Novinky
Apolo Anton Ohno
0
Combi Octavia se opravdu povedla a myslím si že bude prodávanější než krátká verze. Chce to ale velká kola , 1.4 TSI nebo 1.8TSI a diodová světla. 😉
jarafara
0
Vypadá opravdu dobře a nejen na fotkách, dojem v reálu je stejný. Prostě povedené auto :yes: :yes: :yes:
to je docela milé překvapení, Superb začíná vypadat jak chudý příbuzný.
Taky si myslím ,té elektroniky ,asistentů všeho možného se mi zdá až moc.Chápu ,že to jde dopředu ,lidi chtějí za málo pěněz hodně muziky,ale tohle všechno je už v Superbu ,tak nevím ,ale sem zvědav na fejs Superbu ,tam dají potom co? Infrakamery a elektroniku z vyšší?
Zprvu se mi O3 ani nějak moc nelíbila, ale teď je to krásné auto. Designéři tohle ale asi chtěli - první dojem nemusí být nic extra, ale hned tak se to neokouká.
Kombík je snad možná i hezčí než liftback, což je trošku zvláštní.
Když si O3 porovnám z profilu s O2, tak je to jak nebe a dudy - O2 najednou působí jako auto z 90. let naproti tomu O3 jako luxusní moderní vůz.
Pěkný, pěkný! Hlavně ať se to prodává - těží z toho naše ekonomika a tudíž i my všichni 😄
Kombík je snad možná i hezčí než liftback, což je trošku zvláštní.
Když si O3 porovnám z profilu s O2, tak je to jak nebe a dudy - O2 najednou působí jako auto z 90. let naproti tomu O3 jako luxusní moderní vůz.
Pěkný, pěkný! Hlavně ať se to prodává - těží z toho naše ekonomika a tudíž i my všichni 😄
Chlape, tvoja autenticita je asi taka ako uprimnost politika.
Ceska ekonomika tazi z predanej Octavie presne tak, ako tazi z predanej i30.
Ceska ekonomika tazi z predanej Octavie presne tak, ako tazi z predanej i30.
Tovje poslední věta je špatně. 😉
Rozveď to trochu.
Na škodvoku je navázaných podstatně více subdodavatelů z ČR (českých firem) než na jakýkoliv Hyundai. Řádově. 😉
Tak to dokaž ,podle mě si napsal blbost.
Podle mne, jsi napsal blbost ty. 😉
Podíl tuzemských dodavatelů škody byl kdysi před nekolika lety cca 63%. Hyundai se tím nikde nechlubí, protože se není čím chlubit.
Rozdíl mezi námi je ten, že já vím, ty jen tápeš. 😉
Podíl tuzemských dodavatelů škody byl kdysi před nekolika lety cca 63%. Hyundai se tím nikde nechlubí, protože se není čím chlubit.
Rozdíl mezi námi je ten, že já vím, ty jen tápeš. 😉
Neznám přesná čísla (ty určitě taky ne), ale myslím, že pro Hyundai ČR bude logičtější i výhodnější si hledat subdodavatele na tomto kontinentu. Stejně jako pro Škodu - Auto.
Tak to neznáš Korejce. Ti si rozdělují prácičku mezi sebou.
A jestli jsi nikdy nejel kolem Nošovic, tak jsi asi taky neviděl ty stohy lodních kontejnerů od jejich "tuzemských" dodavatelů. >😁
PS: V Hyundai mám pár známých, vím jak to tam chodí. 😉
A jestli jsi nikdy nejel kolem Nošovic, tak jsi asi taky neviděl ty stohy lodních kontejnerů od jejich "tuzemských" dodavatelů. >😁
PS: V Hyundai mám pár známých, vím jak to tam chodí. 😉
Teď jen polemizuju, ale myslím, že biznis je biznis a těžko by asi manažerovi prošlo, že nakoupil díly dráž v Korei jen proto, aby naplnil nacionalistické choutky.
Kontejnery jsem neviděl, ale asi si něco dovážet budou. Proč ne?
Kontejnery jsem neviděl, ale asi si něco dovážet budou. Proč ne?
Korejská mentalita, je v mnoha věcech nelogická. Věř tomu, že tam dodává mnoho firem, které jsou podstatně dražší než konkurence z Čech. Cena opravdu není pro Korejce ten určující parametr. 😉
"Korejská mentalita, je v mnoha věcech nelogická."
Tento svet nestoji na logike. A urcite nestoji na tvojej ci mojej logike, ani na nasom pohlade na korejsku, mexicku ci cesku logiku.
"Cena opravdu není pro Korejce ten určující parametr."
Toto tvrdenie nemas sancu dokazat. Absolutne ziadnu sancu. Okrem ineho aj preto, ze nemas pravdu.
Zmyslas presne tak, ako rednecks z juhu USA - buy American! A tak si radsej kupia Ford Fusion vyrobeny v Mexiku ako Toyotu Camry z Kentucky. V Camry je inak percentualne vyssie zastupenie dielov z USA nez vo Fiusone. A potom svoje zmyslanie pripisujes Korejcom.
Okrem toho, ako consumer si kupim to, co vyhovuje mne, bez ohladu na to, ako zmysla manazer, co nosi na sebe predavac a ci bolo auto vyrobene na Marse imigrantom z Polska.
Wake up and smell the coffee :-!
Tento svet nestoji na logike. A urcite nestoji na tvojej ci mojej logike, ani na nasom pohlade na korejsku, mexicku ci cesku logiku.
"Cena opravdu není pro Korejce ten určující parametr."
Toto tvrdenie nemas sancu dokazat. Absolutne ziadnu sancu. Okrem ineho aj preto, ze nemas pravdu.
Zmyslas presne tak, ako rednecks z juhu USA - buy American! A tak si radsej kupia Ford Fusion vyrobeny v Mexiku ako Toyotu Camry z Kentucky. V Camry je inak percentualne vyssie zastupenie dielov z USA nez vo Fiusone. A potom svoje zmyslanie pripisujes Korejcom.
Okrem toho, ako consumer si kupim to, co vyhovuje mne, bez ohladu na to, ako zmysla manazer, co nosi na sebe predavac a ci bolo auto vyrobene na Marse imigrantom z Polska.
Wake up and smell the coffee :-!
Chlapče, já ti nemusím vůbec nic dokazovat. Já to vím, já to znám.
Ty ne, tak si to jdi vyzkoušet sám, ať tu tupě netlacháš. Jo? 😉
Ty ne, tak si to jdi vyzkoušet sám, ať tu tupě netlacháš. Jo? 😉
"Ja to vim, ja to znam."
Argument hodny genia...
Nevies to dokazat ani sam sebe, inak by si nemal najmensi problem argumentovat faktami v diskusii.
Argument hodny genia...
Nevies to dokazat ani sam sebe, inak by si nemal najmensi problem argumentovat faktami v diskusii.
Hele, seber se, zavolej do Hyundaie na obchodní oddělení (neboj, mluví tam i česky) a něco (cokoliv) jim nabídni. Třeba, že prodáváš lisované díly, plast, kov, cokoliv.
Garantuju ti, že tě pošlou rovnou do zádele. A bude jim naprosto jedno, s čím tam vlezeš. Génie. 😉
PS: Kdyby ti to čirou náhodou vyšlo, nemusíš mít vůbec strach, cokoliv co prodáš, za to ti české firmy utrhnou ruce, jako zprostředkovateli a zasypou tě měďáky. 😉
Garantuju ti, že tě pošlou rovnou do zádele. A bude jim naprosto jedno, s čím tam vlezeš. Génie. 😉
PS: Kdyby ti to čirou náhodou vyšlo, nemusíš mít vůbec strach, cokoliv co prodáš, za to ti české firmy utrhnou ruce, jako zprostředkovateli a zasypou tě měďáky. 😉
Naprosto běžné je, že české pobočky zahraničních firem musejí nakupovat od zahraničních matek za vyšší ceny, než by na shodné produkty dostaly v ČR.
BroukJ: máte v hlavě asi brouka - kůrovce. Pán jossalito má plnou pravdu. Nošovice neberou od tuzemských (evropských) dodavatelů téměř nic !!! Všechno jezdí lodí z koreje přes Itálii. Od plechů z Inčeonu (byť na exkurzi lžou že Vítkovice, pcha chá) až po polystyrén na nástěnku. Z českých zdrojů se bere max nadšení absolventů nebo zdraví dělníků, to je ale vše.
[odkaz]
Jsme automobilová velmoc.Ale na Focus dodává víc českých dodavatelů než třeba na Citigo.
>😁
Jsme automobilová velmoc.Ale na Focus dodává víc českých dodavatelů než třeba na Citigo.
>😁
A teď se zaměř na to, kolik jich dodává pro Korejce. 😉
Irelevantne.
Clovece, sustredis sa na jeden izolovany aspekt globalneho biznisu, pozeras sa na to z ceskeho kutika cez farebne sklicko idea fixa "Korejci radsej prerobia ako nakupia inde lacnejsie", a nepripustis jediny argument, ktory by otriasol tvojim svetonazorom.
Clovece, sustredis sa na jeden izolovany aspekt globalneho biznisu, pozeras sa na to z ceskeho kutika cez farebne sklicko idea fixa "Korejci radsej prerobia ako nakupia inde lacnejsie", a nepripustis jediny argument, ktory by otriasol tvojim svetonazorom.
Zaprvé, nevím, jak jste to uhádl, ale opravdu v budoucnu plánuji vstoupit do politiky >😁
Co se týče Vaší druhé teze, tak to není přesné. Česká ekonimika samozřejmě těží z každého prodaného Hyundaie i Škodovky, ale například i z Toyoty, která továrnu v v ČR nemá. Když si koupíte třeba i30, tak státu zaplatíte například daň z přidané hodnoty, jako například u Octavie. Rozdíl je ale v tom, že Hyundai má sídlo (BTW: nemusí to být ani fyzicky, ale jde o to se právně "zaregistrovat") v Soulu, což znamená, že další daně, jako je například daň z příjmu jdou do kasy Jížní Koreai. Škoda má sídlo v Mladé Boleslavi a daně tedy odvádí do rozpočtu České republiky. Dalším faktorem je, že Škoda má nesrovnatelně více subdodavatelů v ČR - Hyundai dovaží více komponentů odjinud.
Co se týče Vaší druhé teze, tak to není přesné. Česká ekonimika samozřejmě těží z každého prodaného Hyundaie i Škodovky, ale například i z Toyoty, která továrnu v v ČR nemá. Když si koupíte třeba i30, tak státu zaplatíte například daň z přidané hodnoty, jako například u Octavie. Rozdíl je ale v tom, že Hyundai má sídlo (BTW: nemusí to být ani fyzicky, ale jde o to se právně "zaregistrovat") v Soulu, což znamená, že další daně, jako je například daň z příjmu jdou do kasy Jížní Koreai. Škoda má sídlo v Mladé Boleslavi a daně tedy odvádí do rozpočtu České republiky. Dalším faktorem je, že Škoda má nesrovnatelně více subdodavatelů v ČR - Hyundai dovaží více komponentů odjinud.
O3 se mi naživo zepředu nelíbí ani trochu - dobře vypadá jen na některých fotkách z určitých úhlů. Ten ošklivý předek kombíku zůstane, jinak zbytek celkem OK, až na ten rušivý zadní prolis.
Myslím že O3 je hned po svém uvedení zralé na facelift vpředu a vzadu, o tom že by se dostala do první TOP10 jak Škoda zmínila si může nechat zdát. Spíš se mi zdá že si Škoda pomalu vyměňuje pozici se Seatem, který to designem napřed skoro zabil a teď dělá hezčí auta než Škoda. Ze současné nabídky Škodovky se mi nelíbí ani jedno auto.
Myslím že O3 je hned po svém uvedení zralé na facelift vpředu a vzadu, o tom že by se dostala do první TOP10 jak Škoda zmínila si může nechat zdát. Spíš se mi zdá že si Škoda pomalu vyměňuje pozici se Seatem, který to designem napřed skoro zabil a teď dělá hezčí auta než Škoda. Ze současné nabídky Škodovky se mi nelíbí ani jedno auto.
Nádhera - nádhera - nádhera. Konečně AUTO, žádný výprodej bublajících křivek, žádná podměrečná sedadla, zřetelná, úchvatná, poctivá festovní, fortelní designová práce. Kára jako břit. Auto pro celou Evropu.
Boha jeho, zadní dveře na baterky, pohon 4x4. No tohle je tvrdej vořech i pro ostřílenou konkurenci.
P.S Potvrzuje se věta, že mezi novou Octavií a AUDI A6 zeje takřka motivační mainstreamové vakuum...
BRAVO OCTAVIA :yes:
Boha jeho, zadní dveře na baterky, pohon 4x4. No tohle je tvrdej vořech i pro ostřílenou konkurenci.
P.S Potvrzuje se věta, že mezi novou Octavií a AUDI A6 zeje takřka motivační mainstreamové vakuum...
BRAVO OCTAVIA :yes:
Myslím,že Octávia potvrdila vše,co o ní tvrdí fandové aut.Stane se opět prodávaným,nicméně nudným autem,bez duše.Jistě to bude tvrdý ořech pro Renaul Fluence,Dacia Logan,Citroen Elysee atd. Zřejmě i pro Golf.
Jak už tady někdo napsal"Octávia ,Golf atd. jsou auta pro lidi odžité a usedlé rodinky,které prostě jen hledají přemístňovatdlo.Prostě auta pro uživatele.
Mazda ,Subaru,Lexus jsou pro řidiče....prostě lidi,kteří vyrostli z nevědomosti.Brawo Mazda atd. :yes:
Jak už tady někdo napsal"Octávia ,Golf atd. jsou auta pro lidi odžité a usedlé rodinky,které prostě jen hledají přemístňovatdlo.Prostě auta pro uživatele.
Mazda ,Subaru,Lexus jsou pro řidiče....prostě lidi,kteří vyrostli z nevědomosti.Brawo Mazda atd. :yes:
Tobě se zdá, žeby Octavia soupeřila s tebou jmenovanými "konkurenty"? >😁
Impreza a mazda 3 jsou konkurenty octavie.
