Novinky
superkutil
0
To tomu teda dali na frak! Ten předchozí model vypadal mnohem líp!!! Tak nějak Forester ztratil vše co ho dělalo zajímavým. Teď je to takové běžné bachraté kombi. 8-s
Přejít do diskuze
Myslím že sa sem GTIho nadpis skvele hodí: narozdiel od Golfu, dizajn Subaru sa zmenil trochu viac. Viac hrán, nové interiéry a čelné masky, menej športových doplnkov(nasávací otvor Imprezy XV) - ale pritom je to stále to staré dobré Subaru - benzínové atmosféry a jediné naftové boxery, pohon všetkých kolies a predovšetkým veľký dôraz na praktickosť - asi mám nového favorita v triede kompaktných SUV. Lesník je pravé SUV, nielen vysoké MPVčko s terénnymi doplnkami, ktoré sa bojí 30cm jamy. Má športovú značku - Subaru, je úžitkové - hranaté tvary, kolmé zadné sklo, a je to vozidlo. Terénne vozidlo.Interiér prešiel veľkou zmenou - a čo som sedel v XVéčku tak sa mi veľmi páčil.
Takže - až raz budem mať 30 000 >😁 >😒]
PS: dizajn je okej, akurát by sa mi páčil viac keby maska nemala tú hornú časť - keby sa Forester usmieval.
Takže - až raz budem mať 30 000 >😁 >😒]
PS: dizajn je okej, akurát by sa mi páčil viac keby maska nemala tú hornú časť - keby sa Forester usmieval.