Novinky
Když se podívám do minulosti kdy na tomto serveru byla ještě samostatná sekce WRC (později zrušená a nahrazená "normálními" články o rally v news) tak toto je článek, který zde nemá co dělat. Buď se tomu věnujte naplno jako dříve nebo to vůbec nedělejte. Takovéhle štěky jsou pro fandy rally nedostatečné a vy si děláte (proti dřívějšku) ostudu. Že šla kvalita tohoto webu někam k nule (s občasnými vyjímkami) netřeba diskutovat 😒
A co jiného očekáváš od VW Zeitung? Léta páně pro Auto.cz rallye neexistovalo. Jen co naskočí fauvé hned je oslavný článek v headline. Redakci už z té německé brusele nekouká ani špička nosu. 😒
Už je to tady. Minulý rok tu nebyla o rally ani zmínka, ale jakmile se zapojil VW tak tu máme hned článeček. A vsadím se s vámi, že článek o rally zde bude pouze, když se Polu zadaří, tak jako dnes.
Snad se mýlím, ale čas mi dá, myslím, za pravdu. :no:
Snad se mýlím, ale čas mi dá, myslím, za pravdu. :no:
Pokus o flame hezký, ale jsi úplně mimo. Zpravodajství o rally po odjeté soutěži tady bylo minulý i předminulý rok, předtím myslím ještě existovala na auto.cz samostatná rubrika.
Navíc si tu o něj někdo zažádal. Buď souhra okolností, nebo někdo z redakce vyhověl.
Tak pokud redakce vyhověla žádosti čtenáře, tak to potom redakci palec nahoru.
Minulý rok jsem nezaznamenal mnoho článků o rally (max. tak 2 nebo 3 za celý rok, jinak jen, když byl nějaký smrták), pokud jsem je přehlédl tak svůj příspěvek beru zpět a kaju se.
A co se týče roku 2013 a rally, tak to se uvidí jaké a kolik článků s touto tématikou zde bude.
Minulý rok jsem nezaznamenal mnoho článků o rally (max. tak 2 nebo 3 za celý rok, jinak jen, když byl nějaký smrták), pokud jsem je přehlédl tak svůj příspěvek beru zpět a kaju se.
A co se týče roku 2013 a rally, tak to se uvidí jaké a kolik článků s touto tématikou zde bude.
Ano, je to skvělá prezentace špičkových továrních týmů a všechny přední automobilky se mezi sebou perou o co nejlepší umístění ... Ale teď vážně, nejsem žádným zapáleným fanouškem rally a potažmo WRC, ale pohled do výsledkové listiny s hlediska zúčastněných značek je velmi tristní. Ford odchází, přochází VW. Citroen to už asi taky nebude bavit pořád vyhrávat a prakticky bez větší konkurence a tak nám tam třeba pro příští rok zústane jenom VW. Chci tím jenom říct, že je asi něco špatně a WRC pomalu umírá. Bez konkurence je to prostě a jednoduše nuda. Tím nechcio říct, že piloti jsou špatní- to chraň bůh. Myslím, že právě v rally jsou ti naprosto nejlepší, ale myslím že prostě tomu (seriálu WRC) chybí náboj...
Právěže letošní sezona bude mít náboj.
1) Loeb pojede jen 4 vybrané podniky, takže titul z toho neudělá, bude šance pro jiné
2) Letos pojedou WRCéčka od VW, Fordu, Mini a Citroenu, tolik značek tady dlouho nebylo
3) u VW se sešli dva kohouti na jednom smetišti, Oiger a Latvala jsou oba velice rychlí jezdci lačnící po titulu
1) Loeb pojede jen 4 vybrané podniky, takže titul z toho neudělá, bude šance pro jiné
2) Letos pojedou WRCéčka od VW, Fordu, Mini a Citroenu, tolik značek tady dlouho nebylo
3) u VW se sešli dva kohouti na jednom smetišti, Oiger a Latvala jsou oba velice rychlí jezdci lačnící po titulu
Vyhraje vcelku s poklidem Ogier. A o tom upřímně vůbec nepochybuji. Latvala mu stačit nebude, navíc častěji kupí chyby. Klidně se vsadím. 😄
Ogier dosud jezdil s lepším autem, Latvala měl daleko horší auto takže rozdíl mezi nimi nijak propastný nevidím. A s tím vítězstvím bych to také neviděl tak jednoznačně. Polo bude velmi rychlé, to bylo vidět právě na RMC, ale je to první sezóna a ledacos se může podělat a většina týmů bere první sezónu na "zahoření" auta.
Já nesrovnávám rychlost z předminulé sezoně. Tam Ogier patřil ke špičce. Ponechme to, že měl nejrychlejší auto. Loni jezdil ve škodovce a podával velmi sympatické výkony. I tak byl dost rychlý a prakticky nechyboval. Když nepočítám testování, tak po roce jel první závod s WRC a to rovnou v jedné z nejnáročnějších soutěží. V celé soutěži byl první Loeb, pak velká mezera, pak Ogier a pak další velká mezera a pak zbytek světa. A popravdě, mě to ani trochu nepřekvapilo.