O impreze ani Mazdě tři tam tepe73 nenapsal ani čárku. Máš podivný dar vydedukovat z ničeho něco. 😉
Nenapsal? A co je potom tohle? "Mazda ,Subaru,Lexus jsou pro řidiče..." pokud si pamatuju dobře tak Imprezu dělá právě Subaru hm? Ale možná mne z toho vyvedeš nějakou kličkou...rád se nechám poučit ;-\
Znova se tě zeptám, kde jsou napsány slova jako "Impreza" nebo "Mazda 3" ? >😁
ked pise pod clankov octavie asi nebude mysliet inu ako mazdu 3 ci ine subaru ako imprezu. A keby napisaj aj audi, asi nebude mysliet A8.. Chce to trosku uvazovat nielen bezducho tliachat 😉
Ámen...pouze kdo nechce chápat pochopí ostatní nepochopí i kdyby jim to do hlavy nalejvali trychtýřem :yes:
Co to tady zase zkoušíš?
Jsou tady tuny kašparů, kteří dedukují jako konkurenci Logany, třistajedničky a podobný nesmysly.
Takže napsat jméno automobilky, která je jako konkurent, to mi přijde jako obyčejný přizdisráčství a blbost. >😁
Jsou tady tuny kašparů, kteří dedukují jako konkurenci Logany, třistajedničky a podobný nesmysly.
Takže napsat jméno automobilky, která je jako konkurent, to mi přijde jako obyčejný přizdisráčství a blbost. >😁
A v čele těch kašparů je redakce SM nemyslíš - právě tímto testem to dokázala [odkaz] Také srovnávala nesrovnatelné - no ale prostě když se to někomu účelově hodí tak proč ne co? :no:
Testuje tam levný auta, v čem je problém. Ty si myslíš, že potenciální kupec například Rapida, nezkusí 301, C4 či Mégane Generation?
Nebo ho bude zajímat Sko od Mercedesu? >😁
Nebo ho bude zajímat Sko od Mercedesu? >😁
No je tam i Lodgy. A tady je test, kde srovnávaj techniku, jízdní vlastnosti a všechno kolem s Rapidem. A osobně, když budu chtít auto typu Lodgy, na Rapida si ani nevzpomenu. To jen pohled z druhý strany. Takže proč nesrovnat škodovku s Dacií, když si to dovolí i odbornej časopis???
Z hlediska třídního řazení jistě, z hlediska tržního postavení na většině evropských trhů zcela jistě ne, hlavně impreza. Ale jossalito reagoval spíš na tu slaboduchou větu s logany a elysee, a nepochybuju, že bys to nechápal.
Určitě mluvíš z vlastní zkušenosti, tak se trochu rozepiš, docela by mě zajímal zejména ten Lexus pro řidiče, kterýpak to je? A při popisu jízdních zážitků nešetři detaíly, ať je o čem diskutovat. 😉
Jestli jsi ještě nejel v GS, tak to honem naprav.
Spíš bych uvedl IS-F. Ale to rozhodně není konkurence pro škodovku, o GS ani nemluvím. 😉
GS je konkurentem octavie? A ano jel, jak 250 tak hybrid, co ty? Mě ale skutečně zajímá ten lexus pro řidiče, který je řidičskou alternativou nudné octávie a golfu, jak se píše v příspěvku, na který reaguju. Tam mi pasuje jen jeden lexus, CT, a tedy moc mě zajímá argumentace, která z toho auta udělá auto pro řidiče, Brouku.
No hlavně tohle [odkaz] to je lahůdka pro silniční estéty a mistry... >😁 Nelži si tu veřejně do kapsy, pokud tu chceš jako konkurenci Octavie předhazovat Logana, dej si před nick varování - Bohnická anamnéza.
zase tvoj mazda-komplex? Vcera si mal cierny den, ze? >😁
No, mít to v garáži, z komplexu nevylezu >😁 Jinak souhlas, Octavia je nádherná, což se tedy o trojce od mazdy nedá říct snad ani se sebezapřením... >😒]
jenom se neboj už přichází nová 😄 [odkaz]
😄 Aháááá 😉
Ona stávající mazda tři už je dosluhující model a není divu, že je oproti oktávce v nevýhodě. Další modely se skyactiv motory a dizajnem kopírující to co nastolila mazda 6 už budou ve výhodě
Bude to lepší, ale v designu na octavii mít nebudou.
to hej, na octaviu nema nic. Minule vyhrala nad ferrari, lebo mala lepsi kufor, tu nad samotnych ubersuperhyperautom passatom a zajtra mozno vyhra nad 7er lebo je obratnejsia v meste. Octavia je proste kozmicke auto s tak dokonalym dizajnom, ze sam ujo dizajn utiekol lebo sa zahanbil.
Žádná podměrečná sedadla? Děláš si ze mě srandu? 8-s Já s tím jezdil dva dny (elektrická sedadla, Alcantra) a když jsem se vrátil do svoji OII, začal jsem litovat, ze budu brzo auta měnit.
A co pak mají říkat řidiči nové mazdy6? Včera testéři naměřili délku sedáku 47 centimetrů, to snad neměl ani... oltcit >😁
kolkoze to ma octavia u vodica? 49? ahaa, 2 cm naviac a hned je z toho mokfortna sedacka >😁 a kolkoze to ma octavia vzadu? Zeby tiez 47 ako mazda??? GTI, tvoj mazda-koplex zacina silniet >😁
Ano (i zde) ty dva centimetry hrají rozhodnou roli. Ne vzadu, píšeme o sedadlech, kam tě zatím nepustili, o sedadlech vpředu.
Třídním (střední třída) standardem je 50, pokud to jde k pětapadesáti je to jenom dobře. Ovšem pozor, píšu to pro chlapa, ty budeš asi nedonošený malý pivo, takže ty se krásně uvelebíš i na schodech u vás před školou >😒]
Octavia, tedy auto o třídu menší, než je Mazda 6 má sedadla... větší >😁
Třídním (střední třída) standardem je 50, pokud to jde k pětapadesáti je to jenom dobře. Ovšem pozor, píšu to pro chlapa, ty budeš asi nedonošený malý pivo, takže ty se krásně uvelebíš i na schodech u vás před školou >😒]
Octavia, tedy auto o třídu menší, než je Mazda 6 má sedadla... větší >😁
Gti, zacinas mat huste reci, v beznom zivote by si sa mi to bal do oci povedat, tak skludni hormon, ty internetovy pisalko.. Huste reci si nechaj pre svoju mamu, tu si na fore, kde su povacsine chlapi, sem tam nejaka zena. Ked si chces porovnavat kto ma vacsieho, zajdi na pokec.
spat k teme: 2 centimetre vzadu zrazu nehraju rolu? To je zaujimave lebo v diskusii pod 508 tie centimetre hrali pre teba vyznamnu rolu. 2 centimetre su v tomto uplne mimo, lebo ako sam pises, pokial tam nie je aspon 55 centimetrov tak je to slabota. A to je jedno ci ide o luxusne limuziny alebo o nizsiu strednu do ktorej patri aj octavia. Nesnaz sa to odovodnovat sam pred sebou, upadnes do sebaklamu.
spat k teme: 2 centimetre vzadu zrazu nehraju rolu? To je zaujimave lebo v diskusii pod 508 tie centimetre hrali pre teba vyznamnu rolu. 2 centimetre su v tomto uplne mimo, lebo ako sam pises, pokial tam nie je aspon 55 centimetrov tak je to slabota. A to je jedno ci ide o luxusne limuziny alebo o nizsiu strednu do ktorej patri aj octavia. Nesnaz sa to odovodnovat sam pred sebou, upadnes do sebaklamu.
GTI,jsi trošku omezený,což je tady všeobecně známé a nedá se s tím (bohužel pro tebe)nic dělat.Dát sedák,coby měřítko kvality auta může pouze pisatel tvého formátu,což k tobě sedí taky naprosto skvěle.K dobrému posazu za volantem totiž jen tenhle údaj nestačí.Já s 185cm a 90 kg si v í sedím skvěle.Předpokládám,že musíš být tlustý jako prase,když by Ti takový rozměr sedáku nevyhovoval.To už ale potom není problém sedáku,ale Tvůj a doporučuji pouze namontovat do auta latrinu s délkou sedáku min. 50 cm.Tím bude tvá potřeba uspokojena >😁
2 cm u sedadla řidiče hrají rozhodnou roli? Tak to odkazuji na to, co jsem již psal pod testem OIII 1.6 TDI😒br />
Délka opěradla řidiče
-Cruze 650
-Octavia 625
Délka sedáku řidiče
- Cruze 500
- Octavia 480
Takže s tvojí logikou je Octavia naprosto ztracená, podměrečná, přitom píšeš žádná podměrečná sedadla... Zase to máš myšlenkově zcela špatně >😒] :-!
Délka opěradla řidiče
-Cruze 650
-Octavia 625
Délka sedáku řidiče
- Cruze 500
- Octavia 480
Takže s tvojí logikou je Octavia naprosto ztracená, podměrečná, přitom píšeš žádná podměrečná sedadla... Zase to máš myšlenkově zcela špatně >😒] :-!
Co Octavia, ale Mazda, ta už ani není ztracená, ta je přímo zatracená! >😁 :yes:
ne, dozvím se beztak něco ve smyslu, že ty 2 cm nejsou jako 2 cm nebo raději nic, protože kde to zavání věcnou argumentací, tam bývá ticho po pěšině 😉
Pravda je taková, že Mazda je má krátký. Ba přímo nejkratší. Vezmi chup na dlani, když tam není. >😁
Mazda je má krátký a Octavia už ne? Nebo je má Octavia krátký a Cruze už ne? Pravda? >😒] 😉
Octavia je má kratký taky. Což vyplývá z předešlých tvrzení.
Pořád je na tom ale lépe, než střednětřídní Mazda. 😉
Pořád je na tom ale lépe, než střednětřídní Mazda. 😉
to je take tvrdenie akoby si povedal ze auto X je lepsie ako auto Y lebo jedno ma 540 litrovy kufor a druhe 550 litrov. Z hladiska uzitku je omnoho dolezitejsie ako je sedacka tvarovana, nie aka je dlha. Tie 2 centimetre sa stratia. Ja si radsej miesto tliachania somarin pockam a pojdem sa s nou previest. Tam clovek zisti ci mu tie 2 cm chybaju alebo nie.
Pro tebe již podruhé. Měřily se sedáky. Mzada jako zástupce tuplované střední třídy to oproti Octavii projela, je třeba se v tom dále rýpat? 😉
PS: Přeju ti, až někdy půjdeš 20km tůru v botech, které mají o číslo méně, než tvoje haxny. Ale zase to doženeš s báglem, kterej bude mít o deset litrů víc. Pak se můžeš třeba zamyslet, jestil je lepší mít více toho, co ovlivňuje tvé pohodlí, nebo toho, co třeba neseš na zádech. 😉
PS: Přeju ti, až někdy půjdeš 20km tůru v botech, které mají o číslo méně, než tvoje haxny. Ale zase to doženeš s báglem, kterej bude mít o deset litrů víc. Pak se můžeš třeba zamyslet, jestil je lepší mít více toho, co ovlivňuje tvé pohodlí, nebo toho, co třeba neseš na zádech. 😉
To ze ma mazda mensie sedaky ako je v triede zvykom je fakt. To ci to naozaj bude vadit je otazka, kedze si v tom nesedel podobne ako ja alebo sam trulko gti. To preco tu o tom hovorime je preto lebo do toho rype gti nie ja alebo rohypnol ci iny. To ze tebe a gtimu to strasne vadi je tiez faktom, pritom ste to auto este nevideli nazivo a nesedeli v tom. No pre vase dve zadubene hlavy je to dovod si do toho auta kopnut aj ked octavka vyhrava o 2 centimetre. Je to asi take nieco ako ked ti poviem, ze ja som urcite silnejsi ako ty lebo mam o 2 centimetre viac.
PS: k tomuto ti poviem len tolko. 20 km v aute, kde si otlkas pravu nohu o pristrojovku, ako je to napriklad v OII si naozaj neviem predstavit.
PS2: je to uz v podstate smiesne ako sa obaja tesite z tych 2 centimetrov, lebo je to jedine co ste na tom aute nasli, co mozete kritizovat 8-s
PS: k tomuto ti poviem len tolko. 20 km v aute, kde si otlkas pravu nohu o pristrojovku, ako je to napriklad v OII si naozaj neviem predstavit.
PS2: je to uz v podstate smiesne ako sa obaja tesite z tych 2 centimetrov, lebo je to jedine co ste na tom aute nasli, co mozete kritizovat 8-s
Nema kratsie [odkaz] , naopak dlhsie.
Len miestni borci maju daky mongolsky meter.
Ale jelito ti to vysvetli, ze je to inou metodikou. No potom zazrak, ze na a.cz vobecnejaky sedak namerali >😁
Len miestni borci maju daky mongolsky meter.
Ale jelito ti to vysvetli, ze je to inou metodikou. No potom zazrak, ze na a.cz vobecnejaky sedak namerali >😁
Tady se do Octavie kope dnes a denně, ale Mazda se tu vychvaluje do nebe. Ani ta si ovšem nezaslouží za všechno absolutorium.
Zkus se na to podívat střízlivě. Nejde tu o dva centimetry, jde tu o vyváženost. 😉
Zkus se na to podívat střízlivě. Nejde tu o dva centimetry, jde tu o vyváženost. 😉
Ale moj zlaty, v tomto clanku sa o mazde vobec nic nevravelo, prvy co zacal mazdu prirovnavat k octavke je tuto pritomny GTI, takze treba ist na zaciatok diskusie. A zaujmave je aj to ze mazda je teda nakoniec vitazom s dlzkou sedaka 52cm 😉
Je naprosto jedno, kdo s čím začne, problém je ten, že se to tam objeví a neobjeví se tam toho málo. Opět říkám - vyváženost. Škodovka to tu nemá lehké, kopnout si do ní potřebuje každý druhý, v diskuzích to jde vidět.
