Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz CLA 45 AMG odhalen díky videohře

Michal Fokt
Diskuze (20)
Tak už víme, jak bude vypadat ostrý kompaktní sportovní sedan Mercedesu. Tedy alespoň zezadu, jak jej budete na silnici vídat nejčastěji.

Celý pařanský svět teď netrpělivě očekává příchod nové herní konzole Sony Playstation 4, v níž nebudou chybět ani "Kinect" funkce a ačkoli Japonci nový produkt představili, jeho samotný design je stále ještě tajemstvím. Místo toho ale Sony poskytlo ochutnávku pár nových her, které na PS4 půjdou pařit a jednou z nich je i DriveClub od Evolution Studios, jenž slibuje maximální herní věrnost a vysokou kvalitu videa.

No a mezi auty, která ve hře budete moci řídit, bude i dosud oficiálně nepředstavený Mercedes-benz CLA 45 AMG (a také A 45 AMG), jenž se nám tímto oficiálně představuje, byť pouze na jedné fotce zezadu. Ale protože předek CLA je stejný s novým áčkem, už máme vlastně o jeho kompletní podobě jasno.

Pokud ovšem toužíte po záplavě dalších fotek, chce to trpělivost. Mercedes nechystá světovou premiéru do Ženevy, jak jsme asi všichni doufali, ale podrbe za ouškem americké zákazníky koncem dubna na autosalonu v New Yorku. Očekávejte vůz, jehož všechna čtyři kola jsou poháněna stejným dvoulitrovým benzinovým čtyřválcem přeplňovaným turbodmychadlem, který dosahuje výkonu 265 kW (360 k) a točivého momentu 450 N.m.

Michal Fokt
Diskuze (20)
23. 2. 2013 22:03
Re: Neviem, či je to sranda alebo čo...
Je to asi jako kdyz si na octavku tdi 66kw das predni naraznik rs.
Avatar - Snooob
22. 2. 2013 18:27
Re: Neviem, či je to sranda alebo čo...
Rozdiely sú minimálne! Koncovka výfuku, spodné lišty "v kabóne" a pod.. Ale hlavné tvary, rysy a prelisy sú totožné...
A hlavne! ...reagoval som na foto kde nie sú prakticky žiadne rozdiely oproti AMG stylingu...
22. 2. 2013 17:58
Re: Neviem, či je to sranda alebo čo...
Si mimo, bezny model s AMG stylingom sa od AMG modelu ako takeho vzdy odlisuje. Pozri si rozdiely medzi A45 AMG vs. A s AMG paketom - rozdielov je tam dost. Sam mam C coupe s AMG stylingom ale kto pozna C63 AMG tak rozdiel spozna na prvy pohlad (ina maska, iny predny naraznik, ina kapota, ine bocne listy).
Avatar - ericho33
22. 2. 2013 15:28
Re: Neviem, či je to sranda alebo čo...
No… Podľa mňa je minimálne rozdiel v svetlách… Zadných… ;-)
Avatar - CHerokee
22. 2. 2013 14:56
Re: To je prostě neskutečný žihadlo!
tak 350 Nm a 170 koníků je slušné stádo. 220 je u C Klasse nejprodávanější motorizace na Západ od nás.