Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault pracuje na nástupci Koleosu

15 komentářů

MariAchi
To je pravda, ale na mně je těch přelepených diamantů nějak moc...
biketn
zabudli ste spomenúť, že medzitým koleos ešte dostane facelift a to už čoskoro, za pár mesiacov nafasuje nový predok alias clio 4 😉 ! taktiež toto dostane aj laguna, v druhej polke roka,kangoo taktiež, scenic už v apríly a pribudne scenic cross a tak ďalej... 😉
MariAchi
X1 😁rive automat s nejslabší motorizací 1😁 je citelně rychlejší, přitom má "jen" 105kW.
Klaudius
Nečakaj od SUV s automatom športové výkony, istá ležérnosť a sila na úkor svižnosti nemusia byť na škodu.
Klaudius
Názor a pohľad rozumného človeka. Oceňujem diamant. 😉

Logicky - ak renault nevie spraviť SUV, musí ho kúpiť. Logicky. A ani sa tým netají. Mať spolky s Nissanom a vrážať peniaze do vlastného vývoja toho, čo už raz niekto vymyslel a postupne doťahuje do dokonalosti, by bola blbosť...
Klaudius
...napriek tomu, že patria k tomu lepšiemu na cestách...
Jaros71
Díky...vypadá dost dobře..
Frantizsekk
>😁 Pomsta bude sladka
Pekelná Micinka
Rozhodně jim nelze upřít odvahu, že do toho znova jdou. Uvidíme, kolik záškodníků mají v designovém oddělení. >😁
maro-01
dobry je audio system Bose, priechodnost terenom v ramci kategorie, automat od Aisin-u a otvaratelna panoramaticka strecha. Potom uz tam vela pozitivnych veci nie je. 2.0 dci A/T zrychlenie cez 12 sekund, dizajn interier a exterier, ;-\
MariAchi
= Renault přemýšlí, na které auto od Nissanu či Samsungu nalepí pit...ééé...diamant? >😁

Ale ke Koleosu: Měl jsem možnost se v něm projet a musím uznat, že jak se mi design exteriéru nelíbí a palubní deska je katastrofální, tak praktická a jízdní stránka je v rámci třídy celkem v pohodě.
A dnes už je Koleos i za celkem slušnou cenu.
3_diamanty
suhlas.... a podobne je to aj s latitude.... ale aj napr taky phaeton je celkom raritka :yes: su auta kotre proste velmi nestretneme....
sargis
viackrat som na SK cestach stretol Ferrari ako Koleos 😉
3_diamanty
neviem nakolko je to foto realne ale nieco ohladom nissanu som nasiel : [odkaz]

ak by to vyzeralo skutocne takto ako na foto tak to by sa mi pacilo :yes:
Jaros71
Co nějaké to foto??
Víc zvědav jsem na toho Nissana.. 😉