Novinky
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Neviem kde ste na tieto informácie prišli ?
Ale každopádne tu sú oficiálne informácie !
Výbavy😒br /> Štandard bude obsahovať : 1x Airbag , prípravu pre rádio , zadné opierky hlavy , posilňovač riadenia , Alarm
Výbava Norma Naviac bude obsahovať: 2x Airbag , Rádio s USB CD , Abs , 2x El.Okná Vyhrievané sedadlá a Klimatizáciou Panasonic
Výbava lux Obsahuje naviac : vyhrievané zrkadlá, hmlovky, ochranné bočné lišty, El. všetky okná, Multimédia Audio systém so 7-palcovým dotykovým displejom, USB-port a čítačka SD kariet, Bluetooth a Handsfree
K dispozícii bude tiež navigačný systém, Vyhrievané predné sklo, Dynamic Stability, systém riadenia trakcie (TCS), parkovacie senzory, dažďové senzory a denné svetla,bočné Airbagy.
Viac na : [odkaz] Na výber bude Manuál M5 aj Automat od Nissana A4
Motory : 1.6l 8v /16v s výkonom od 98-105 koní
Len dodám že sa plánuje aj E😜ort 😉
Ale každopádne tu sú oficiálne informácie !
Výbavy😒br /> Štandard bude obsahovať : 1x Airbag , prípravu pre rádio , zadné opierky hlavy , posilňovač riadenia , Alarm
Výbava Norma Naviac bude obsahovať: 2x Airbag , Rádio s USB CD , Abs , 2x El.Okná Vyhrievané sedadlá a Klimatizáciou Panasonic
Výbava lux Obsahuje naviac : vyhrievané zrkadlá, hmlovky, ochranné bočné lišty, El. všetky okná, Multimédia Audio systém so 7-palcovým dotykovým displejom, USB-port a čítačka SD kariet, Bluetooth a Handsfree
K dispozícii bude tiež navigačný systém, Vyhrievané predné sklo, Dynamic Stability, systém riadenia trakcie (TCS), parkovacie senzory, dažďové senzory a denné svetla,bočné Airbagy.
Viac na : [odkaz] Na výber bude Manuál M5 aj Automat od Nissana A4
Motory : 1.6l 8v /16v s výkonom od 98-105 koní
Len dodám že sa plánuje aj E😜ort 😉
inovovana kalina nevyzera vobec zle.... paci sa mi,,, aj interier vyzera zaujimavo a schopne :yes😒br />
podla mna by kalina uspela aj mimo ruska.... doterajsie sandero urcite nie je lepsiim autom a ani lacnejsim a uspech ma a su stale ludia ktori potrebuju auto pre pracu a nie pojazdnu lestenku v ktorej si chtiac nechtiac musia priplacat za nezmysly ktore dviihaju jednak cenu aut a jednak vodicovi tieto veci netreba..... kalina je fajn .. paci sa mi, rozhodne by sa nestratila
casom sa mozno dockame aj seriovky od tohto😒br /> [odkaz] ... ci sa to uz paci niekomu alebo nie ... ta lada vyzera paradne... a skor ci neskor pojde lada kvalitativne hore, tesim sa :yes:
podla mna by kalina uspela aj mimo ruska.... doterajsie sandero urcite nie je lepsiim autom a ani lacnejsim a uspech ma a su stale ludia ktori potrebuju auto pre pracu a nie pojazdnu lestenku v ktorej si chtiac nechtiac musia priplacat za nezmysly ktore dviihaju jednak cenu aut a jednak vodicovi tieto veci netreba..... kalina je fajn .. paci sa mi, rozhodne by sa nestratila
casom sa mozno dockame aj seriovky od tohto😒br /> [odkaz] ... ci sa to uz paci niekomu alebo nie ... ta lada vyzera paradne... a skor ci neskor pojde lada kvalitativne hore, tesim sa :yes:
Lada je na tie Slovenské cesty ideálna , mal som možnosť skúsiť Prioru a spotreba 6.5l/100km pritom benzín 100 koní , technika je síce z 90´rokov , ale nie všetko staré je aj zlé , pretože je to funkčné , lacné a odolné ..
Ja by som do lady určite išiel , skôr než do Fábie 😉
Sériovky X-Ray sa nedočkáme ;-\ je to len ukážka ako budú vyzerať nové modely , prvým bude lada priora ktorá má prísť v r. 2016 !
