Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Bentley Flying Spur 2014: 625 koní, 322 km/h a wi-fi

8 komentářů

3_diamanty
neskutocne monstrum... ta robustnost charizma noblesa a elegancia je neskutocna :yes😒br />
trosku mi vadia tie predelovacie stlpiky v prednych oknach vpredu.. clovek pri vyhlade z kokpitu ma pocit ako v minivane ked vidi ten trojuholnik ktory vznika medzi A stlpikom a tym predelovacim malym stlpikom.... eS-ko od medaka taky predelovaci slpik vpredu nema a nevznika pocit trojuholnika pri vyhlade z auta [odkaz]

inak 475litrov nic moc >😁 ... kam sa hrabe na octavku :yes😒br />
spotreba 15litrov? len? predpokladam ze to bude zrat tolko len dole kopcom pri brzdeni motorom 😁 ked na to clovek pritlaci pojde to nad 25.... nic pre mna 😉
Makovnik
Tiez som si vsimol (co si novinar nevsimol) - iba 475L kufrik v 5.3m aute. Hanebne vyuzitie priestoru. >😁

3uholnik v okne by ti nemal vadit, ked budes sediat vpravo vzadu 😄
3_diamanty
myslim zeby som ten trojuholnik nejako prekusol >😁 keby som mal na taketo auto >😁

aj ked komu taketo auto treba ze?

kufor maju tieto limuziny maly.... ved tusim RR silver seraph nemal ani 400 litrov tusim presne 374 litrov ... to uz aj v ceede je viac >😁

kto neveri moze si overit na nete objem kufra seraphu....

:yes:
figurka
Napsal někdo, kdo tvrdí o vyšší střední, že je zbytečná. Bramboračka v hlavě.
:marTy
Jsem naprosto uchvácen. Bentley jde s dobou a hlavně zadek je uplně nejvíc sexy :yes:
Hammunasakra
Já jsem spíš "uchvácena" z V16 700 PS v novém Rolls Royce - o němž se tu (místo 2 článků ve 2 dnech o Bentley Flying Spur) stále nepíše a NEpíše.. 😐
Lucaslegend
V16? tak uprimne by mi stacilo aj tych 12valcov 😄 a ta V16 bude mat asi tiez turba ze??
inac ze nadherna limuzina len keby bola dostupnejsia ;-\
Hammunasakra
Do "normálního" vozu (např. BMW 7) jistě V12 naprosto stačí, Rolls Royce má být ZCELA VÝJÍMEČNÝ = dlouho zvažované a jednou již málem použité řešení V16 k němu prostě "patří" :yes: 😄