Pokud jde o délku sedáku, Mazda ho má krátký, katší než Octavia. Je naprosto jedno, co zde kdo napíše. Relevantní jsou výsledky od jednoho měřitele. Už to tu redaktoři kdysi vysvětlovali, že každý měří např. šířku interiéru v jiných místech, proto jsou rozdíly. Zde je to to samé. 😉
Pokud jde o délku sedáku, Mazda ho má krátký, katší než Octavia. Je naprosto jedno, co zde kdo napíše. Relevantní jsou výsledky od jednoho měřitele. Už to tu redaktoři kdysi vysvětlovali, že každý měří např. šířku interiéru v jiných místech, proto jsou rozdíly. Zde je to to samé. 😉
Dlzka sedaku sa da merat len v jednom smere. Ty si sedel v novej octaviia a v novej mazde? Mal si tie sedaky vedla seba a porovnaval si? Lebo inak nechapem odkial beries tu istotu.
Tak ako skodovka to tu nema lahke od koncern-haters, tak to tu nemaju lahke ani ine automobilky od koncern-lovers. Cize nesnaz sa, je to tu vyrovnane dokonale prokoncernovymi clankami a prispevkami od teba, ci gtiho pripadne dalsich.. 😉
EDIT: keby gti nezacal o mazde a nenapisal tu prvy aspon 4 prispevky o mazde, tak by tu mazdu tu nikto iny nespomenul, uvedom si to.
Tak ako skodovka to tu nema lahke od koncern-haters, tak to tu nemaju lahke ani ine automobilky od koncern-lovers. Cize nesnaz sa, je to tu vyrovnane dokonale prokoncernovymi clankami a prispevkami od teba, ci gtiho pripadne dalsich.. 😉
EDIT: keby gti nezacal o mazde a nenapisal tu prvy aspon 4 prispevky o mazde, tak by tu mazdu tu nikto iny nespomenul, uvedom si to.
Nezáleží na tom, jestil vyhraješ o minuty nebo o jednu jedinou sekundu. Jseš vítěz. Tím to hasne. 😉
zrazu zalezi na tomto? Ohybas si to ako sa ti zapaci, diskusia s tebou je neefektivna
A na čem záleží? Porovnáváš tu snad délky sedáku, ne? Octavia ho má dleší, je vítěz. Diskuze na toto vyčerpáné téma již postrádá další smysl.
Ked to povies takto tak ano. V tom pripade je focus lepsi ako octavia, ten ma sedak 52cm. Focus je vitaz. Suhlasis?
Samozřejmě, že souhlasím a dodávám, 2x chudák Mazda. 😉
pokial je pre teba dlzka sedaku najdolezitejsia tak skor chudak jossalito
Když na tom sedadle v autě sedím, a jinak se v autě cestovat nedá, tak je tento parametr důležitý, přímo ovlivňuje mé pohodlí.
Jestli víš něco o japonských vozech, ty mívaly většinou právě krátký sedáky i v minulosti a nijak dobře se na nich nesedělo. Auta dělali pro vzrůstově měnší Asiaty, Evropan ovšem zaplakal.
Jestli víš něco o japonských vozech, ty mívaly většinou právě krátký sedáky i v minulosti a nijak dobře se na nich nesedělo. Auta dělali pro vzrůstově měnší Asiaty, Evropan ovšem zaplakal.
ale mozem ta ukludnit, problem s kratkym sedakom je vyrieseny: [odkaz] takze jedina vec, co ti tak vadila uz je opravena, moze si ju uz kupit 😄
Edit: Myslis japoncov, pre ktorych je americky trh s "malymi" ludmi primarne dolezity? Trefa do cierneho. Posledne male japonce boli tak v 90tych rokoch mozno.
Edit: Myslis japoncov, pre ktorych je americky trh s "malymi" ludmi primarne dolezity? Trefa do cierneho. Posledne male japonce boli tak v 90tych rokoch mozno.
Jasne sasku, a auta s lavostrannym riadenim maju mat viecko nadrze len vpravo.
Este daj nejaku rozpravku >😁
Vcera si padol na drzku, dnes si ziadas rovno tak, aj so svojim Mazda-komplexom >😁
Este daj nejaku rozpravku >😁
Vcera si padol na drzku, dnes si ziadas rovno tak, aj so svojim Mazda-komplexom >😁
Mírni se! Na primitivy tvého kalibru tu nikdo nečeká. Chovej se tu slušně a slušně také diskutuj, nemáš-li na to, pak jen čti.
Ty jsi zatím u pumpy leda čepoval vodu do kýblu, takže tě praxe čerpání paliva do nádrže auta poměrně dost rozvášňuje, no ber na vědomí, že dávat hadici křížem přes hauptnu nebo vystupovat směrem do stojanů se tak nějak mezi dospělými nenosí. Ty to evidentně nevíš, avšak ví to výrobci a proto (v drtivé většině) instalují volant a víko nádrže křížem.
Ty jsi zatím u pumpy leda čepoval vodu do kýblu, takže tě praxe čerpání paliva do nádrže auta poměrně dost rozvášňuje, no ber na vědomí, že dávat hadici křížem přes hauptnu nebo vystupovat směrem do stojanů se tak nějak mezi dospělými nenosí. Ty to evidentně nevíš, avšak ví to výrobci a proto (v drtivé většině) instalují volant a víko nádrže křížem.
Ok, primitive, este raz aj s odkazom, aby si v tom mal jasno: "Tam, kde se jezdí vpravo, a tedy máš volant na levé straně vozu sa-mo-zřej-me MUSÍŠ mít víko nádrže vpravo, nikoliv vlevo jako to má nová mazda. " [odkaz] >😁
Zaujimavy vyvoj, ako zrazu miernis svoje tvrdenia a popieras, co si napisal.
Teba prax naucila co? podla tych plkov vobec nic. Zijes v dakom informacnom vakuu.
Ano, drtivo instaluju...teba dakto podrtil: [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
GTI, nie je hanba si priznat chybu, ale na to musis byt chlap a mat gule. Ty si leda tak. ... kastrat >😁
Az budes mat znova najblizsie nutkanie pisat podobne voloviny, daj si na hlavu ten svoj... kybel s vodou >😁
Zaujimavy vyvoj, ako zrazu miernis svoje tvrdenia a popieras, co si napisal.
Teba prax naucila co? podla tych plkov vobec nic. Zijes v dakom informacnom vakuu.
Ano, drtivo instaluju...teba dakto podrtil: [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
GTI, nie je hanba si priznat chybu, ale na to musis byt chlap a mat gule. Ty si leda tak. ... kastrat >😁
Az budes mat znova najblizsie nutkanie pisat podobne voloviny, daj si na hlavu ten svoj... kybel s vodou >😁
Argumentovat víčkem u Jaguaru... >😒] to můžeš opravdu jenom ty >😁 >😁 Kup si globus...
Nepřepínej se tolik, příliš se snažíš, soustřeď se spíše na to, proč se v Japonsku či ve Spojeném království dělají víčka vlevo a proč tam, kde se jezdí vpravo se víčka (v drtivé převaze) dělají vpravo.
P.S. Za to, že jsi primitivní člověk se na mne tak očividně nezlob.
Nepřepínej se tolik, příliš se snažíš, soustřeď se spíše na to, proč se v Japonsku či ve Spojeném království dělají víčka vlevo a proč tam, kde se jezdí vpravo se víčka (v drtivé převaze) dělají vpravo.
P.S. Za to, že jsi primitivní člověk se na mne tak očividně nezlob.
Dedku senilny, ty tam vidis len Jaguar?, ktory ma dokonca volant vlavo? Tak to mas problem nie len s hlavou, ale aj ocami >😁
Snad ti raz dorastu gule, dovtedy ta mozeme iba lutovat... 😉
Za to, ze si zaostaly nikto z fora nemoze. Stazuj sa doma alebo kup si hlavu 😉
Snad ti raz dorastu gule, dovtedy ta mozeme iba lutovat... 😉
Za to, ze si zaostaly nikto z fora nemoze. Stazuj sa doma alebo kup si hlavu 😉
Byl jsi v poslední době u nějaké pumpy? ( tím nemyslím tu na zahradě). Víš oni tam mají oboustranné stojany takže je úplně jedno z jaké strany k tomu stojanu přijedeš - nehledě na to že pokud by všichni s víčkem na pravé straně (jak určitě správně píšeš drtivá většina) přijeli k pumpě tak se tam bude tvořit dlouhá kolona aut právě jen u toho stojanu který je pro ně pohodlnější a u toho na opačné straně nebude stát nikdo. Není problém tu hadici odmotat a auto obejít - nebo že by přeci jen - lenost? Napadá mne - nemáš ty Trabanta? Tam by se dalo tu hadici tahat přes haubnu :-!
Podle toho, co píšeš, tak ty jsi zatím čerpal leda vodu z pumpy do kýblu. Dobrá rada - přetáhnout hadici přes hauptnu >😁 Probuď se amatére.
Mimochodem jsem po googlení našel proč to je rozdílné. Německá, Anglická a evropská vůbec mívají nádrž na opozitní straně od řidiče, protože se počítá s tím, že auto sjíždí k pumpě směrem doprava a ne přes dopravu doleva. Američané a Japonci mají většinou na straně řidiče, protože v americe a Japonsku byla zvykem obsluha u čerpacích stanic, které pak řidič při tankování zaplatil z okénka a mohl s ním komunikovat, když ještě nebylo možno otevřít okénko elektricky i na druhé straně. Jsou to tedy původy v historii ...
edit: Protože s tím časem, kdy se začala vozidla e😜ortovat po světě, začal být problém, konstruktéři benzínových pump přišli s oboustranými stojany.
Tím amatérem tu budeš pouze ty, neb to byla tvá slova😒br />
"Ty jsi zatím u pumpy leda čepoval vodu do kýblu, takže tě praxe čerpání paliva do nádrže auta poměrně dost rozvášňuje, no ber na vědomí, že dávat hadici křížem přes hauptnu nebo vystupovat směrem do stojanů se tak nějak mezi dospělými nenosí."
Jo a mimochodem -přes haubnu když už. Ta tvá "hauptna" totiž smysl nedává.Haubna = kapota, z německého Haube (kapota). A kdo je tu teď amatér? :no:
"Ty jsi zatím u pumpy leda čepoval vodu do kýblu, takže tě praxe čerpání paliva do nádrže auta poměrně dost rozvášňuje, no ber na vědomí, že dávat hadici křížem přes hauptnu nebo vystupovat směrem do stojanů se tak nějak mezi dospělými nenosí."
Jo a mimochodem -přes haubnu když už. Ta tvá "hauptna" totiž smysl nedává.Haubna = kapota, z německého Haube (kapota). A kdo je tu teď amatér? :no:
Já měl na všech subarech ( 1998, 2005, 2010 ) víčko vpravo ... Drtivá převaha ... ehm
Copak jsi měl ze zeměpisu? Kdepak že se to vyrábí Mercedes, Maserati a Citroen?
No jo, ale to máš jen Francouze (ti jsou divní), Italy (ti jsou líní a nepořádní) a pak Něm...statistickou odchylku. >😒]
Takže má furt jeho "pravdu".
Takže má furt jeho "pravdu".
Samozřejmě, že mám pravdu. V tomto tématu mě to však nijak moc netěší, neb bych předpokládal, že tohle snad ví každý zdejší šofér... Pardon, já zapomněl na plakátní svět 😄
Mně je jedno, z který strany to tam leju, nas*anej jsem pokaždý stejně. 😉
>😁 :yes:
Jinak ne zrovna málo Volkswagenů má taky víčko...vlevo. Tak pozor. 😄
Tedy ty mně trénuješ, všichni, od pola po Apoštola vpravo :-!
Všechny užitkové modely 😄
Důvod opravdu netuším.
Důvod opravdu netuším.
Já též ne.
užitkáče skoro všechny
[odkaz]
u transporteru když máš dlouhé ruce tak ani nemusíš vystupovat z auta 😄
[odkaz]
u transporteru když máš dlouhé ruce tak ani nemusíš vystupovat z auta 😄
Ano, mas pravdu "plakátního světa". >😁
ZHRNMNE SI TO: spravny chlap si chybu prizna. Ty vsak nie, lebo nemas gule a si len...primitivny chudak :no:
ZHRNMNE SI TO: spravny chlap si chybu prizna. Ty vsak nie, lebo nemas gule a si len...primitivny chudak :no:
Hele, nepiš sem, jsi nechutný Slovák. :-!
Hele, nenavštěvuj to tu. Jsi nechutný dement.:-!
Nebudem ti pisat, ze Cech, pretoze je to primitivne a hlupe takto skatulkovat; a priamo v diskusii vidim, ze existuju aj inteligentni. Len to nie si ty. :no:
Nebudem ti pisat, ze Cech, pretoze je to primitivne a hlupe takto skatulkovat; a priamo v diskusii vidim, ze existuju aj inteligentni. Len to nie si ty. :no:
Jsi ubohý Slovák. :-!
Jsi ubohy primitiv. :-!
A říká, píše to ten, co zde ty nejinteligentnější diskutéry nazývá šašky a primitivy.
Jsi ubohý. Slovák. :-!
Jsi ubohý. Slovák. :-!
To píše ten, který patří medzi místní top vlezdo***ky, primitivy a šašky.
Jsi ubohý primitiv. :-!
Jsi ubohý primitiv. :-!
Až se naučíš mimo čtení, i chápat psaný text, což ti tragicky nejde.
Pak tě tu aspoň někdo bude brát vážně. Zatím jsi tu za ubohého okopávače kotníků, bez respektu, bez mozku. >😁 :yes:
Pak tě tu aspoň někdo bude brát vážně. Zatím jsi tu za ubohého okopávače kotníků, bez respektu, bez mozku. >😁 :yes:
Ty musíš mít člověče fakt velkej zadek, když tě ta sedadla tak trápí ........ Nebo máš nějakej jinej problém?