Ja by som do lady určite išiel , skôr než do Fábie 😉
Sériovky X-Ray sa nedočkáme ;-\ je to len ukážka ako budú vyzerať nové modely , prvým bude lada priora ktorá má prísť v r. 2016 !
presne tak :yes😒br />
z praktickeho hladiska ako auto pre pracu a na bezne jazdenie na nie nejake dlhe vzdialenosti to nebude zle auto... a verzia kombik by mohla posluzit aj chaluparom a podnikatelom... paci sa mi kalina... 😉 zadne svetla mi pripominaju fabiu combi [odkaz]
z praktickeho hladiska ako auto pre pracu a na bezne jazdenie na nie nejake dlhe vzdialenosti to nebude zle auto... a verzia kombik by mohla posluzit aj chaluparom a podnikatelom... paci sa mi kalina... 😉 zadne svetla mi pripominaju fabiu combi [odkaz]
Neviem či máš Facebook , ale tam je stránka Lada na Slovensku s lepšími fotkami 😉
dik....
nevies ako to bude s predajom lady na slovensku? v cenniku vidim uz len nivu... ine ladyuz nepridu? skoda
inak keby si podla tejto fotky mal povedat ze o ake auto ide asi by si nikto netipol ze ide o ladu: [odkaz] keby to malo volant s logom tri diamanty ( micubisi ) alebo S ako suzuki tak by kazdy pisal ake je to pekne ... ked ale ide o ladu zahadne sa to nikomu nepaci a ludai sa vyjadruju skepticky... a zosmiesnuju
podla mna je kalina paradne auto.... na to na co je urcena je super... v kombiku s 1.4 16V so stresnym nosicom klimou a dalsimi vecicakmi uplna parada..... vyzera az velmi dobre... navyse jej podvozok je stavany na horsie cesty takze sa clovek nemusi bat ze utrhne nieco ... ako v pripade inych malych aut drahsich znaciek... ja neviem... ale podla mna by kalina mala uspech aj v strednej europe... snad pride
nevies ako to bude s predajom lady na slovensku? v cenniku vidim uz len nivu... ine ladyuz nepridu? skoda
inak keby si podla tejto fotky mal povedat ze o ake auto ide asi by si nikto netipol ze ide o ladu: [odkaz] keby to malo volant s logom tri diamanty ( micubisi ) alebo S ako suzuki tak by kazdy pisal ake je to pekne ... ked ale ide o ladu zahadne sa to nikomu nepaci a ludai sa vyjadruju skepticky... a zosmiesnuju
podla mna je kalina paradne auto.... na to na co je urcena je super... v kombiku s 1.4 16V so stresnym nosicom klimou a dalsimi vecicakmi uplna parada..... vyzera az velmi dobre... navyse jej podvozok je stavany na horsie cesty takze sa clovek nemusi bat ze utrhne nieco ... ako v pripade inych malych aut drahsich znaciek... ja neviem... ale podla mna by kalina mala uspech aj v strednej europe... snad pride
Predáva sa Kalina aj Priora ktorá je už faceliftovaná tento rok dostala aj Grantovský volant namiesto gumeňáka ( [odkaz] ) odkaz na lada stránku ( [odkaz] ) v tomto roku by mala pribudnúť aj Granta 😉 Keby si chcel niečo viac tak choď na Lada fórum , som tam registrovaný a je tam o Ladách všetko [odkaz]
dik za info.,... pozeral som zrejme nejaku inu stanku kde bola fakt len niva... v cenniku... dik,,, konecne mam tu spravnu stranku :yes: no musim priznat ze tu prioru sem tam stretavam 😉 ale je fakt ze to auto je uz trosku za zenitom.... ale na nase cesty fajn... skor by ma zaujimalo ci tato inovovana kalina pride.... ta sa mi fakt paci :yes:
aj mne sa páči ! Bohužiaľ SlovLada (dovozca) je jedna z najlenivejších spoločností na svete a ani po roku nevedela poskytnúť nejaké údaje o Grante , takže je to vo hviezdach ... Možno na konci roka , alebo začiatkom budúceho príde Kalina ... To je ale len špekulácia ;-\ Keby sa Slovlada snažila tak by Lád behalo určite viac pretože sú to dobré autá (určite v konkurencie schopné s Daciou ) 😐 Ale Renault-Nissan plánujú to všetko trochu rozhýbať takže dúfam ža SlovLadu nakopnú ! :yes:
