Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz CLA 45 AMG odhalen díky videohře

20 komentářů

Individualita
:yes:
CHerokee
Souhlas. CLA je krásné samo o sobě. Edice jedna nádhera a tohle to bude psát taky. Osobně bych si ale na denní používání vybral 220 CDI. 😄
Individualita
Tak je fakt, že 45AMG je tak možná pro majitele benzínky, ale 220 CDI je zase urážkou takhle dravého autíčka 😉

Já bych šel do benzínové 250 jako ideálního kompromisu u takového vozu...
CHerokee
tak 350 Nm a 170 koníků je slušné stádo. 220 je u C Klasse nejprodávanější motorizace na Západ od nás.
blowiik
Tohle se mi líbí moc... důkaz, že i auto se spoustou prolisů a vyboulenin nemusí vypadat jako zmuchlanej papír! >😒] :yes:
Snooob
...ale AMG styling (čiže dizajn) je známy už viac ako mesiac (aj na SK homepage)😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
hattori_hanzo
Nevím jestli si děláš srandu nebo co, ale AMG styling(tedy vzhledový paket ve sportovním stylu AMG) nemá nic společnýho s plnou úpravou vozu od AMG. :no:
Snooob
Vidím, že "chápeš", takže...
...vysvetli mi, prosím, v čom sa bude dizajnovo odlišovat 45 AMG verzia od AMG stylingu? Lebo bavíme sa o výzore nie technických parametroch!
chrudoš
Srovnej si tvou poslední fotku a fotku z PS4, jestli nenajdeš rozdíl v zadním nárazníku, je to na brejle
Snooob
tak sorry keď som menil disky stala sa chybička😒br /> [odkaz]
Lepšie?
chrudoš
Lepšie 😄 Pak asi není vzhledově o čem.

Kéž by to fakt fungovalo, že na podzim měním gumy aj s diskama a změní se mi nárazník... 😄
Snooob
😄
na to by sa dalo zvyknúť...
hattori_hanzo
No proto, protože to už by vážně bylo na očaře. >😁 :yes:
hattori_hanzo
Možná by stačilo si porovnat ty fotky a bylo by to jasný hned. Prostě a jednoduše je jinej! Chceš-li to ale ve zkratce zgeneralizovat, pak modely AMG mají styling agresivnější, mají víc nebo výraznější(více či méně funkční) výdechy a sání a jsou použitý kontrastnější kombinace plastů vůči barvě laku karoserie.
Snooob
Ako som písal už kolegovi😒br /> [odkaz]
Lepšie?
Snooob
A tu je ešte "správny" predok😒br /> [odkaz]
ericho33
No… Podľa mňa je minimálne rozdiel v svetlách… Zadných… 😉
-freediver-
Si mimo, bezny model s AMG stylingom sa od AMG modelu ako takeho vzdy odlisuje. Pozri si rozdiely medzi A45 AMG vs. A s AMG paketom - rozdielov je tam dost. Sam mam C coupe s AMG stylingom ale kto pozna C63 AMG tak rozdiel spozna na prvy pohlad (ina maska, iny predny naraznik, ina kapota, ine bocne listy).
Snooob
Rozdiely sú minimálne! Koncovka výfuku, spodné lišty "v kabóne" a pod.. Ale hlavné tvary, rysy a prelisy sú totožné...
A hlavne! ...reagoval som na foto kde nie sú prakticky žiadne rozdiely oproti AMG stylingu...
Frantizsekk
Je to asi jako kdyz si na octavku tdi 66kw das predni naraznik rs.