Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Cadillac ATS americkým autem roku 2013

27 komentářů

dan8
:yes:
Anonym
:yes: :yes: :yes: vyhrál zaslouženě
M4xicek
Krasavec, až na tu přístrojovou desku, ta mi příjde trochu strohá, ale exteriér je neskutečný😄
M4Touch
Souhlas, tohle auto se fakt amíkům povedlo :yes:
Pekelná Micinka
No... tak z první trojice snad ani jiný vítěz snad vzejít nemohl.
Anonym
Taky si myslím
Balkan
absolutne suhlasim, už sa tesim na testovačku 😄
PeterLuk
:yes: :yes:
Anonym
mají v Impextě za 1,4 mega [odkaz]
hihihi
Tak za ty prachy radeji novou A6 v kombiku 😉
Anonym
co s kombíkem :no:
hihihi
Co s takovymhle totalne nepraktickym kufrem 😉
[odkaz]
Anonym
Nákup tam dáš, kufry taky nebo i tašku na sport.

Víc netreba, stěhovat půl domácnosti nepotřebuju
hihihi
Jo jo jo...jak kdo potrebuje, ale za ty prachy 😉 V US to je o necem jinem...
cerrbion
v USA lidi berou auta jinak, nemaj potřebu každej den stěhovat novej nábytek s ikey, a když, nechaj si ho přivést..

tyhle mánie s kufrem, já mam sice taky kufr přes 500 litrů, ale využití téměř nula.
hihihi
No jo, jenze kdyz pak nekam jedes na vylet s rodinou a k tomu 2 deti... a taky se tam lepe davaji veci... ale at si kazdy koupi co potrebuje...
_MT_
Proč hned Ikea? Stačí jeden, dva kočárky, věci na přebalování, hračky pro děti, výbavu na sport pro celou rodinu. To není stěhování, to je jen jedno odpoledne mimo domov. Spíš než kufr bych obětoval zadní sedadla. Jsou mi úplně k ničemu a vozím je zbytečně. Ale to je tím, že nemám děti.
Anonym
S 3 dětma, kočárkama, kempingovou výbavou a 5ti taškama na sport si nekupuj combi, to si kup velké 7mi místné MPV typu GranEsapce, GrandVoyager atd.
_MT_
Dvě děti stačí na zaplnění kufru. To byly varianty, ne nutně vše dohromady. 😄 Když potřebují přebalovat, tak moc sportovat ještě nebudou.
Blue Sun
To by mě zajímalo, jestli bys do té A6 dostal aspoň polovinu výbavy toho ATS...
_MT_
Co tak psal, moc náročný není. Povinná jsou příplatková křesla s odvětráváním, jestli se nepletu. 😄
hihihi
Tak to kazdopadne a nezavisle topeni :yes:
_MT_
:yes:
Anonym
a zejména se stjeně výkonným motorem V6 >😁
hihihi
Vsak si to kupte, ja uz Ameriku nehci, kvalita mne hodne zklamala - mel jsem Chrysel a Pontiac Grand Prix...Jeep je taky nic moc kvalitou. Zatim jsem stale u Toyoty 😉
Anonym
ono to nechce kupovat vylítané heryk co maj na tachu 120 tis ale v reálu maj 350 od vychcánků, kteří na tom nedlělai 3 roky údržbu anebo to bastlili bůhvíčím

Měl sem 3 chryslery a byly v pohodě
hihihi
Myslim ze ano, ale konfigurovat se mi to nehce 😉