí kvalitnější dálnice podstatně míň? V této souvislosti mě napadají jen dvě slova: mafie a korupce...
Nechci tim rozhodne rict, ze stav silnic a dalnic by byl na Morave idealni, nicmene stav a rozvoj silnicni site zde neni relativne horsi, nez jinde v republice.
V ostatních úsecích, rovněž nic moc. Je třeba se naučit"radovat z mála" a tady to vidím už na umění "radovat se z neúspěchů". Jen tak dál...
Osobně si myslím, že by se D1 odlehčilo vybudováním Horního tahu z Hradce Kr. na Ostravu. Z ostatních kraj. měst jsem v Praze neúměrně dříve, než z Ostravy. Hlavně, že si umíme vše zdůvodnit. Pro info - nebydlím v Ostravě, ale s tímto krajem cítím a bez, nejen kvalitních pozemních komunikacích, to bude stále jen výspa ČR a její špinavá "dojná kráva"...
Misto toho se mela predevsim uz davno opravit D1, postavit dalsi klicovy casti prazskyho okruhu, postavit D3 a R35... A nebo, kdyz jsme u ty Moravy, postavit obchvat FM, kterej je pro region desetkrat dulezitejsi nez nepouzivana D47. Ze je to pritom z Ostravy do Prahy ze vsech krajskych mest nejdal, to je pri pohledu do mapy skutecne nanejvys sokujici zjisteni. >😒]
Jinak tah na Viden ma Morava (potazmo cela CR) uplne ok a intenzitam plne odpovida, problem je spis na rakousky strane, ktera nastesti postupuje s vystavbou dalnice k Poysdorfu pomerne rychle. U nas by k idealnimu stavu stacil poradny obchvat Mikulova. Obchvat FM - ano, to je ostuda, ten mel byt uz davno. R43? Ta staci jak je po Kurim, dal uz jsou intenzity tak maly, ze rozhodne neopravnujou ke stavbe dalnice. No a vyznamnym tahem na Slovensko je D2, luxus v podobe R49 a podobnych si budeme moct racionalne dovolit tak za 20 let.
Jinak s tim Prazskym okruhem miris uplne vedle, to je dalnicni obchvat mesta a proto jde z penez RSD uplne logicky. Mistecka je mestsky dalnicni privadec, neco jako jsou prazsky radialy, ktery si Praha plati ze svyho. Na stavbu mestsky infrastruktury za statni prachy jsou e😜erti ale predevsim v Brne s jejich Dobrovskeho tunely, nejdrazsi to stavbou dalnice v prepoctu na kilometr v historii a mimochodem dalsi vyznamnou moravskou stavbou, ktera se loni zprovoznila. To by byla sranda, kdyby chtela Praha po statu proplatit Blanku, co? :-!
nevím jaká krajská města máš u r6 na mysli a jakou hustě osídlenou oblast karlovarska - tříokresového kraje s otazníkem, který neměl vůbec vzniknout, když ti vadí budování infrastruktury na moravě, která je nejhustěji osídlenou částí republiky.
ohledně r43 nemůžu prostě souhlasit - nevyhovuje. s tahem na slovensko, d2 je opět dobrá tak maximálně pro pražáky a pro někoho kdo jede na jih do blavy. ano měl jsem na mysli r49 - spojení střední moravy se slovenskem pořádnou cestou by mělo být prioritní. navíc nechápu proč si myslíš, že r49 si budeme moct dovolit tak za dvacet let, ale d3 si můžem dovolit snad hned.
v čem se shodnem je kritika d47, která opravdu nebyla moc promyšlená a za ty prachy se mohlo udělat mnohem více na stávajících tazích v msk.
ad brno; holt tunel je v česku téměř vždy "tunel" :-! ;-\
ad místecká; je mi jedno co je dálniční přivaděč nebo obchvat města, chtěl jsem poukázat spíš na rozsah. místecká opravdu není opravdu žádný obr projekt. jinak si nemyslím, že by měl být nějaký problém, kdyby měl blanku zatáhnout stát, prostě by se to započetlo. stát praze, jakožto obci, každoročně posílá miliardy v rámci rozpočtového určení daní, tak by se v tom nemalém balíčku jen odečetla částka za blanku :-!