Jestli mě trápí malá sedadla? U vlastního vozu nikoliv, avšak kdybych musel sedlat to, co naměřili včera testéři na mazdě, to jest 47 (v autě ze střední třídy), to ano, tam bych problém vnímal. Nikoliv ovšem v partiích zadku, nýbrž v partiích stehen, ale jak vidno z tvých primitivních příspěvků, ty zatím sbíráš zkušenosti ze sezení leda na kašně u vás na vsi, takže tohle normálně pusť z hlavy a nijak se tím netrap.
a ako vidno z tvojich prispevkov, chytis sa vsetkeho co redaktor subjektivne vnima. To ze v octavke mas LEN o 2cm dlhsi sedak v predu a totozny vzadu ti akosi nevadi. Smiesne ako ti ta mazda vadi, uz zo dva mesiace 😉
Nevadí mi mazda, píšu tu zásadně "padni komu padni" a mazda šest měla včera pány testéry naměřeno 47 vpředu, což je tedy podle mých znalostí minimalistický rekord třídy.
Zkus v chápání GTIho příspěvku použít trochu nadsázky a hned ti dojde, na co naráží.
Podívej se pod diskuzi v testu OIII a spočítej kolik příspěvků se tam opírá o krátký sedák a pak se podívej do diskuze o šestce a nikdo z těch, kdo to kritizoval u OIII tam nenapíše ani čárku. Takže ber tenhle jeho příspěvek s nadsázkou a s určitým pochopením, proč právě do sedáku Mazdy reje.
Podle mě jsou oba sedáky v porovnání s konkurencí dost krátké, ale jedna strana jsou čísla a jedna strana je skutečnost. Pokud je to sedadlo dobře udělané, tak délka sedáku nebude problém.
Podívej se pod diskuzi v testu OIII a spočítej kolik příspěvků se tam opírá o krátký sedák a pak se podívej do diskuze o šestce a nikdo z těch, kdo to kritizoval u OIII tam nenapíše ani čárku. Takže ber tenhle jeho příspěvek s nadsázkou a s určitým pochopením, proč právě do sedáku Mazdy reje.
Podle mě jsou oba sedáky v porovnání s konkurencí dost krátké, ale jedna strana jsou čísla a jedna strana je skutečnost. Pokud je to sedadlo dobře udělané, tak délka sedáku nebude problém.
Oda na blbost! :no:
Copak, boří se ti sny? >😁
Koukam, ze jsi odbornik na vse!? Docela by me zajimalo co ti stoji pred domem!?
Musím povedať že Octavia je dobré auto :yes: Ale keď sa človek na to auto tak zahľadí , tak sa môže stať že zaspí ... 😐
Nezabúdaj , že všetky tie "Super" zbytočné veci sú za príplatok, a to ti poviem že za pár príplatkov si rovno môžeš ísť kúpiť Thaliu .
Octavia je pre veľké portfólio zákazníkov . Octavia sa môže bížiť cenou a výbavou aj k LOW-ENDU , ale keď má človek väčšie finančné možnosti tak sa Octavia prehúpne aj do strednej triedy .....
Nezabúdaj , že všetky tie "Super" zbytočné veci sú za príplatok, a to ti poviem že za pár príplatkov si rovno môžeš ísť kúpiť Thaliu .
Octavia je pre veľké portfólio zákazníkov . Octavia sa môže bížiť cenou a výbavou aj k LOW-ENDU , ale keď má človek väčšie finančné možnosti tak sa Octavia prehúpne aj do strednej triedy .....
Bílé plátýnko, reflektory, deštníky, to se to potom fotí >😁 Časem snad budou nějaké reálné z provozu, kde vynikne charakter auta reálněji. Na studiových jsou totiž pěkné většinou všechny. Vzhledově za mě aj jo :yes: Kéž by v základu nebylo 1.2tsi ale 1.4tsi. Teď ještě vylepšit malé tvrdé židličky, pérování, hluk od kol a handling a můžeme se pomalu začít bavit. V kontextu nižší střední, kam O III bezpodmínečně patří, to ale není špatné :yes😒br />
Trošku škoda, že tam vidím pana Machalu, názory pana Baborského (Svět motorů jak bylo srovnání červená II. vs modrá III. a hodnotili 3 redaktoři ) mi přišli trochu zkušenější a víc s nadhledem. Ale co naděláme, možná je tam proto, protože je dobnější, tak aby rozměry auta víc vynikly >😁 Superb bych do toho nezatahoval, Superb alespoň trochu péruje a je tišší. Tam je zase spíš problém, že pozice zadní lavice do něj ergonomicky absolutně nepasuje.
Trošku škoda, že tam vidím pana Machalu, názory pana Baborského (Svět motorů jak bylo srovnání červená II. vs modrá III. a hodnotili 3 redaktoři ) mi přišli trochu zkušenější a víc s nadhledem. Ale co naděláme, možná je tam proto, protože je dobnější, tak aby rozměry auta víc vynikly >😁 Superb bych do toho nezatahoval, Superb alespoň trochu péruje a je tišší. Tam je zase spíš problém, že pozice zadní lavice do něj ergonomicky absolutně nepasuje.
A to se mi na tom právě líbí, to plátýnko, ateliér, světla... Chlapi, děláte to mooc dobře :yes: Samý super rychlý témata, online věci, takovýhle utajenky - chválím. Jen houšť a větší kapky! Kombík je nádhernej, aspoň podle fotek. V základu to bude mít přichcíplý 1.2 TSI s 63 kW, na to vsaď boty. Ale když to srovnám s OII, tak na mě tohle auto působí mnohem kompaktněji a dynamičtěji. Kabaňovi to jde parádně od ruky. Teď jenom, jestli se v Boleslavi nějak do zahájení výroby poperou s těma ránama od zadní vlečky, když už jim to všichni píšou, změní třeba typ tlumičů, jinak nastaví pružiny, anebo nebej bože nabídnou zákazníkům možnost si připlatit nějakou tu dvacku na víceprvek. Ten by měl v komíku smysl, zvláště když ho pak člověk pořádně naloží.
Je to nádherné auto, o tom žádná. Ale v článku se vůbec nedočteme, jestli má nová Octavia Combi sklopné zadní sedáky! Většina prodaných aut totiž dvojitou podlahu mít nebude - je to drahý doplněk a navíc dost zvyšuje hmotnost auta. Odklopné zadní sedáky jsou proto velice potřeba, aby se vzniklý schod alespoň trochu minimalizoval. Já se proto ptám - má alespoň kombík odklopné zadní sedáky?
Nemá, i proto nevznikne rovná ložná plocha.
Tak to je neodpustitelná chyba a jestli ji udělali kvůli pár ušetřeným korunám, tak to fakt nechápu! Může vůbec mít kombík zásadnější funkční nedostatek? Co je u variability kombíku důležitější, než rovná nákladová plocha u rozšířeného kufru? Proč to v článku vůbec nekritizujete? Vždyť první i druhá generace sklopné zadní sedáky měla.. ;-\
Simply clever aneb zaujmeme blbostma, abychom odvedli pozornost od důležitých věcí.
Který kombík v nižší střední a střední má sklopné zadní sedáky?
Třeba nová i30 😄
Takže i30 je zastaralý?! Ptám se na to proto, že na konto sklopných sedáků v octaviích resp. autech koncernu vw čtu v testech a diskusích roky kritiku, jak je to nešikovné, zvedat ještě sedák, jak mají všichni sklápění opěradel na páčku, se sedáky se nic nedělá, jak je to praktické, a ty vw auta musí extra zvedat sedák, jak se tím zkracuje ložná plocha atd., atp. Takže teď se nestačím divit, jak je nová octavia se svým systémem sklopení opěradel páčkou z kufru a nenutností manipulovat se sedákem zase kritizována, přijde mi to už docela na hlavu. :-!
Uh, asi nedorozumění. Žena jezdila Fabii II, 1,2 kombi, tam to šlo a já jsem nafasoval i30cw model 2011, který to neumí. Potřebovali jsme vozit materiál na rekonstrukci, takže z tohohle pohledu - slabá žena - silné auto >😁 Docela ji to pobavilo.... Když v lednu fasovala novou i30 kombi, tak byla potěšena, že nová i30 už je vybavena sedadly v zadu jako Fabie...
Dle mého názoru si škodovka uškodí, pokud nová octavia kombi zasáhne do prodeje až v létě. Prodeje stávajícího modelu se zastaví, nebo spíše rapidně sníží. Teď když ukázali konečnou podobu modelu a vlastně jsou odhaleny i parametry, tak nevidím důvod proč bych si měl kupovat starší model.
Prodej nebo předprodej by měl být co nejdříve po Ženevě!
Prodej nebo předprodej by měl být co nejdříve po Ženevě!
Souhlasím, měli by to nabídnout hned po Ženevě, tam odhalit všechny ceny a výbavy atp. Na druhou stranu, vem si, jaká vždycky byla časová prodleva mezi liftbackem a kombíkem, takže oni možná zase až tak moc spěchat nebudou. Kdo bude chtít, může si koupit liftback, a kdo mermomocí chce kombíka, no tak ten si holt chvilku počká. Anebo si řekne, že by mu ty rány od zadku vadily a vezme starou.
Kompletní ceníky na OIIIC budou příští týden. :-!
Odkud to víš? Podle mě zase jenom řeknou základní cenu a pak to budou další dva měsíce ladit. Ale nechám se překvapit, kdyby to tak bylo, budu jenom rád. O tomhle autě totiž silně uvažuju, jenom se bojím tý zadní nápravy.
Zdroj se neříká.Prodejní program pro dealery je už hotový jenom se dolaďuje.To samé ceníky pro koncové zákazníky.
Chce to buď 1.8 TSI nebo 1.8 TSI 4x4 DSG.Tam je multilink vždy. 😉 U 4x4 nádrž 55 litrů.
Chce to buď 1.8 TSI nebo 1.8 TSI 4x4 DSG.Tam je multilink vždy. 😉 U 4x4 nádrž 55 litrů.
Není pravda oktavii 3 už je možno plnohodnotně objednat - 2 - 3 týdny zpět. Vím to, protože jsme to řešili na dvě auta do firmy. Nakonec došlo na toyotu auris. Auta měla být dodána v půlce března
....Audi A4 Avant - 490l, Škoda Octavia - 610l, A4 - střední třída, Octa - nižší střední.
už jsem jenom čekal až ho někdo strčí do výfuku a druhý začne líbat volant. To už fakt hraničí. Ještě mi tu chybí ,, jako první jsme oktávii nafotili pří pádu ze skály,, .
...se autoři nezapomenou otřít o střední třídu...viz. z článku: "základní objem zavazadlového prostoru 610 litrů je hodnota, na kterou nemají často odpověď ani vozy ze střední třídy. Lidé, kteří vyžadují co největší zavazadelník, tak při výběru nového auta mají stále stejného žhavého kandidáta."
Automobilky mají odpověďi a nemusejí do té střední ani koukat-třeba Dacia Lodgy a jejích 827l? Za podstatně menší peníze. A pokračovat myslím lze i u dalších automobilek. A nepište mi o tom že srovnávám neporovnatelné. Prostě člověk co chce kufr přece nemusí hned běžet pro kombi ne?
Nejde mi o srovnání nějakých dvou aut,ale prostě kdyby si tohle věčné srovnávání se střední třídou novináři nechali od cesty tak pak veškeré testy a články které vyplodí alespoň působily důvěryhodně.
Jinak se mi celkově OIII jako auto líbí i když cenová politika Škody mi přijde trochu mimo,ale co oni to musí vědět nejlíp co dělají, nebo co jim VW dovolí. 😉
Automobilky mají odpověďi a nemusejí do té střední ani koukat-třeba Dacia Lodgy a jejích 827l? Za podstatně menší peníze. A pokračovat myslím lze i u dalších automobilek. A nepište mi o tom že srovnávám neporovnatelné. Prostě člověk co chce kufr přece nemusí hned běžet pro kombi ne?
Nejde mi o srovnání nějakých dvou aut,ale prostě kdyby si tohle věčné srovnávání se střední třídou novináři nechali od cesty tak pak veškeré testy a články které vyplodí alespoň působily důvěryhodně.
Jinak se mi celkově OIII jako auto líbí i když cenová politika Škody mi přijde trochu mimo,ale co oni to musí vědět nejlíp co dělají, nebo co jim VW dovolí. 😉
Ano, srovnáváš nesrovnatelné.
Dacia je jen Dacia, nabídka motorů, pohonů, verzí, výbavy a bezpečnosti je lowendová a tím to hasne. Naopak Octavia s tímto nemá sebemenší problém.
To je tak, když nejsi schopen střízlivého úsudku. Pak píšeš blbosti. >😁
Dacia je jen Dacia, nabídka motorů, pohonů, verzí, výbavy a bezpečnosti je lowendová a tím to hasne. Naopak Octavia s tímto nemá sebemenší problém.
To je tak, když nejsi schopen střízlivého úsudku. Pak píšeš blbosti. >😁
A ty jen plkáš neb nemáš argumenty stejně jako v jiných diskuzích, nepíšu tady nic o bezpečnosti ale o tom oooooobrovském kufru na který konkurence nemá odpověď,reaguju na to co píšou v článku...blbosti plodíš pouze ty-stačí kouknout co kde napíšeš - jen k smíchu :no😒br />
Mimochodem mohl by jsi mi napsat co ty vlastníš za auto a kterým jezdíš? A nemyslím to šlapací nebo hračku. 😲
Psal jsem že auto jako takové se mi líbí - takže střízlivého úsudku schopen jsem - narozdíl od některých koncernovwých jedinců zde...mezi něž bezpochyby počítám i tebe.
Psal jsem že auto jako takové se mi líbí - takže střízlivého úsudku schopen jsem - narozdíl od některých koncernovwých jedinců zde...mezi něž bezpochyby počítám i tebe.
