jen aby se v Číně neprodávalo dřív, než ho Lamborghini oficiálně ukáže >😁
3_diamanty
0
ono to mas uplne jedno.... to auto si kupi len par arabasov na driftovanie po abu dhabi a nam teda moze byt urus uplne ukradnuty.... stejne vyzera spredu ako nejake ufo z 80tych rokov..... taketo lambo ? no nic moc... automobilovy trh o nic nepride ani urusom nic neziska..... zbytocne auto pre mozno aj zbytocnych ludi 😉 ...
gil54
0
........pre mozno aj zbytocnych ludi.
Filantrop jak má být. :no: ;-\
Gilgit
Já s topperem v tomto souhlasím. Podle mne docela dobrá formulace.
gil54
0
Xenofobní charakter příspěvků mně vadí.
Ale je to můj názor a nikomu ho nevnucuji. Tobě i topperovi1982 přeji, aby vás také třeba někdo neoznačil za zbytečné lidi. To už může být jen krůček k různým persekucím a třeba i likvidacím "zbytečných lidí".
wondog
0
Preco by sme proti xenofobom co maju xenofobiu (a dalsie nehumanne crty) v nabozenstve mali byt nexenofobni?
Toto je to na com zakape Europa. Po.ebany humanizmus.
.ebat multikulti >😁
Gilgit
Cástecný souhlas. Meli bychom se vuci nim chovat stejne netolerantne jako oni vuci nám.
gil54
0
Myslím, že právě tak se rodí velké konflikty, které končí válkami, nebo minimálně padlými dvojčaty. Oko za oko, zub za zub. Vraždu za vraždu. Nebo lépe za vraždu dvě vraždy ? Aby si to příště rozmysleli ?
?????????
Takhle to přece řeší děti na pískovištích a maminky je od sebe musí odtrhávat. Mamííí, on si ale začal, bééééé................
Tak kde začneme, koho zabijeme nejdřív, žluté, černé, zrzavé, malé, nad 2 metry, slovenské, české, moravské, vietnamské, hnědé,......... pro každého se důvod najde.
Tak to chcete ?
Gilgit
Svuj názor na xenofobii jsem napsal dole. Proc píses o zabíjení? Dám jednoduchý príkla😜 Existují muslimské zeme, které u sebe nepovolí stavbu kostela nebo podobného nábozenského zarízení (at uz krestanského, nebo jiného) nebo je to tam sice teoreticky mozné ale s velkými sikanami, ale oni zároven pozadují volnost pri stavbe mesit v Evrope. S tím by se melo neco udelat.
Jiný príklad. Ti arabové/muslimové, kterí se zahalují atd. vyzadují respektování jejich zvyklostí v Evrope a zároven u sebe. To znamená, pokud Evropan prijede do´takové muslimské zeme, musí respektovat urcité zvyklosti (oblecení, konzumace alkoholu atd.). To je v porádku a já proti tomu nic nemám. ale pokud takový arab/muslim (ne vsichni) prijede do Evropy nebo v ní dokonce trvale zije, odmítá respektovat evropské zvyklosti. To snad není normální.
To znamená, pokud takoví lidé chtejí trvale zít v Evrope, musí se prizpusobit: Zádné chození zahalený, zádné ignorování práv zen, zádné omezování skolních aktivit detí (plavání, lyzování atd.) protoze se to nehodí aby v takových situacích byla devcata a chlapci spolu, zádné vynucování jídla odpovídajícího muslimských zásadám a demonstrativní bojkotování krestanských zvyku (treba Mikuláse) ve skolkách a skolách. To je úplne jednoduché: Chces zít v Evrope, tak budes tam, kde dochází ke kontaktu s verejností, a tam, kde jde o práva jiných lidí (vcetne detí nebo partnera) respektovat místní zvyklosti. Doma se muzes modlit jak chces´a jíst co chces. Jses ochoten toto respektovat, jsi vítán, zij u nás, vydelávej peníze, bud úspesný, delej kariéru atd. Pokud to respektovat nechces, nemás tady co hledat. Nikdo nenutí napr. Araba aby zil v Evrope.
Evropan, zijící v nekterých arabských/muslimských zemích, toto taky musí respektovat. Musí respektovat zásady oblekání, zásady komunikace se zenami, nesmí pít alkohol vubec nebo jenom na nejakých místech kde se setkávají cizinci (hotely) atd. Pokud tam chce nebo musí (pracovne) zít, tak tyto zásady respektuje. Pokud je respektovat nemíní, tak tam proste dlouhodobe zít nemuze.
