Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jeep Compass: Nová převodovka sníží spotřebu

11 komentářů

romgator
podíval jsem se na ten facelift a je fakt, že i mě moc nesedí. Ale možná je to jen na první pohled, za čas můžu názor změnit. Současná verze je ale lepši.
Anonym
Má to být Mercedes, resp. pokud je to 2,2 je to furt Mercedes, kdyby to byl Fiat bude to 2,0
Pekelná Micinka
Jj, souhlas.
LEGOPARK
Ten diesel ste si isty, ze je este stale ten Mercedesacky? Mne predajca na Tuhovskej povedal, ze uz aj Compass ma Fiat. Tak neviem. Ze tie Mercedesy davali len rok.
Mexican82
aj ked rejzi v zasade fandim (jednou jazdim), tak mi neda napisat ze aj najmensi Compass roztrha v terene Sportage na cucky. Najma ak je Trail rated, pripadne ma doplnkovu redukciu. Na to nema Sportage odpoved
3_diamanty
pacia sa mi jeepy a vsetky :yes😒br />
sportage mi inak trosku pripomina svojou hranatostou a tvarom svetiel a maskou prave jeep :yes😒br />
inak sportage je najpredavanejsie SUV nielen v holandsku a na slovensku ale ako pozeram tak uz aj v slovinsku [odkaz] ... bravo sportage... korejsky jeep :yes:
Slavek-TDM
Obavam se, ze samotna zmena prevodovky z CVT na HDM zadnou realnou usporu paliva neprinese...
Anonym
Přední nárazník je hnus fialovej....(u toho faceliftu)

Ten současnej je OK.
romgator
proč máš pocit, že je něco špatně na Grand Cherokee?
Anonym
změny veskrze pozitvní, narozdíl od GCH....

Pokud klesne spotřeba, jedině dobře :yes:
Mexican82
ak by sa priemerka znizila aspon o pol litra - 3/4 litra u celkovej, tak fakt nevidim dovod kupovat nieco v tejto kategori s srandovnymi TSickami a podobne