Vidíš, tebe tady tepujou za srovnání kufrů OIII a Lodgy (stačilo by MCV a 700l) a přitom tady je test, kde sama redakce srovnává Lodgy s Rapidem. [odkaz] To jsou věci... Ber to s humorem. Prostě OIII našla hned několik přemožitelů, co se kufru týče. A světe div se, od jedné automobilky... >😁
:yes: díky, já to s humorem beru protože jinak by sem člověk ani jít nemohl než s humorem 😉
Hlavně že se smějete těm vzájemným komickým výlevům. Ono by to taky chtělo číst a pochopit jak je test zaměřen. Chlapci, mateřská školka.
Test je vždy zaměřen tak, aby nejlepší byl ten největší zadavatel reklamy... A koncern teď investuje hodně, tak je to na všech testech vidět.
Nejvíc investují korejci a toyota. A to řádově. Byl tu o tom článek. 😉
Teď je otázka, jestli celosvětově nebo v ČR. Korejci jsou vidět jako sponzoři fotbalu (MS, ME), tenis (Grand Slam), to si myslím, že jsou velké peníze. Teď třeba MS ve Val di Fiemme (cílem jsou určitě prodeje v Norsku, Finsku, Švédsku ale i Němcku a Rakousku. VW se typicky věnuje hokeji, alpskému lyžování, biatlonu, SP ve skocích na lyžích...
Já jsem spíš myslel u nás, mám pocit, že "das auto" nebo "simply clever" slýchám výrazně častěji než "jediné české (či nejkvalitnější české) z nošovic", případně kiaspoty. Avensis je v poslední době předmětem reklam, ale neřekl bych, že častěji než třeba P208/301 či akční Citroen.
Nevím, jasně že to nepočítám, ale v "odobrných" časopisech a serverech mi přijde, že počet tendenčně komerčních článků/testů směřuje spíš k VW koncernu. Častečně je to u nás dáno domáckosti značky Škoda.
Já jsem spíš myslel u nás, mám pocit, že "das auto" nebo "simply clever" slýchám výrazně častěji než "jediné české (či nejkvalitnější české) z nošovic", případně kiaspoty. Avensis je v poslední době předmětem reklam, ale neřekl bych, že častěji než třeba P208/301 či akční Citroen.
Nevím, jasně že to nepočítám, ale v "odobrných" časopisech a serverech mi přijde, že počet tendenčně komerčních článků/testů směřuje spíš k VW koncernu. Častečně je to u nás dáno domáckosti značky Škoda.
Jenže, pokud ti to nedošlo, jen o kufru to fakt není. >😁 >😁 >😁 :no😒br />
Jeden parametr tady vypichují jen prosťáčci jako jsi ty, aby měli aspoň nějakou, i když slepou, munici do diskuze. >😁
PS: Velmi, ale opravdu velmi, bych byl zvědavý na to, jak bys napsal článek o Octavii ty a zakomponoval do něj ty tvoje choré myšlenky. Ten čálnek by se stal ukázkou naprosto zatemnělé mysli a blbosti autora, který ho napsal. O tom jsem zcela přesvědčen.
Jeden parametr tady vypichují jen prosťáčci jako jsi ty, aby měli aspoň nějakou, i když slepou, munici do diskuze. >😁
PS: Velmi, ale opravdu velmi, bych byl zvědavý na to, jak bys napsal článek o Octavii ty a zakomponoval do něj ty tvoje choré myšlenky. Ten čálnek by se stal ukázkou naprosto zatemnělé mysli a blbosti autora, který ho napsal. O tom jsem zcela přesvědčen.
Pořád jsi mi neodepsal jaké máš auto? Začínám nabývat pocitu že to budou pouze angličáky nebo nedej Bože to šlapací.
Ten parametr vypichuje redakce v každém článku - veliký kufr. Takže dle tvého měřítka jsou těmi prosťáčky právě oni.
;-\
Jo a mimochodem - nejsem spisovatel abych psal články - a pokud je čtu tak snad mohu v mezích slušnosti o nich napsat svůj názor.
Ten parametr vypichuje redakce v každém článku - veliký kufr. Takže dle tvého měřítka jsou těmi prosťáčky právě oni.
;-\
Jo a mimochodem - nejsem spisovatel abych psal články - a pokud je čtu tak snad mohu v mezích slušnosti o nich napsat svůj názor.
Nemělo tohle být náhodou v sekci PR?
Předem chci říct, že na fotkách auto vypadá moc hezky, dotaženěji než liftback, jen si musím zvyknout na tu přední masku. Ale jde mi o ohánění se naměřenými litry zavazadelníku. Nikde jsem se nedočetl to nejdůležitější, zdali je 610 litrů objemu měřeno s rezervou či bez. Stejně tak v tabulce uváděných 603 litrů u Passatu, což je uváděno bez rezervy a reálná využitá celistvá plocha je potom menší a hází Passat do průměru, jak bylo ostatně napsáno v testu zde na ACZ. ( Chci předejít zbytečným hádkám a slovíčkaření, ale měření "bez rezervy" zahrnuje prostor pod podlahou, kde jsou přihrádky na menší věci a tím jsou nahnány litry do tabulky, je to tak?).
Proto reálná velikost kufru není tak omračující, ale je spíše průměrem, stejně jako u Oktávie II kombi, která disponuje dle tabulky většími hodnotami než některá střední třída a doopravdy se tam stejne vecí, jako do kombi stř. tř. nevejde 😄 .
Druhá věc, která mi přijde nepochopitelná je, že nejde dát ložní plocha do roviny.. Tenhle aspekt vozu kombi je k nezaplacení už jen tím, že se tam dá pohodlně vyspat 😁.
Auto se mi opravdu líbí.. jen trochu chladnější přístup 😉
Proto reálná velikost kufru není tak omračující, ale je spíše průměrem, stejně jako u Oktávie II kombi, která disponuje dle tabulky většími hodnotami než některá střední třída a doopravdy se tam stejne vecí, jako do kombi stř. tř. nevejde 😄 .
Druhá věc, která mi přijde nepochopitelná je, že nejde dát ložní plocha do roviny.. Tenhle aspekt vozu kombi je k nezaplacení už jen tím, že se tam dá pohodlně vyspat 😁.
Auto se mi opravdu líbí.. jen trochu chladnější přístup 😉
Tak chybka se najde. Už teď je mi jasný, že ti automobilka s GTI v čele vysvětlí, že na spaní aspoň budeš mít hezky pod hlavou. A v ceníku to najdeš v řádku s názvem "příprava ke spánku..... 5000 Kč" 😄
Nevim.. ale tak, kdyby tam byl schovanej polštářek a deka, proč ne >😁 >😁 Já tohle měl v R.Laguně, kde to bylo také lehce do kopce a nic moc >😁 A GTIho sem netahej, ten má určitě taky rád rovnou postel 😄 Jde i ty velké předměty. Když nakládáš třeba tu skříň, která je vysoká až tesne po strop ( jako typický čech na chatu( i když chatu nemáme😁)) tak jakmile je podlaha do kopce tak se tam nevejde, protože se ten prostor zúží 😄 . Pak sem takovou skříň musel mít povytáhlou ven a čouhala z auta >😁
Tak zrovna s tou skříní, pokud by byla těžká, bych měl problém i s tím schodem. Kdo to má pak zvedat přes ten přes deset čísel vysokej schod??? Já mám naprosto rovnou plochu i se zadním nárazníkem bez schodu, a není lepší řešení. Vezl jsem dlouhou těžkou litinovou vanu, a fakt si neumím představit, jak jí tahám ven. Takhle jsem jí vysunul a bylo. A to mám auto nižší střední třídy. Možná by to chtělo příště ubrat litry a přidat víc rozumu.
Tak jak Laguna, tak i mé nynější kombi má hranu rovně s kufrem ( i totálně rovnou ložnou plochu) 😄 To je věc, na kterou sem úplně zapoměl, že jí O III disponuje, jelikož automaticky beru řešení u aut co sem měl, ale když si vemu v potaz OII kombi, tak si tu hranu teď uvědomuji😊 Jen sem s ní nikdy nepřevážel tak velké věci 😄
Přesně tak, ale když neumí Škodovka zaujmout chytrým řešením, tak holt musí zaujmout alespoň tabulkovým extrémem 610l 😄 ... A co si budeme povídat, to chytré řešení není nic, co by dosud nebylo objeveno. I to blbé Vento (kdysi na počátku 90tých let) ač sedan tak po sklopení zadních opěradel vytvořilo rovnou plochu bez schodu!
Vento ale mělo i tak obrovský kufr 😄 Něco sem se v něm dříve najezdil, sice spíše jako spolujezdec, ale když nevezeš lednice, tak se tam vejde dost věcí 😄
Přesně tak. Vento mělo větší kufr než O1, bylo i vývojově starší než O1, ve své době ale byla tato auta na trhu současně, ale našim novinářům vůbec nevadilo vynášet O1 za kufr do nebes, pasovat ji na lídra třídy a přitom o existenci Venta taktně mlčet. Navíc schod u O1 po sklopení zadních opěradel, dále zděděný do O2 byl pro mě pěkným přešlapem od začátku existence novodobé Octávie. O3 toto zdědila, k zavření "hub" kritikům zmenšila kufr dvojitou podlahou, čímž vyrovnala schody, ponechala megačíslo v tabulce a šikmou plochu jako bonus pro milovníky skluzavek... Co dodat... 😄
Když jsme u Passata Variant, podle měření ADACu má kufr jen 465 litrů. Je to jeden z největších rozdílů mezi teorií a skutečností (udáváno 603). Jsem zvědavý kolik naměří Octavii...
Vím, že s těmi reálnými objemy už otravuju, ale je to docela zajímavé. Kam se poděl ten rozdíl? 140 litrů je už docela dost.
Vím, že s těmi reálnými objemy už otravuju, ale je to docela zajímavé. Kam se poděl ten rozdíl? 140 litrů je už docela dost.
Nevím jak vy ostatní, ale já osobně vůbec nerozumím tomu, co je praktické na dvojité podlaze. Teoreticky pod podplahou mám místo, kam mohu naskládat různé méně potřebné krámy, nicméně kdykoliv je zrovna čirou náhodou potřebuju a mám plný kufr, musím to celé vyházet. Takovéto příhrádky jsou mnohem praktičtější po bocích (v dutinách za podběhy), i když ani to není ideální řešení v případě plného kufru. Odbočím-li, tak podle stejné logiky vůbec nechápu existenci dojezdové rezervy na dně kufru. Když ji náhodou potřebuju, mám automaticky ten samý problém s obsahem kufru, navíc kam dám plnohodnotné špinavé kolo, na to už nikdo z výrobců nemyslí (zřejmě ekologicky "zlikvidovat" do nejbližšího potoka). Tedy zpět k původní myšlence. Když už u té Octavie tu podlahu srazím dolů, dostávám se zřejmě na ten "vetříděmagickyrekordněnedostižnýetalon" - 610l. To vše utopeno pod nakládací hranu, po sklopení opěradel se schodem = opět mrtvý prostor s využitelností minimální, který v podstatě spíše překáží a pro delší náklad navíc nepotěší šikmina vzniklá odfláknutou konstrukci zadních sedáků (nedají se vyklopit). Zpět k nevyužitému a prakticky nevyužitelnému prostoru pod podlahou - bude ho mít rovněž verze 4x4? (víceprvek, diferenciál, atd.). Nebyl by tento prostor lépe využit, kdyby například měla Octávia větší palivovou nádrž? Nebo kdyby podobně po vzoru Opelu měla z nárazníku vytahovatelný šuplík s nosičem na kola, apod.? Mám dojem, že jediné, čím kufr Octavie Combi opravdu zaujme je rekordní tabulková hodnota. Dvojitá podlaha s marginální využitelností a odfláknutá šikmá plocha po sklopení zadních opěradel dělají z možností auta standardní průměr třídy. O chytrých řešeních můžeme mluvit těžko. P.S. Co se roletky týče, tak v okamžiku, kdy mi ve standardní pozici překáží/bude překážet, dá se vždy A) nechat v garáži rovnou, B) šoupnout na podlahu za pření sedadla, C) položit kdekoliv podél právě převážené lednice/televize/almary. V tomto řešení nespatřuju žádný praktický efekt narozdíl například od škrabky na led umístěné mimo kabinu auta. Toto řešení by bylo vhodné ještě trochu rozvinout, pro prvotní vlezení do auta spíše než škrabku potřebuju na sníh košťátko... P.S.2 v jednom svém autě mám rovněž dvojitou podlahu a ještě je v ní dojezdová rezerva. Tedy mám tam mrtvý nevyužitý prostor a tahám s sebou gumu, kterou v životě nepoužiju. Je to rověž koncernový vůz a tedy toto není problém jenom Octavie.
Praktičnost spočívá v tom, že pak se můžeme tabulkově bavit o 610 litrech. Tajný schránky pod podlahou má hodně kombajnů NSS, včetně schránky na roletu. Ale je pravda, že roletku jsem za 5 let vyndal asi 10 x a pokaždý zůstala doma. Osobně v těch schránkách vozím lékárničku, stahovací popruhy, náplně do ostřikovačů a další kraviny, co potřebuju jen párkrát za rok.
A košťátko? Jsem zvědavej, kam by přišlo, ale nápad to špatnej není. 😄
A košťátko? Jsem zvědavej, kam by přišlo, ale nápad to špatnej není. 😄
No, mě spíš překvapilo (ale vlastně nevím proč, vzhledem k tomu, že ACZ už nějaký ten pátek sleduju 😄 ), jak zase oslavují Octavii combi a mluví o chytrých řešeních, přičemž oproti tomu, co nabízí konkurence, zde nevidím nic, co by v nějaké podobné formě jinde nebylo. A ta využitelnost kufru Octavie je vzhledem k výše uvedenému spíše horší. Za praktické a chytré řešení u Škodovek považuju třeba tu jednoduchou sponu za čelním sklem (ideální na parkovací lístek) nebo třeba tu mnohdy zesměšňovanou škrabku na led - osobně se mi líbí existence "špinavé" přihrádky právě na mokrou škrabku, která je navíc mimo kabinu. Sám škrabku vozím v kapse dveří a po použití ji dávám oschnout na rohožku ke spolujezdci...