Nevím, co je na tom xenofobního, kde je v tom oko za oko, zub za zub. To je jenom férová hra.
megacruiser
0
Přesně takhle to vidím taky. Škoda že ti nahoře jsou slepí a nechápou jakou budoucnost Evropě svými ústupky připravují. Nejsem xenofob, ale po návštěvě Francie nemám dobrý pocit - ve dne na ulici v pracovní době nepotkáte žádné klasické Francouze, jenom muslimy. Podle odhadů je jich už ve Francii 20-25%. S porodností 7-10 dětí přečíslí Francouze za pár let. A potom zcela demokraticky prosadí co budou chtít. Něco mi říká, že Kosovo bylo jen malou zkouškou, větší změny nás ještě čekají...
Gilgit
Xenofobie je strach z cizincu ci odpor proti cizincum. A xenofobie mi samozrejme také vadí. Jenomze to, co napsal topper, mi nepripadá jako xenofobie. Zmínil sice pár Arabu, ale takoví lidé jsou i jinde. Já jsem chtel ríct to, ze oznacit velice bohaté lidi, kterí nezbohatli vlastním pricinením a kterí se svým bohatstvím nedelají nic smysluplného, ale jenom nesmyslne utrácejí, za zbytecné je podle mne zcela výstizné. Samozrejme más pravdu, ze oznacení nejaké skupiny lidí za zbytecné muze být prvním krokem k perzekuci nebo i jejich likvidaci.
Filantrop jak má být. :no: ;-\
Ale je to můj názor a nikomu ho nevnucuji. Tobě i topperovi1982 přeji, aby vás také třeba někdo neoznačil za zbytečné lidi. To už může být jen krůček k různým persekucím a třeba i likvidacím "zbytečných lidí".
Toto je to na com zakape Europa. Po.ebany humanizmus.
.ebat multikulti >😁
?????????
Takhle to přece řeší děti na pískovištích a maminky je od sebe musí odtrhávat. Mamííí, on si ale začal, bééééé................
Tak kde začneme, koho zabijeme nejdřív, žluté, černé, zrzavé, malé, nad 2 metry, slovenské, české, moravské, vietnamské, hnědé,......... pro každého se důvod najde.
Tak to chcete ?
Jiný príklad. Ti arabové/muslimové, kterí se zahalují atd. vyzadují respektování jejich zvyklostí v Evrope a zároven u sebe. To znamená, pokud Evropan prijede do´takové muslimské zeme, musí respektovat urcité zvyklosti (oblecení, konzumace alkoholu atd.). To je v porádku a já proti tomu nic nemám. ale pokud takový arab/muslim (ne vsichni) prijede do Evropy nebo v ní dokonce trvale zije, odmítá respektovat evropské zvyklosti. To snad není normální.
To znamená, pokud takoví lidé chtejí trvale zít v Evrope, musí se prizpusobit: Zádné chození zahalený, zádné ignorování práv zen, zádné omezování skolních aktivit detí (plavání, lyzování atd.) protoze se to nehodí aby v takových situacích byla devcata a chlapci spolu, zádné vynucování jídla odpovídajícího muslimských zásadám a demonstrativní bojkotování krestanských zvyku (treba Mikuláse) ve skolkách a skolách. To je úplne jednoduché: Chces zít v Evrope, tak budes tam, kde dochází ke kontaktu s verejností, a tam, kde jde o práva jiných lidí (vcetne detí nebo partnera) respektovat místní zvyklosti. Doma se muzes modlit jak chces´a jíst co chces. Jses ochoten toto respektovat, jsi vítán, zij u nás, vydelávej peníze, bud úspesný, delej kariéru atd. Pokud to respektovat nechces, nemás tady co hledat. Nikdo nenutí napr. Araba aby zil v Evrope.
Evropan, zijící v nekterých arabských/muslimských zemích, toto taky musí respektovat. Musí respektovat zásady oblekání, zásady komunikace se zenami, nesmí pít alkohol vubec nebo jenom na nejakých místech kde se setkávají cizinci (hotely) atd. Pokud tam chce nebo musí (pracovne) zít, tak tyto zásady respektuje. Pokud je respektovat nemíní, tak tam proste dlouhodobe zít nemuze.
Nevím, co je na tom xenofobního, kde je v tom oko za oko, zub za zub. To je jenom férová hra.