Latvala ani loni nepodal výkon hodný budoucího mistra světa. Pokud tedy nebudeme řešit Citroen a zůstaneme u Fordu, tak Řstberg podával možná lehce slabší, ale vyrovnanější výkony. Jel o soutěž méně a přesto na Latvalu ztrácel celkově jen 5 bodů...
Latvala ani loni nepodal výkon hodný budoucího mistra světa. Pokud tedy nebudeme řešit Citroen a zůstaneme u Fordu, tak Řstberg podával možná lehce slabší, ale vyrovnanější výkony. Jel o soutěž méně a přesto na Latvalu ztrácel celkově jen 5 bodů...
Uvědom si, že Polo je nové auto a klidně se můžou objevit dětské nemoci. Ford také např. v roce 2006 vyhrál Monte a Švédsko, v Mexicu oba Fordy havarovaly z předních míst, ale potom se začly vyskytovat technické závady a táhlo se to s nima téměř půl sezony.
Osobně si myslím, že letos Oiger titul nezíská, ale napřesrok to je velice pravděpodobné. Letos bych vsázel na Hirvonena :yes😒br />
Latvala musel s Fiestou na hranu, DS3 byla lepším autem tak se s ní nemuselo tolik letět.
Nehodu Latvaly na Monte bych nebral nějak extra vážně, na Col de Turini havarovalo hodně posádek. Při takových sra*kách na cestě to není nic zvláštního...
Osobně si myslím, že letos Oiger titul nezíská, ale napřesrok to je velice pravděpodobné. Letos bych vsázel na Hirvonena :yes😒br />
Latvala musel s Fiestou na hranu, DS3 byla lepším autem tak se s ní nemuselo tolik letět.
Nehodu Latvaly na Monte bych nebral nějak extra vážně, na Col de Turini havarovalo hodně posádek. Při takových sra*kách na cestě to není nic zvláštního...
Já myslím, že tohle VW nepodcení....koneckonců do toho leje tolik peněz. Ale pravda, Polo může být nespolehlivé a pak by se má prognóza nenaplnila. Ale já v to pevně věřím. Loni mi to taky vymlouvali suverénní vítězství Loeba a prorokovali těsnou bitvu... bohužel si myslím, že ani letos to nehrozí.
Latvalu (jak píšu výše) hodnotím tak nějak celkově...třeba na sobě letos zapracoval, ale Ogier je skvělý jezdec a VW bohatý tým s rokem pilného testování za sebou. No přinejmenším si neuřízli tolik ostudy jako Škodovka při svém vstupu do WRC 😄
Latvalu (jak píšu výše) hodnotím tak nějak celkově...třeba na sobě letos zapracoval, ale Ogier je skvělý jezdec a VW bohatý tým s rokem pilného testování za sebou. No přinejmenším si neuřízli tolik ostudy jako Škodovka při svém vstupu do WRC 😄
Propaganda Faš............ názoru je děsivá co se podařilo když jedou pouze dva tovární týmy a to VW dostalo nafrak o 1minutu 30 sekund ostuda a ne sláva
Zajímalo by mne, co bys tu vyzvracel, kdyby VW ve svém prvním závodě vyhrál. Ty máš v hlavě velký smradlavý guvno. :-!
Mě to tu přijde už jak jen reklama pro koncern. Když by nastoupila jiná stáj mimo koncernu VW a zabodovala by, tak se vsadím, že bych zde nenašel ani zmínku, ale když zabodoval VW, tak už se o tom hned píše.
To aby se ti redakce veřejně omluvila, že měla na stránce auto.cz tu drzost napsat článek o startu nového (druhého) továrního týmu ve WRC. Aneb zkritizovat vždy vše, to je takové české...hlavně když jde o VW, že?
Myslím,že je fajn si tady taky něco přečíst o sportu...
Pokud Loeb pojede větší část MS tak opět vyhraje..
Jinak zabojují asi Hirvonen a Ogier..nebo ještě překvapí někdo další?
MS jde správnou cestou, WRC se slevnily, automobilky se vrací.. :yes: :yes😒br /> Osobně bych nechal závodit auta co se vyrábí,alespon v malých seriích jako to bylo v 80.letech!
Pokud Loeb pojede větší část MS tak opět vyhraje..
Jinak zabojují asi Hirvonen a Ogier..nebo ještě překvapí někdo další?
MS jde správnou cestou, WRC se slevnily, automobilky se vrací.. :yes: :yes😒br /> Osobně bych nechal závodit auta co se vyrábí,alespon v malých seriích jako to bylo v 80.letech!
Za ním dojelo jen jedno "wéercéčko" a to ještě jezdec, kterej měl ze začátku technické problémy a potom měl menší nehodu.