Novinky
Já bych v ní raději viděl oběmější turbobenzín, který dá tomu autu dynamiku, rychlost, a taky nižší spotřebu. :-!
... Motor, ktarý má pro 500L smysl 😉 ještě nějaký slušný turbobenzin a je tu konečně další úspěšný model Fiatu.
Ved sa uz nejaky mesiac s 1.6JTD aj 1.3MTA predava.
S 0.9T-A sa predava uplne od zaciatku; model nastupil s trojicou motorov. Niektori novinari s nim tocili testy uz pred 7 mesiacmi [odkaz]
Dalej v roku bude nasledovat 1.4MA-T 135 alebo 140k.
Velmi dobra prehliadka modelu je toto video: [odkaz]
S 0.9T-A sa predava uplne od zaciatku; model nastupil s trojicou motorov. Niektori novinari s nim tocili testy uz pred 7 mesiacmi [odkaz]
Dalej v roku bude nasledovat 1.4MA-T 135 alebo 140k.
Velmi dobra prehliadka modelu je toto video: [odkaz]
.... ještě mi tam pánové přihoďte do nabídky 1.4T multiair 140 PS a vbrzku se domluvíme.... 😉
Tohle auto je trefa (a nejen prodejně, hlavně funkčně, vyzkoušejte si ho...) :yes:
Tohle auto je trefa (a nejen prodejně, hlavně funkčně, vyzkoušejte si ho...) :yes:
na prakticke auta mam slabost :yes: a toto vyzera velmi prakticky :yes😒br />
nadhera od fiatu :yes:
nadhera od fiatu :yes:
Souhlas! A mě by ještě potěšil automat na poskakování v městské zácpě. Sem s tou americkou kombinací!
Jo a v Evropě není žlutá barva! Chci žlutou!
Jo a v Evropě není žlutá barva! Chci žlutou!
Já jsem zvědavý na 500X, když má být ještě prostornější než "ELKO".
Jinak pokud nabídnou 1,4T 120 PS nebo Multiair 140 PS, tak je to jednoznačně jedna z nejzajímavějších nabídek ve třídě. Jen trochu nechápu proč nějakou 1,4T nenabídli hned od začátku prodejů (dle mého názoru to chtěli zkusit jen s 0,9 a ta se holt tolik neprodávala, ale čísla nemám takže je to jen moje domněnka), protože ty dosavadní motory jsou docela dost slabé a klasická 1,4fire v 500L navíc i docela dost žere a to mohlo některé zájemce odradit. Otázka i je, jakou by Fiat nasadil na tyto turbo-motory cenu.
Jinak pokud nabídnou 1,4T 120 PS nebo Multiair 140 PS, tak je to jednoznačně jedna z nejzajímavějších nabídek ve třídě. Jen trochu nechápu proč nějakou 1,4T nenabídli hned od začátku prodejů (dle mého názoru to chtěli zkusit jen s 0,9 a ta se holt tolik neprodávala, ale čísla nemám takže je to jen moje domněnka), protože ty dosavadní motory jsou docela dost slabé a klasická 1,4fire v 500L navíc i docela dost žere a to mohlo některé zájemce odradit. Otázka i je, jakou by Fiat nasadil na tyto turbo-motory cenu.
Nedávno jsem potkal 500L u pumpy, mám Aurise první generace a připadal jsem si malinkej 😄 500L je pěkně nafouklá brambora, ale jinak souhlasím, že původní ne-off road verze je hezčí. Ale zase je to auto o odvaze - spoustě lidí se líbí, ale nikdy si ho nekoupí, protože si řeknou "k...a, v tom budu vypadat jako b......t" Chce to osobní odvahu 😄
Do auta tohoto typu to chce diesel... a ta 1.3 mi přišla moc malá - rozuměj křehká.
1.6 má excelentní reference v jiných Fiatech... takže je to jasná volba.
😉