drzim palce... sused ma teraz bielu novu nivu pod blokom co parkuje..... neveril by si ako to auticko budi pozornost hlavne ked je pekne ciste :yes: .... on je uz taky starsi pan a povolanim horar..... takze vieme preco kupil nivu :yes😒br />
s tym autom je frajer.... hlavne teraz v zime na tych nasich *.tych parkoviskachplnych snehu a blata :yes:
s tym autom je frajer.... hlavne teraz v zime na tych nasich *.tych parkoviskachplnych snehu a blata :yes:
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
No aleto by sa dovozca musel zobudiť z hlbokého spánku a niečo urobiť pre zviditeľnenie značky. Či čaké, že to vezme pod palec renault? Slov LADA sa hré na mŕtveho chrobáka, ak už neskapala. Pri takomto prístupe si môže zbaliť svojich pňť butylok vodky a vrátiť sa do jaskyne v Žigulevkých horách. :no:
To zadní světlo mi trochu připomíná zadnísvětlo škody fabia combi... že by inspirace pro ladu? >😒]
Jednim slovem parada, ale dulezita bude hlavne cenova politika, ktera v soucasne dobe neni vubec konkurenci.. napr. Lada Priora hatch. cena 249.tis., je absolutne mimo, ale pokud bude kombicek Kalina v plny do 200, tak si myslim, ze s prestavbou na LPG je to idealni auto do nasi ceske kotliny 😄
Automobilka Lada byla v posledních letech přehlíženou značkou. Ono se ani nebylo čemu divit. Nemoderni technologie, pochybná kvalita a průměrné jízdní vlastnosti. Na asijském trhu se ji v celku dařilo, ale v Evropě jeji prodeje vázly. V čr se prodalo ročně jen asi 30ks a to většinu vozů tvořila úžasná Niva. Možná by se to teď mohlo trošku změnit. Kalina vsadila na moderní desing karoserie, který se mi osobně doela libí. Interiér vypadá velice moderně, a ikdyž bude z horšich materiálů, nebude na tom určitě tak špatně. Desing mi připomína v přední části I20 od Hyundaie. Jinak velice chválím za snahu, určitě bude Klaina kvalitnější a atraktivnější než nová Granta, která je na tom ohledně kvality velice špatně. Auto se mi docela líbí jen škoda že zůstala zastaralá technika a příliš průměrné motory.
motory su sice jednoduche, ale spolahlive - pre mna je to simpaticka vlastnost - na sibiry, kde najblizsi znackovy servis je niekolko stoviek km inac ani nejde - u lady zabudnite na naftu, turba a pod. veci - uz aj tak je tam od bosch-u dost veci, co sa moze dodrbat
najviac ma vsak prekvapil asi interier [odkaz] ..... podla mna celkom v pohode auto az sa mi chce povedat parada.... mnohi aj dnes este jazdia na feldach prvych fabiach thaliach sanderach co rozhodne nie su lepsie auta ako tato kalina ...
Strašně prehistorické, vskutku. Na našich silnicích jezdí mnohem větší vraky s mnohem horší výbavou, než je tahle Nová Kalina.
Ale co si budem povídat, přece nejmenovaný ....... nenapíše třeba Ceed, že?
Staré Lady byly dobré an svou dobu, ale saozřejmě postupem výrazně ztrácely a proti západu byly zastaralé, o tom žádná.
Ale to bylo auto kterýse ve vrýobě udrželo skoro 40 let, takže je jasné že bylo zastaralé.
Samara je taky zastaralá, ale zpočátku taky nebyla
Ale Kalina a Granta sou něco jiného a ve srovnání s takovým Loganem určitě nic neztrácí, ba naopak
Ale jinak souhlas, Lada to byl Mercedes východu, hlavně 2103 (1500) a 2106 (1600).
A krom Samary byl ještě konkurentem Favorita Moskvič 1501 Aleko.....na ten nezapomen.
Jezdí dodnes, tuhle sem viděl jeden před Globusem.
Takže o kvalitu bych se nebál.
jestli ti jde o to něco napsat....tak prosím nemel oslavné bláboly na všechno co je lepší než Felda...ale třeba napiš.-...jsem tu prvníííííííí >😁 Vyjadřovací hodnotu to bude mít přibližně stejnou