Takže 😄 s tabulkovými litry souhlas viz můj příspěvek výše ale.
Kde bys chtěl vozit rezervu? Hodně aut ji už x let vozí v kufu pod podlahou a tam odkud ji vyndáš, tak zas dáš prasklé/píchlé kolo >😁 Snadné a věci prostě vyházet musíš. Většinou tento prostor není polstrován koberečky ale jen plastem, který od špinavé pneumatiky doma očistíš vlhkým hadrem... Nebo si kup lepící sadu.. 😄
Jestli myslíš rozdíl dojezdovka vs plnohodnotný, tak voz sebou velky igelit a šoupni kolo do něj.. lepší než do potoka 😊.
Místo na roletku v kufru bych uvítal jako plus.. nikdy se ti nestalo, že ti třeba ta lednička spadla na roletku a poničila ji? Mě ano 😄
Kde bys chtěl vozit rezervu? Hodně aut ji už x let vozí v kufu pod podlahou a tam odkud ji vyndáš, tak zas dáš prasklé/píchlé kolo >😁 Snadné a věci prostě vyházet musíš. Většinou tento prostor není polstrován koberečky ale jen plastem, který od špinavé pneumatiky doma očistíš vlhkým hadrem... Nebo si kup lepící sadu.. 😄
Jestli myslíš rozdíl dojezdovka vs plnohodnotný, tak voz sebou velky igelit a šoupni kolo do něj.. lepší než do potoka 😊.
Místo na roletku v kufru bych uvítal jako plus.. nikdy se ti nestalo, že ti třeba ta lednička spadla na roletku a poničila ji? Mě ano 😄
Rezerva je oříšek. V drátěném koši pod podlahou bývala nechutně zničená počasím, na dně kufru je to nahouby z výše uvedených důvodů. Ideálně bych si dovedl představit šuflík v zadním nárazníku, nicméně v dnešní době spíše už jenom tu lepicí sadu - požívaná kola jsou stále větší, kdo jezdí po civilizovaných končinách světa tak si vždy nějakou pomoc přivolá telefonem (ruku na srdce, kdo dnes umí vyměnit kolo?). Kdo jede na e😜edici, nikdy náhradní pneu nemá na dně kufru. To, co uvádím jako nejhorší řešení je právě ta dojezdová rezerva, chceš-li kolo redukované velikosti, na dně kufru. Tam Ti právě chybí prostor kam dát to píchlé plnohodnotné kolo, jak správně podotýkáš ve svém příspěvku. Navíc jestli sis rozbil roletku převáženou ledničkou, divím se, že jsi nepíchl, když jsi převážel ledničku (zase přístup k neplnohodnotné rezervě úplně naprd - řešení = vyndej lednici, vyměň kolo, do potoka zahoď lednici nebo píchlé kolo a do auta nalož zpět to, cos nehodil do potoka, záleží na preferencích, co opravdu chceš dovézt domů). Jinak roletku jsem nikdy nerozbil, já osobně jsem ji vždy dával na podlahu za přední sedadla, tam se jí těžko něco může přihodit. Teď už nemám klasického kombíka, v obou současných autech mám taková ta plata, která v případě potřeby vždy šoupnu "na stojáka" za přední sedadla. Navíc jsem zjistil, že já osobně velký kufr nepotřebuju a manželka naloží až po okraj jakýkoliv kufr. Tedy osvědčilo se mi, že čím má auto menší kufr, tím méně zbytečných krámů s sebou taháme 😉
No, nebyla to přímo lednička, ale nějaká krabice těžká ( možná skříň? nebo radiátor.. už nevim) a v prudké zatáčce se mi to svezlo ( ano, mojí chybou 😁) přímo na roletku pohozenou vedle 😄 Za sedačky se nevšla, když byla z auta udělána ložná plocha. 😄
S ostatním souhlasím... nicméně.. ve svém autě mám pod podlážkou už také jen lepící sadu a kompresor 😒 >😁 takže mohu počítat litry navíc >😁
S ostatním souhlasím... nicméně.. ve svém autě mám pod podlážkou už také jen lepící sadu a kompresor 😒 >😁 takže mohu počítat litry navíc >😁
Njn, po takové "prdě" by Ti eventuálně mohla zase rupnout ta dvojitá podlaha. Málo platné, plech je plech 😃. Spousta věcí je pochopitelně individuálních, ale jak jsem psal, praktická využitelnost prostoru pod podlahou kufru skutečně diskutabilní je. Nemůžu si pomoci, ale perfektní využitelnost měl třeba prostor za zadními sedadly u Š120. Bylo to sice dáno koncepcí, ale TOHLE bylo v dané době skutečné chytré řešení. Jeden kámoš mi kdysi říkal, že jeli s rodiči těsně po revoluci z nákupů ze západního Německa a na hranici před německými strážníky vytáhli nějakou tašku s jídlem právě z tohoto prostoru. Prý jim spadla brada, když to viděli. Nechali si pak celý tento prostor ukázat a nechápavě kroutili hlavami, že o existenci tohoto "pašeráckého" prostoru u 50-ti procent všech aut z ČSFR překračujících jejich hranici neměli ani tuchu... >😒]
>😁 Do Š100 se dokonce vyráběly speciální tašky, které do toho prostoru dokonale zapadly.
No, to je konečně podnět pro současné designéry - doplňky do kufru tak, aby tam ideálně pasovaly!
Ten uvozující snímek na na hlavní straně... to auto má tak dokonalé křivky, že při letmém pohledu ti evokuje snad dokonce i pětkové BMW. Neuvěřitelné.
No a tohle, to je dokonalé žrádlo - [odkaz] :yes: :yes😒br />
Dejme si malé kontra - [odkaz] 8-s >😒]
No a tohle, to je dokonalé žrádlo - [odkaz] :yes: :yes😒br />
Dejme si malé kontra - [odkaz] 8-s >😒]
Koukám, že se M6 nezbavila letitého lapsu, kdy má každou zadní lampu jinak barevnou. 😉
Ach jo😁 ty si nedáš pokoj ?😁 Až si založím web, nechceš mi tam taky rozdmýchvat diskuze?😁 V tomhle jsi zde absolutní top >😁 To BMW zde bude působit provokativněji než nahej chlap na sjezdu feministek 😁😁
Jinak mě to spíše evokuje A6tku 😊 za to se snad stydět škodovka nemusí 😊
Jinak mě to spíše evokuje A6tku 😊 za to se snad stydět škodovka nemusí 😊
No ale upřímně, ono tam to bávo v tom úhlu tak trochu je 😉
Safra, pětkové BMW, nekoncernové chrastítko, přeci nemůže Škodě ÓÓ třetí sahat ani po kotníky, ne? 😉
co 5koveBMW, 10tkove!.....a nech nezerem, 12kove!!
A tu fotku oktavky co si dal, to ti nevyslo, to uz aj logan mcv ma krajsi zadok.
A tu fotku oktavky co si dal, to ti nevyslo, to uz aj logan mcv ma krajsi zadok.
Zdravím Vás vážení.
Dlouho jsem přemýšlel jestli mi za to stojí se vůbec přihlásit. Jedna osoba mě ale nokonec nepřímo donutila.
Tento portál jsem přestal cca před dvěma roky pravidelně navštěvovat z důvodu neobjektivnosti testů a reportáří, tapetováním koncernem VW (GTI, někdo si možná tapetuje garáž plakáty, ty zřejmě svými diskusní "úspěchy") a články které pro mě nepřináší relevantní informace. Buďiš...
12 let se pohybuji v automobilovém odvětví v oblasti prodeje nových i ojetých automobilů různých značek. Za celých 12 let, a tím se dostávám k meritu věci, jsem ještě neviděl ba ani nečetl zakomplexovanějšího člověka jež je zde prezentovaný GTI. Jeho kolejnatý rozhled v oblasti automobilismu a tím i omezenost jeho "vědomostí" mi nejednou za čas vykouzlí úsměv na tváři a přiznám se, že jsem jednou za dva měsíce zajdu zkontrolovat, jestli už náhodou neprozřel ze své omezenosti. Jeho zde prezentovaná snůžka metaforem, neoologismů typu "supermainstream" >😁 a podobných volovin mě fascinují.
Schopnost vytvožit si ve své hlavě vlastní, funkční svět automobilového průmyslu, podle vlastních zákonů je obdivuhodná. Nicméně jsem si jist, že toto počínání má i svoji odbornou diagnózu v oboru psychologie.
Závěrem tedy dodám, že do případné bezduché konverzace která by mohla následovat se v žádném případě zapojovat nebudu je to první a poslední můj příspěvek na tomto portálu. Na rozdíl od GTI jsem ale schopen přijmout a respektovat názor ostatních.
GTI z pozice člověka znalého automobilový trh bychti chtěl říci ať dále plodíš do těchto diskusí, u mě ale však vždy pouze v roli klauna, jehož výplody stejně jako články většiny redaktorů postrádají jakoukoliv vypovídající faktickou hodnotu.
Ze zkušenosti toiž vím, že novinář je jen d*vka prodejná. Přeji hezký den 😉
Dlouho jsem přemýšlel jestli mi za to stojí se vůbec přihlásit. Jedna osoba mě ale nokonec nepřímo donutila.
Tento portál jsem přestal cca před dvěma roky pravidelně navštěvovat z důvodu neobjektivnosti testů a reportáří, tapetováním koncernem VW (GTI, někdo si možná tapetuje garáž plakáty, ty zřejmě svými diskusní "úspěchy") a články které pro mě nepřináší relevantní informace. Buďiš...
12 let se pohybuji v automobilovém odvětví v oblasti prodeje nových i ojetých automobilů různých značek. Za celých 12 let, a tím se dostávám k meritu věci, jsem ještě neviděl ba ani nečetl zakomplexovanějšího člověka jež je zde prezentovaný GTI. Jeho kolejnatý rozhled v oblasti automobilismu a tím i omezenost jeho "vědomostí" mi nejednou za čas vykouzlí úsměv na tváři a přiznám se, že jsem jednou za dva měsíce zajdu zkontrolovat, jestli už náhodou neprozřel ze své omezenosti. Jeho zde prezentovaná snůžka metaforem, neoologismů typu "supermainstream" >😁 a podobných volovin mě fascinují.
Schopnost vytvožit si ve své hlavě vlastní, funkční svět automobilového průmyslu, podle vlastních zákonů je obdivuhodná. Nicméně jsem si jist, že toto počínání má i svoji odbornou diagnózu v oboru psychologie.
Závěrem tedy dodám, že do případné bezduché konverzace která by mohla následovat se v žádném případě zapojovat nebudu je to první a poslední můj příspěvek na tomto portálu. Na rozdíl od GTI jsem ale schopen přijmout a respektovat názor ostatních.
GTI z pozice člověka znalého automobilový trh bychti chtěl říci ať dále plodíš do těchto diskusí, u mě ale však vždy pouze v roli klauna, jehož výplody stejně jako články většiny redaktorů postrádají jakoukoliv vypovídající faktickou hodnotu.
Ze zkušenosti toiž vím, že novinář je jen d*vka prodejná. Přeji hezký den 😉
Pravda, je to hloupý spamer, který musí do každého svého příspěvku nesmyslně plést auta koncernu VW a obhajovat je většinou naprosto nesmyslnými argumenty, ikdyž v žádném z těch aut soudě dle jeho příspěvků nikdy nejel.
Jo jo, novináři jsou prodejní a ty seš letadlo. Neprodáváš takhle náhodou u tří áček mazdy?
P.S. Osobně jsem tu více zmindrákovaný příspěvek, než je ten tvůj nečetl dobré dva roky. Neboj se toho, dnes na to mají poměrně účinná farmaka. Občas se z nich sice točí hlava, ale to je stav, který ti jistě není neznámý.
Jinak tě velmi chválím za poctivou četbu mých příspěvků. Snad jen... v tom supermainstreamu mi příliš fandíš, zde musíme být objektivní, jedná se o regulerní termín, frekventovaný jak v poučené laické veřejnosti, tak samozřejmě v odborné branži.
P.S. Držím palec, ať ti matura dobře dopadne :yes: A vrať se k původnímu nicku, takhle tu z toho děláš diskusní maglajs.
P.S. Osobně jsem tu více zmindrákovaný příspěvek, než je ten tvůj nečetl dobré dva roky. Neboj se toho, dnes na to mají poměrně účinná farmaka. Občas se z nich sice točí hlava, ale to je stav, který ti jistě není neznámý.
Jinak tě velmi chválím za poctivou četbu mých příspěvků. Snad jen... v tom supermainstreamu mi příliš fandíš, zde musíme být objektivní, jedná se o regulerní termín, frekventovaný jak v poučené laické veřejnosti, tak samozřejmě v odborné branži.
P.S. Držím palec, ať ti matura dobře dopadne :yes: A vrať se k původnímu nicku, takhle tu z toho děláš diskusní maglajs.
:yes:
je pravdou, ze je neobjektivny a tak isto je pravdou, ze si z neho utahuju na inych weboch, aky ma obmedzeny rozhlad...
Predpokladam, ze za tieto vwykaly v diskusiach je plateny od auto.cz, nakolko sa podiela na "klikoch" na stranku auto.cz...su tu aj admini___napr. jossalito...
Cele je to o tom, aby tu doslo k najhorlivejsim diskusiam a tympadom najviac prispevkov...
jednoduchy vzorec: clanok vw group + GTIho zvwasty = slusny zarobok na reklamcha webu auto.cz
Pri tomto teste doslo k dohode medzi GTI a auto.cz >😁
[odkaz]
je pravdou, ze je neobjektivny a tak isto je pravdou, ze si z neho utahuju na inych weboch, aky ma obmedzeny rozhlad...
