Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Cadillac ELR: Luxusní náhražka Chevroletu Volt

13 komentářů

Pekelná Micinka
Každý elektromobil bude samozřejmě lepší jako Cadillac. >😁 😉
_MT_
>😁 :yes:
chrudoš
To je flame? Koncepce Voltu je zajímavá a jiná než u ostatních, podle mě je za neúspěchem Voltu jen souhra náhod (zhořel 😊, mechanici atd), toto bude podle mě pěkný restart. Ostatně ELX je krásné samo oi sobě a ještě v této kombinaci, no mě se zamlouvá, bral BYCH ho 😄
Pekelná Micinka
Proč by to byl flame? Cadillac je prostě Cadillac.
PeterLuk
Ak dostane dobrý motor... Ale nevierm či taký mam u hybrida čakať... :yes:
xpaja
Mezi "ekologicky" smýšlejícími hollywoodskými hvězdami jistě půjde na odbyt. Potřebují vytvořit mediálně zelený obraz. Ale pro normální trh by mohli zkusit hodit tu kastli na benzínové auto.
_MT_
Zase není tak daleko od CTS Coupé, které si můžeš už pár let koupit. Je libo šestiválec, nebo osmiválec? 😄
PeterLuk
Cadillacy sú pekné a dobré autá :yes😒br />
Ináč, ešte nech spraviu limuzínu pre Obamu >😒]
MariAchi
Když se nedaří prodat extra drahé elektro-plecho-kolco Volt, tak ho ještě víc podražíme a prodáme ho jako Cadillac!

Jsem zvědavej, kdy se poslední zbytky Amper a Voltu budou v Oukeji dávat k domácímu kinu za 1599,-
GM.rja
Volt/Ampera je podle mě skvělá koncepce. Lepší než vynikající až 2 elektrické kilometry Priuse.
Mě by vyhovovalo pro denní dojíždění do práce 30 km čistě na elektriku a o víkendech zvýší dojezd na výlety spalovák. V našich končinách je to dost pomlouvaná technologie, no, nemá to nálepku přeceňovaného VW 8-s
I v US jich letos prodali víc, než upravené plány předpokládaly. Podle mě se to chytne, ale chce to čas a snížit cenu.
_MT_
Proč uvažuješ Prius a ne Prius Plugin, který má blíž koncepci Voltu?
MariAchi
Hele - prodeje dieselových traktor-motorů mluví jasně: Lidi jdou po co nejnižší spotřebě paliva jako diví a je jim fuk, za jakou cenu.
Pokud nebude elektromobil stát tolik, jako srovnatelné auto na benzín/naftu, tak těžko ukecáš nějakou úsporu.
Každej zájemce pak vezme kalkulačku, spočítá si, kdy se mu vyplatí rozdíl v ceně, zjistí, že to je za 147 let a vykašle se na elektro-plecho-kolco.
Jinak já osobně jsem zkoušel totok: [odkaz] , ale za ty prachy se to prostě nevyplatí.
A je přitom úplně jedno, jakou to má značku, to ale tobě asi nevysvětlím.
Karel6
A vypadal by ještě líp kdyby místo toho vysavače pod kapotou měl V8 z nový Corvety