Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alfa Romeo Disco Volante: Výroba potvrzena!

17 komentářů

BRoy
Nový systém zobrazování galerie, kde půlku obrazovky zabere pitomá reklama a samotný obrázek se krčí na třetině plochy je k nas.... A to, že zvětšení obrázku ne/funguje podle skvrn na Slunci nebo podle čeho vlastně taky. A zrovna u této Alfy moje trpělivost přetekla. Vraťte původní systém a tyhle "inovace" si narvěte do špic!!!! >😒] >😒] :no: :no: :no:
Banjo
Větší auto by potřebovali. Ale proč u malého sporťáku zadní dveře?
A proč u takovéhle značky dělat prcka s batohem? Kombi by slušelo možná Fiatu Bravo.
A u Alfy bych kombík snesl, ale leda u auta velikosti jako 159 a větší...
Snooob
No to ja by som hneď menil 😄
Vyzerá to sakra dobre.. :yes:
dreede
>😁 :yes: trefa, práve som rozmýšľal nad tým, či prerábali športovú loď na obojživelník...
Jako ano, líbí se mi to a to celkem dost, ale obětovat kvůli tomu 8C? To bych asi nedokázal... :no:
briza
Však ono také "disco volante" znamená v italštině létající talíř. 😉
Tomas_2002
No, kdybych měl ty 8C dvě, tak proč ne >😁
figurka
To je snad poprvé co s tebou souhlasím. A musím dodat, že bohužel, protože raodost z toho (ze situace Alfy) nemám.
Bully_
sakra, sakra, to je krasa :yes: :yes: :yes:
megacruiser
nevím proč mi připomnělo zašlou slávu Alfy a její lidové spor'táky GTV a Spider. Že by se dnes už pro tento typ auta nenašlo dost kupců?
Pekelná Micinka
No, jestli to má vzadu lodní šroub, tak bych ji vzal na milost, jinak nevím, nevím...
Janodzvonu
Na masce je motýl smrtihlav >😒]
tom_hardy
neviem prečo mi to pripomenu zdeformované Ferrari 599GTB. Predné svetlá rovnaké, zadné svetlá rovnaké, profil dosť podobný...
jendas
Tak toto taky není výrobek Alfy Romeo, ale karosárny Touring Superleggera (jen nová kastle). S Alfou to má společnou jen techniku 8C.

Jinak, mezi náma klukama, 8C se mi líbí víc.
3_diamanty
mne sa 8C paci ovela viac.... ale to je jedno.... k zachrane znacky alfa potrebuje uplne ine auta... fakticky alfa dnes nema auto v strednej a vyssej strednej triede a nema uz ani sportove auta ako bola brera alebo GT .... male auto ma len trojdverak... a giulietta tiez nie je ani kombik len klasicky hatch.... co chce alfa v eu a vo svete predavat a z coho vyzit neviem.... miesto toho stale citame kdejake clanky o sportovych ambiciach alfy... v prvom rade by alfa mala mat ambiciu prezit a k tomu potrebuje bezne auta mito a giulietta je sutocne malo.... snad nikdy v historii nemala alfa len dva modely v ponuke.. totalna bieda.... niet si co vybrat.... a ani mito uz nie je najmladsie povedzme si pravdu... v alfe mi pripada akoby zaspali posledne 3 roky..... odkedy prisla giuliieta akoby nastal zlom.... otvtedy akurat uz len odisla brera aj 159tka a nic nove neprislo.... a roky bezia... smutne
positivemind
Ten design je úžasnej, krásný "moderní retro" :yes😒br />
Tohle je wow [odkaz]
Ozzman
Vypadá to jak vesmírná loď... A to sem ještě v létě listoval nějakým autočasopisem a hltal novniky alfy na příští 4 roky.. Tohle tam fakt nebylo 😄