Golf s kolesami Laguna. To eurodrzkov nepoteší... >😒]
Futurista
0
Taky jsem se zasmál... >😁 Bez Laguny by to nešlo. Jinak tenhle design mi přijde jak z garáže. Na normální golf se dá koukat, tohle se mi nelíbí... Pro Amíky možná dobrý...
white label
0
pumpkin/Futurista
Takže s rozdvojenými "crosspaprskY" nepřišlo počátkem 70tých let BBS, ale Laguna, jejíž první generace se objevila až v polovině 90tých let! >😁 To už vážně pomalu hraničí s "motoristickým analfabetismem". 😉
Mimochodem tenhle design kol už má k dispozici evropský Golf 6 GTI (edition 35) skoro dva roky😒br />
[odkaz]
A "Y" BBS design má nejen u Golfu dost dlouhou tradici😒br />
[odkaz]
Ham.
0
Je to pro americké zákazníky a ti si pod jménem Laguna představí tak maximálně okruh v Kalifornii (Laguna Seca), protože o nějaké Laguně od Renaultu v životě ani neslyšeli natož aby ji znali.
_MT_
0
Audi používá podobný motiv už dlouho (a myslím, že i Lamborghini), ale ještě jsem ho snad neviděl v těhle proporcích. Vůbec se mi to takhle na fotce nelíbí. G6 GTI tady měl na výběr hezčí ráfky.
white label
0
"Y" design používá např. jak VW/Audi/Lambo, tak třeba Porsche, BMW a mnoho dalších...
Někdo od VW určitě viděl moji soutěžní fotku tady a inspiroval se názvem edice pro amíky, jen ta beránčí kožešina jim tam chybí, ale třeba teď kolem východní části americko-kanadských hranic by jim bodla... >😁
[odkaz]
Jo, klasické dvoubarevné Detroity vypadají mnohem lépe, ale u edition 35 jdou volit taky, tak snad to půjde i za oceánem. Jinak bílá barva seděla mnohem lépe Golfu 5 GTI s černě lakovanou částí masky, pro Golf 6 GTI je nejvhodnější karbobově šedá Carbon Steel Grey (viz článek).
Futurista
0
Tys to nepochopil. Nám nešlo ani o design kol, ani o to, kdo to jak dlouho používá, ale o to, že VW golf dostal kola s názvem Laguna. Kapišto? Nikdo ti nebere tvoje znalosti, my se ale povznesli a zasmáli se. Asi jako kdyby se tady objevil článek, že Megane RS dostal nová kola Passat. Už jsme doma? 😉
Futurista
0
J a jak jsem psal o designu, měl jsem na mysli design předního nárazníku. Měl jsem to napsat líp, uznávám. S kolama nemám problém. 😄
white label
0
OK, beru zpět, myslel jsem, že píšeš k designu kol tak jsem se poněkud zbytečně unáhlil. :😉 😉
Mně se ten design kol moc nelíbí, klasické Detroiity vypadají líp.
Přední nárazník nevypadá dobře taky díky bílé barvě, navíc absence RZ na tu kontrastní "tlamu" upozorňuje ještě víc. Např. v Carbon Steel grey vypadá předek mnohem líp.
Označení Laguna se (na rozdíl od US trhu) pro tento design kol v Evropě prakticky nepoužívá, ani tady (na webu) se v souvislosti s Golfem GTI Ed. 35 zatím neobjevilo, možná i z důvodů, které vzpomínal Ham. >😒]
Makovnik
0
Vyzera ako silvestrovsky oslavenec s buchnutou petardou v puse.
Takže s rozdvojenými "crosspaprskY" nepřišlo počátkem 70tých let BBS, ale Laguna, jejíž první generace se objevila až v polovině 90tých let! >😁 To už vážně pomalu hraničí s "motoristickým analfabetismem". 😉
Mimochodem tenhle design kol už má k dispozici evropský Golf 6 GTI (edition 35) skoro dva roky😒br /> [odkaz]
A "Y" BBS design má nejen u Golfu dost dlouhou tradici😒br /> [odkaz]
Někdo od VW určitě viděl moji soutěžní fotku tady a inspiroval se názvem edice pro amíky, jen ta beránčí kožešina jim tam chybí, ale třeba teď kolem východní části americko-kanadských hranic by jim bodla... >😁
[odkaz]
Jo, klasické dvoubarevné Detroity vypadají mnohem lépe, ale u edition 35 jdou volit taky, tak snad to půjde i za oceánem. Jinak bílá barva seděla mnohem lépe Golfu 5 GTI s černě lakovanou částí masky, pro Golf 6 GTI je nejvhodnější karbobově šedá Carbon Steel Grey (viz článek).
Mně se ten design kol moc nelíbí, klasické Detroiity vypadají líp.
Přední nárazník nevypadá dobře taky díky bílé barvě, navíc absence RZ na tu kontrastní "tlamu" upozorňuje ještě víc. Např. v Carbon Steel grey vypadá předek mnohem líp.
Označení Laguna se (na rozdíl od US trhu) pro tento design kol v Evropě prakticky nepoužívá, ani tady (na webu) se v souvislosti s Golfem GTI Ed. 35 zatím neobjevilo, možná i z důvodů, které vzpomínal Ham. >😒]