Predpokladam, ze za tieto vwykaly v diskusiach je plateny od auto.cz, nakolko sa podiela na "klikoch" na stranku auto.cz...su tu aj admini___napr. jossalito...
Cele je to o tom, aby tu doslo k najhorlivejsim diskusiam a tympadom najviac prispevkov...
jednoduchy vzorec: clanok vw group + GTIho zvwasty = slusny zarobok na reklamcha webu auto.cz
Pri tomto teste doslo k dohode medzi GTI a auto.cz >😁
[odkaz]
Možná, až zde bude redakční test příklepového kladiva, pozvou zase tebe... >😁
a jeeje...tu niekto prepisuje prispevky :no:
Spousta firem a webů provozuje svoje agenty ( spammery ) úplně běžně. Spousta velkých firem najímá tyto lidi, aby vyhledávali diskuze na dané téma a přispívali tam za několik různých osobností. Kdysi jsem byl nápomocen, když jsme to dělali v mém minulém zaměstnání. Takže to není nereálné. Nadruhou stranu GTI píše, až moc dobře na to aby dělal nějakého málo placeného spammera. Spíše ho tipuju na alterego nějakého redaktora nebo podobně.
Já tedy nevím, nebudu mluvit za GTIho, ale mám takový dojem, že jsi další, co mu naletěl na špek. A zase, nevím, jestli GTIho motivace k psaní takových oslavných příspěvků na koncern pramení z nesmyslného nadsazování koncernu zdejšími pisálky typu Vaverka, nebo se jedná o nějakou formu snahy najít podobné "skokany na špek" v diskuzi jako jsi například ty a nebo je ta motivace úplně jiná. Ale jsem si jistojistý, že prvotním prostředkem všech GTIho oslavných příspěvků je ironie, kterou jsi prostě nepochopil... A teď se cítím trapně, že jsem to vyžvanil, GTI promine.
Za sebe musím říci, že se na GTIho příspěvky vždy těším. Květnatý způsob jeho vyjadřování a ucelenost příspěvků je příkladná. A tedy pánové, kdo z nás na to má! :yes:
Za sebe musím říci, že se na GTIho příspěvky vždy těším. Květnatý způsob jeho vyjadřování a ucelenost příspěvků je příkladná. A tedy pánové, kdo z nás na to má! :yes:
Se červenám... :😉 A upřímné díky :yes:
Napriklad aj ty to mas. Napisane ma hlavu a patu a citit z toho serioznost. Nie halucinogennu jazdu z reality smerom k nebesam.
Ironia vyzera uplne inak, nez produkty vwratneho. Vlastnu obmedzenost dokazal nie raz. To je chyba hlavy, nie pokus o nadhlad.
Ironia vyzera uplne inak, nez produkty vwratneho. Vlastnu obmedzenost dokazal nie raz. To je chyba hlavy, nie pokus o nadhlad.
Ty opět dokazuješ, jak tragicky nechápeš smysl textu. Ale nic si z toho nedělej, tohle je chyba drtivě většiny inteligenceprosté populace. >😁 :yes:
Ty tragicky dokazujes, ze nerozumies slovencine, * >😁 >😁 :yes: Nie len inteligencia, ale cudzie jazyky 0 bodov :-!
Přesně kvůli a zároveň díky tobě podobným píše GTI tak, jak píše. Samo, že nikdo nečeká, že bys byl schopen to pobrat, v tom je právě pointa. :-! 😉 >😁
Chvalabohu, ze tu chodim.. Inak by GTI mimonske texty nepisal >😁
Vy ste snad padli na hlavu.
V zaujme vysukania namysleneho zvastu a zabezpecenia si pocitu povysenosti si vymyslite cokolvek :-!
Zufaly pokus Dinar, a ze to ide prave od teba >😒]
Vy ste snad padli na hlavu.
V zaujme vysukania namysleneho zvastu a zabezpecenia si pocitu povysenosti si vymyslite cokolvek :-!
Zufaly pokus Dinar, a ze to ide prave od teba >😒]
Ty se tady jen pokoušíš někoho urážet, ty slovenskej exote. O auta ti vůbec nejde. Potřebuješ léčit vlastní mindráky. >😁 :yes:
Ty si jeho hovorca, zamindrakovany pepiku?
"Ty se tady jen pokoušíš někoho urážet,"... "O auta ti vůbec nejde."
- Prvy naznak sebareflexie? >😁
"Ty se tady jen pokoušíš někoho urážet,"... "O auta ti vůbec nejde."
- Prvy naznak sebareflexie? >😁
Tak nám tu osvětli, proč lezeš do diskuze o koncernových autech, když tě tak ukrutně nezajímaj.
Je to proto, že se tu vždycky pokusíš do někoh👋nečho navézt, jen abys ukonejšil svou uťápnutou dušičku. Žádnej jinej účel to nemá.
Já nelezu do diskuzí pod auta, co mi nic neříkaj. :-!
Je to proto, že se tu vždycky pokusíš do někoh👋nečho navézt, jen abys ukonejšil svou uťápnutou dušičku. Žádnej jinej účel to nemá.
Já nelezu do diskuzí pod auta, co mi nic neříkaj. :-!
Ja som niekde napisal, ze ma nezaujimaju? Mas halucinacie? >😁
Ale ne, to si iba zase vymyslas a klames :-!
Ale ne, to si iba zase vymyslas a klames :-!
Jsitě, tebe to zajímá, ale jen zdůvodu toho, abys mohl na co flusat. 8-s :no😒br />
Dokazuješ to pod každým článkem.
Dokazuješ to pod každým článkem.
Kym sem nevlezies, je to tu vyborne, ciste, slusne. :yes: Potom nahle klesne IQ diskusie. :-!
Přestaň mlet nesmysly. Lezeš pod články o koncernu z jediného důvodu. Každej to pozná, každej to ví. Jde to vidět od prvního tvého příspěvku. Snad ti to tu nemám nalinkovat, abych tě tu ztrapnil.
Tak to přiznej jako chlap a nevykrucuj se. :-! :no:
Tak to přiznej jako chlap a nevykrucuj se. :-! :no:
Nalinkuj, inak si sam trapny a zase klames :-!
Stačí se podívat do dnešní diskuze.
První příspěvěk a hned
Makovník dnes 10:11
Jasne sasku, a ..
Vcera si padol na drzku...
Druhý příspěvěk😒br /> Ok, primitive...
To snad stačí k obrázku o tobě... Gratuluji, dnes ses tu odstřelil už podruhé.
:-!
První příspěvěk a hned
Makovník dnes 10:11
Jasne sasku, a ..
Vcera si padol na drzku...
Druhý příspěvěk😒br /> Ok, primitive...
To snad stačí k obrázku o tobě... Gratuluji, dnes ses tu odstřelil už podruhé.
:-!
Vytrhavat z kontextu, na to by ta bolo >😁
Proste klames a este aj kopes nozickami a hadzes rucickami a aj tak sa ti nedari, lebo si obmedzeny :-!
Gratulujem, neschopny a este to rad potvrdi. :-!
Proste klames a este aj kopes nozickami a hadzes rucickami a aj tak sa ti nedari, lebo si obmedzeny :-!
Gratulujem, neschopny a este to rad potvrdi. :-!
Chtěl jsi první mimózní příspěvěk v diskuzi.
Citoval jsem ho, byl tvůj, byl mimo, byl urážlivý a byl první...
Ty už ani sám nevíš, co píšeš. Tvoje ostuda. Obrázek si každý udělá. :-!
Citoval jsem ho, byl tvůj, byl mimo, byl urážlivý a byl první...
Ty už ani sám nevíš, co píšeš. Tvoje ostuda. Obrázek si každý udělá. :-!
Bol urazlivy? Pobavil si >😁 Ako si svojim minimozockom dovolujes hodnotit pravdivost a urazlivost mojich prispevkov? Uplne zle... ubohe a trapne :-!
Radsej si sleduj svoje vyblitky a nehodnot cudzie prispevky, ak tvoja mentalna nedostatocnost nedokaze objektivne ohodnotit ich pointu, jelito. :-!
Radsej si sleduj svoje vyblitky a nehodnot cudzie prispevky, ak tvoja mentalna nedostatocnost nedokaze objektivne ohodnotit ich pointu, jelito. :-!
Jde vidět, že máš zcela pokřivené chápání společenských norem platných v České republice. Nadávkami to už nezachráníš, ukázal jsi se dostatečně. :-!
Mam ti pripomenut, kto sa tu sprava vzdy " naprosto standardně a slušně"? >😁
Svoju deformovanu latku {ne}slusnosti tu predvadzas pravidelne.
Sice kadenie si do drzky ma vraj pravne dovody... ó ano. Ucel svati prostriedky, aj ked sa opakovane potopis.
Radsej drz pysk, aby si sa opat nestrapnil :-!
Svoju deformovanu latku {ne}slusnosti tu predvadzas pravidelne.
Sice kadenie si do drzky ma vraj pravne dovody... ó ano. Ucel svati prostriedky, aj ked sa opakovane potopis.
Radsej drz pysk, aby si sa opat nestrapnil :-!
ironia to urcite nie je. To by nevytahoval podpasovky(napr porovnavanie fotiek studiova prejdena filtrami cez fotosop u vw vs najhorsi uhol a amaterska foto u inych znaciek)
bohužel za onou slohotvornou dovedností je povětšinou pusto a prázdno. Věcná argumentace je mu zcela cizí, nedokáže uznat svoje přešlapy a často přechází v osobní urážky a vyvyšování se. Tupě je přesvědčen o své pravwdě a přes to vlak nejede...
To jen že každá mince má dvě strany, ale nikdo není dokonalý. I když si to někteří (opravdu nemusíme chodit daleko, že ...) myslí. Pokud by to dělal proto, že se "baví" tím, jak někteří naletí, tím hůř pro něj.
To jen že každá mince má dvě strany, ale nikdo není dokonalý. I když si to někteří (opravdu nemusíme chodit daleko, že ...) myslí. Pokud by to dělal proto, že se "baví" tím, jak někteří naletí, tím hůř pro něj.
Hele, budeš se s Cimrmany hádat, že i když na severním pólu mrzne jako když praští, tak prostě při čůrání Ti Tvoje moč do ledového oblouku od spodku až k pinďourovi nezmrzne??? Máš dvě možnosti, buď to přijmeš jako to, co to je - tedy humor, sranda, fórek, který vzniká tím, že dáváš do souvislosti velmi kuriózní, často nereálné věci, a nebo to prostě jako humor nepřijmeš. Každý totiž máme vnímání humoru různé, ale když se Ti daný fór zdá být trapný nebo hloupý nebo Ti prostě nepřijde legrační, tak asi s autorem nebudeš polemizovat na téma "fyzikální podstaty" či "realističnosti" obsahu. To přeci sám autor moc dobře ví. Co vlastně v takovém případě po autorovi chceš? Aby napsal fór a pak Ti k němu dal rozklad, co všechno v něm není pravda? Že ve skutečnosti ctí ekologii, greenpeace a krom velryby by neublížil rovněž ani mravenci?... Jestli mají GTIho příspěvky krom prostého pobavení nějaké další cíle, to netuším. Ale jestli je cílem GTIho zkoumat, kolik makovic dubových (bez urážky) tu po diskuzi běhá, tak má evidentně nevyčerpatelný zdroj. Já jeho příspěvky čtu moc rád (jak jsem výše napsal). Po obsahové stránce to je přesně to, co ator (GTI) chce, aby to bylo - dobré fóry. No a na ty přitroublé reakce, co mu k tomu dáváte reaguje přesně tak, jak je potřeba, aby vás držel tam, kde vás všechny má.
:yes: Když se podíváš na reakce, tak je to jako vykládat vtipy o blondýnkách blondýnkám, které se ve své dokonalosti a umanutosti soustředí na ofenzivní detaily místo aby se s rozhledem přenesli k té vtipné podstatě. Duchovně úroveň mateřské školky.
rozdílné chápání diskuse. Podle mě je o prezentaci názorů, o tom dozvědět se názory jiných a podle toho třeba zkorigovat ty vlastní. Zdroj inspirace.
Pokud někdo diskutuje jen proto, že ho to baví a trolluje, je to jeho věc. Mě to ale nijak neoslovuje. Navíc i vtip má svoje mantinely a úroveň. Tedy spíš někdy ani nemá.
To, že GTI není schopen obhájit své názory a pak začne jen urážet, je bohužel holý fakt. Jestli v tomhle spatřuješ zábavu, já ne :-!
Pokud někdo diskutuje jen proto, že ho to baví a trolluje, je to jeho věc. Mě to ale nijak neoslovuje. Navíc i vtip má svoje mantinely a úroveň. Tedy spíš někdy ani nemá.
To, že GTI není schopen obhájit své názory a pak začne jen urážet, je bohužel holý fakt. Jestli v tomhle spatřuješ zábavu, já ne :-!
víš, ono naletět na špek někomu, kdo neumí psát ironické poznámky, jen záměrně používá neustále ab-absurdum, není důkaz inteligence a víš ty proč? Protože takový člověk, se vždy může vymluvit právě na to, že to myslí ironicky 😉 Tedy nemáš možnost poznat, zda to myslí vážně nebo ne a záměrně se tím staví do role génia který má vždy pravdu jen ty jsi to nepochopil >😁 Na filosofických školách, dokonce i v medicíně je na to akademický termín- zvaný Demence.. Tady se za to chválí 😉
PS: diskuze bez oponenta není diskuze. Jen vylizování si otvorů. Proto jsou veškeré GTiho poznámky a články už z principu bezpředmětné... A jen obdivuji jeho vypětí, kolik času dokáže ztratit nad ničím 😉
PS: diskuze bez oponenta není diskuze. Jen vylizování si otvorů. Proto jsou veškeré GTiho poznámky a články už z principu bezpředmětné... A jen obdivuji jeho vypětí, kolik času dokáže ztratit nad ničím 😉
Octavia Combi je přesně podle očekávání. Překvapení? Žádné se nekoná, šermuje se virtuálníi litry v zavazadelníku, ukazuje úžasné řešení dvojité podlahy... Podle mě naopak Škoda není schopna udělat rovné dno podlahy a supluje si to mezipodlahou. Pokud nebude za příplatek (jako že samozřejmě bude...), dejme tomu. Ovšem pak 610 l zůstává pouze na papíře. Rázem tedy máme zavazadelník na úrovni konkurence a z Octavie je vesměs průměrné kombi s nadstandartními možnostmi příplatků... Osobně bych počkal na Golf Variant VII...
