Novinky
pelikoš
0
ještě stylovější stylovka...nejvíc se mě líbí červená s krémovou střechou,je fakt k sežrání :yes:
0
jj,ani bílá nevypadá špatně,jen pro 4 dospělí to fakt není,což je dle foto jasně vidět,nejlíp sem tam nacpat ještě v kožichu ;-\
to zas bude pár krásných příspěvků o Mistrovi Elegance, o tom jak tahle stylovka nemá šanci uspět, jak to vlastně ani není kabriolet apod. >😒]
prosím mokrý hadry pro mě 2x a vy ostatní si dělejte co chcete :-!
prosím mokrý hadry pro mě 2x a vy ostatní si dělejte co chcete :-!
a neni to len preplácaný gýč podobne ako Delta? 😉
Zdravím tě chlape, učíš se rychle, ale ještě ti trochu chybí názorová jistota... 😉
Škoda žes mi tak rychle odběhl od toho GTIčka, snažil jsem se
s tou "kritikou" úplně zbytečně...
Tohle je čisté retro pětistovky..., "originál", který si na nic nehraje a za nic se nepřevléká..., hranici "kýče" už přece musíš poznat sám... 😄
P.S. F500 je designově nejlépe zvládnuté sériové "retro" současnosti...a verze C je už "jen" pomyslná třešinka na dortu..
:yes: :-!
Škoda žes mi tak rychle odběhl od toho GTIčka, snažil jsem se
s tou "kritikou" úplně zbytečně...
Tohle je čisté retro pětistovky..., "originál", který si na nic nehraje a za nic se nepřevléká..., hranici "kýče" už přece musíš poznat sám... 😄
P.S. F500 je designově nejlépe zvládnuté sériové "retro" současnosti...a verze C je už "jen" pomyslná třešinka na dortu..
:yes: :-!
chtělo by to ještě kombi verzi pro pejskaře >😒] :yes: [odkaz]
a co verze pro lesníky,vojáky [odkaz] a nebo plážové povaleče [odkaz] a nebo [odkaz] >😒]
Fiat 500 se až neuvěřitelně povedl. Žádnej přeplácanej kýč, ale moc hezky pojatý retro, dnes asi nejpovedenejší a navíc za rozumnou cenu. S plátěnou střechou je ještě stylovější, ale popravdě, raději bych šel do klasické verze. Neříkám že ta střecha nebude dobře promyšlená, ale stejně asi časem steří, vybledne, mechanizmus se pokazí a připlácet dost peněz za možnost nechat si v létě pražit na hlavu slunko a jezdit v průvanu, to teda nepovažuju za dobrej nápad >😁
Proč se fotí se staženou střechou na zasněžených horách. 😄