Dobře, to je ten správný verdikt. Octavia III Combi bude dobrý kombík nižší střední třídy :-!
Dobře, to je ten správný verdikt. Octavia III Combi bude dobrý kombík nižší střední třídy :-!
Člověče, já ti osobně fakt nevím, k čemu je dobrá rovná podlaha v kufru auta? To tam chceš snad chrápat? 8-s
Nevadí mi to tady, nevadí mi to ani u žádného jiného auta.
Nevadí mi to tady, nevadí mi to ani u žádného jiného auta.
Pokud bys vozil těžší předměty, třeba... sudy na Orlík, tak tě ten schod brzy začne štvát. Prostě když mám těžší břemena, není nic příjemnějšího než když si je pohodlně mohu z kufru vytáhnout a ne abych je zvedal přes ten schod ryze zádama, protože jsi silně předkloněn...
Je to jako kdybys psal jako bezdětný, že fakt nechápeš, k čemu jsou ty MPV 😉
Je to jako kdybys psal jako bezdětný, že fakt nechápeš, k čemu jsou ty MPV 😉
Nejsi osel, ne? Takže si auto před zakoupením prubneš a pokud ti tahání sudů z kufru na přehradní hrázi dělá problémy a je to pro tebe nejhlavnější kritérium - půjdeš koupit jinam. A je to 😄
Za ty sudy --> >😁 :yes:
Za ty sudy --> >😁 :yes:
Sklopený zadní opěráky a na nich uložený předměty nevytahuju skrze kufr, protože na ně nedosáhnu, nemám ruce jako oragnutan. Prostě přijdu k zadním dveřím a vyskládám to krze ně. Když nacpu do auta třeba lyže, je mi srdečně jedno, jestli leží na rovině, nebo na nakloněné rovině. Mimoto, težší věci dávám vždy do kufru, ať už kvůli gumovému koberci, který tam mám, tak i kvůli tomu že jdou poté jednodušeji vytáhnout.
S MPV na mě nechoď, to pro mne nejsou auta, ale autobusy, které nemají nic z toho, co já od auta požaduji. A že se dá rodina poskládat i do kombíku (a v ČR třeba i do malého auta), to ti snad vykládat nemusím. 😉
S MPV na mě nechoď, to pro mne nejsou auta, ale autobusy, které nemají nic z toho, co já od auta požaduji. A že se dá rodina poskládat i do kombíku (a v ČR třeba i do malého auta), to ti snad vykládat nemusím. 😉
rovina sklopeného opěráku je jedna věc, kterou považuji u kombi taktéž za velmi podstatnou. Já se ale bavil o schodku u prahu kufru, který je na draka 😉
Těžko se přít o to, že pro sudy v kufru bude rovná podlaha lepší, já ale pořád žiju v představě, že kufr kombíku je hlavně využíván pro běžná zavazadla a nejtěžší a nejneskladnější, co do něj běžně rodina dává je třeba kočárek. Takže jako podstatný, vidím spíš objem, skladnost, tj. kolik tašek nebo kufrů jde do zavazadelníku nacpat a nejlépe nacpat pod roletku, aby neomezovala výhled. A v tom bývá obvykle problém zavazadelníků s podlahou v rovině, bývají plytké, málo prostoru na výšku pod roletkou. Jinými slovy, celé je to otázka osobních potřeb, já vidím řešení s co nejhlubším kufrem jako lepší, ideálně pokud se nabízí doplnění dvojitou podlahou, pak si vybere každý. Každopádně nevidím moc co na kufru octavie, na jeho řešení, kritizovat, v tomto ohledu, a při rozměrech toho auta, je to špička.
Jistě. Tohle je pohled praxe, kombík není o stěhování almar, ale o tom, že mám velkou díru do kufru a ten kufr velmi přehledný. Boha jeho, ještě sklápět sedadla 😄
mezipodlaha má limity, nenaskládám na ni těžší náklad...
Já ale hlavně chtěl poukázat na to, že těch 610 l není nic extrémního, protože je to na úkor výšky podlahy v kufru.
Já ale hlavně chtěl poukázat na to, že těch 610 l není nic extrémního, protože je to na úkor výšky podlahy v kufru.
Rezervičku si ponechat musíme, to je pochopitelné, ale už dnes je jasné že zatímním snímkem roku je tohle - [odkaz] Nádherný vůz.
Tedy, původně jsem chtěl snímkem roku vyhlásit tohle - [odkaz] Jenomže, pak mi došlo, že místo Aleše by tam musela pózovat přinejmenším sekretářka šéfredaktora. Bez kalhotek, jasně... :😉 😉
BRAVO ALEŠ :yes: BRAVO OCTAVIA :yes:
Tedy, původně jsem chtěl snímkem roku vyhlásit tohle - [odkaz] Jenomže, pak mi došlo, že místo Aleše by tam musela pózovat přinejmenším sekretářka šéfredaktora. Bez kalhotek, jasně... :😉 😉
BRAVO ALEŠ :yes: BRAVO OCTAVIA :yes:
Tak já jim už léta navrhuju, ať daj do kufru při focení nějakej předmět, a ty rovnou sekretářku bez kalhotek!
>😁 >😒] :yes:
>😁 >😒] :yes:
Na tom snímku ležícího redaktora je krásně vidět, že dokonce ani s příplatkovou mezipodlahou po sklopení zadního opěradla nevznikne zdaleka rovná plocha! A to je ostuda. Přitom by stačilo tak málo - zadní sedák rozdělit v poměru 2/3 ku 1/3, zavěsit na tři dráty a ty zastrčit do třech oček navařených k podlaze - tak jak to měla II. generace, I. generace, jak to mají obě generace Fabie, jak to měla Felicie GLX i Favorit LS/GLX... Zvýšení výrobních nákladů tak o 150 Kč, zato zlepšení užitné hodnoty ohromné. Pokud by se to pánům cifršpionům zdálo přesto drahé, navrhuju to zavést do výroby místo té trapné škrabky. To by skutečně bylo Simply clever!
Ludia, ved nevidite co su tito dvaja sasovia zac? Obycajni zivotni skrachovanci, ktori ziju vo svojom virtualnom svete, pricom v jednej ruke mys a v druhej p...s >😒] Onanuju tu nad kazdou jednou diskusiou... jednobunkove prizemne organizmy :no: :no: :no:
Téda, tys nás snad i odhalil!
>😁 :yes😒br />
Možná ti někdy dojde, že to, cos zde napsal, přesně vystihuje především tebe samého. 😉
>😁 :yes😒br />
Možná ti někdy dojde, že to, cos zde napsal, přesně vystihuje především tebe samého. 😉
Jelitko (jaternica, aby si vedel a nemusel googlit) >😁 Uboha reakcia uboheho skrachovaneho cloviecika, ktory svojou malostou v tomto svete nie je dobry ani na to, aby cloveku stal za viac ako smradlavy prd... >😁
Tak ses nám tu představil, ale co tam máš dál, něco k tématu článku? Nebo jsem tě přecenil? >😁 :yes:
K teme clanku jelitko? Nemam k clanku nic... Ja som sem prisiel kvoli tomu, aby som ostatnym povedal, kto si, co si a co nikdy nebudes... Nic viac, nic menej, takze ti to tu budem sprijemnovat az dovtedy, kym si neuvedomis, aky chudak v skutocnosti si... >😁
Jo tááák, tvoje dušička si musela ulevit. Asi tě někdo zjebal jak mlýho králíka, tak potřebuješ vypustit páru. Tak jen do toho, mne to nevadí. Aspoň je menší šance, že půjdeš s modrýma sluchátkama vystřílet Děvínskou Novou Ves. >😁 :yes:
Dari sa mi, dari sa mi, uz zacinas nadavat... paradicka, ide to rychlejsie ako som si myslel, si labilnejsi ako sa povodne zdalo... >😁 Este zopar spravne mierenych komentarov a mozno si aj do vlastneho semennika zahryznes 😄 alebo do kolika svojho milenca GTI? Traaaapny si traaapny si, svojimi bezduchymi a naivnymi prispevkami nemozes urazit nikoho... kde ja chodim sa taki ako ty plazia >😁 :no:
Jé, tys ses rozjel, ale, koukám, ještě ti nedošlo, že tu jsi za tupana. >😁 :yes:
...nevadi, to necham na posudeni kazdeho... pravda je, ze SAM SI CHUJ 😄 a vidi to kazdy okrem teba, takze otvor prosim tie teple ocka, pozri sa na ruzovy svet okolo seba, pusti vajcia a vtaka co drzis a vybehni trosku pozriet von svet... mozno zistis, ze na svete nie si sam a dokonca sa ta niekto aj ujme, napr. taky zdravotny dohlad na psychiatrii... >😁
Ano, čím více sprostých slov a urážek, tím má pisatel větší vážnost a pravdu! >😁 :yes:
dakujem za uznanie, som rad, ze aj clovek mizernej inteligencie a tvojho nuloveho formatu si to uvedomil... tesi ma to, ze si sa v tom svojom koncernovom krci premohol aspon raz uznat, co je spravne... dakujem este raz... >😁
Už ses tu jednou představil, opakovat se nemusíš. 😉
Další napružený "KIAlander". Bože z čeho máte na tom východě takový mindrák, vždyť už vás češi nevykořisťují, dokonce ani do Teter už pomalu ani nejezdí...
Tak to je dobrá kultúrna vložka :yes: >😒]
Aj keď s tebou súhlasím (myslím si ,že podobný názor na nich má 99,98% diskutujúcich ) , musím ale povedať že v diskusiách by sme sa mali chovať všetci tak slušne ako vieme a snažiť sa "nevybuchnúť" 😉
Aj keď s tebou súhlasím (myslím si ,že podobný názor na nich má 99,98% diskutujúcich ) , musím ale povedať že v diskusiách by sme sa mali chovať všetci tak slušne ako vieme a snažiť sa "nevybuchnúť" 😉
mas pravdu, ale zase tak som nevybuchol, chcel som si ich hlavne trochu doberat, aby videli, ze vela ludom su na smiech... prave oni by mali prehodnotit svoj pristup a miniminalne ho zobektivnit na prijatelnu uroven, pretoze niekedy je to uz naozaj vela... ale ja si zase myslim, ze to robia naschval, aby nas vsetkych nahnevali, tak ako som naschval ja riesil dnes jelitko 😄
Ver mi že aj ja som Jossalita už pár krát zjazdil >😁 Pretože sa proste niekedy nedá tie ich výlevy ignorovať ...
Tys někoho "zjazdil? Ty? Někdy se můžu smíchy potrhat, jak se tu mlátíte vo zem jak mokrý telata. >😁 :yes:
Odporúčam ti navštíviť psychiatrickú kliniku . Budeš mať peknú bielu kazajku a mäkké steny na ktoré sa môžeš hádzať , konečne miesto kde by si mohol využiť svoj potenciál >😁
Koukám, že dobře víš, jak to tam chodí, vlastní zkušenost? >😁 :yes:
Ale kdeže .... To GTI-ho nedávno prepustili , veľmi si to tam pochvaľoval :yes: :yes:
Takže to tam velmi dobře znáš, tebe očividně ještě nepustili. >😁 :yes:
jako s dětmi na pískovišti. Už tady chybí jenom "hehe" a kyškyš" 😉
co sa cudujes... väcsina ludi, ktori obhajuju koncern su na tom s IQ podobne ako deti v skolke... >😁
To bylo především na tebe, pokud jsi to nepochopil. 😉
Jdi se už opravdu léčit, chudáčku... 😐
Co ti vadí, že tu takoví chudáci, jako ty a kolega nemají šanci na respekt?
Už ani na tom internetu, to je fakt na maši. >😁
Už ani na tom internetu, to je fakt na maši. >😁
A co si myslíš ty sám o sobě? Ty máš respekt někoho tady? Hmm? Povídej...schválně 😉
pochopil som, ze ty si nic nepochopil, inak, vcera som isiel domov z prace a stupil som do *, preto sa cudujem, co tu este robis, som myslel, ze ta to aspon zranilo :-!
Jé, tak to budeš mít štěstí! >😁 :yes:
mozno budem... ak by som si mohol vybrat, ake stastie by ma malo postretnut, tak by som chcel, aby ta Vsemohuci osvietil >😁
No ty jsi hodný, ale v první řadě bys měl myslet na sebe. 😉
tak viem posudit, kedy to potrebuje niekto viac ako ja... stredrost je vysada kralov >😁
Já vidím, že nedovedeš posoudit ani tak základní normu, jakou je hranice slušného chování. 😉
preco hovoris o niecom comu nerozumies ?? nehovorila ti mama, ze nemas pouzivat pre teba cudzie slova a slovne spojenia pokial nepoznas ich vyznam? napr. "slusne spravanie" hm... uz som myslel, ze sa to s tebou zlepsuje, ale opak je pravdou... musim byt s tebou trpezlivejsi, ale nevadi, ja mam casu dost... povedal som si, ze tvoju takmer stratenu a cierno-teplu dusicku zachranim >😁
No zrovna ty mluv o hranicích slušného chování - nadávání do ubohých Slováků atd ... nechť si každý sám najde výše... to mi jako slušné chování nepřipadá? Nebo že by jsi měl tu hranici posunutou? :no:
Znova, nikdy nikoho neurazím jako první. Ale oplácím stejnou mincí.
Posuď první příspěvěk, druhý, pátý od mistra MZR. :-!
Posuď první příspěvěk, druhý, pátý od mistra MZR. :-!
No to tě ale přece neopravňuje chovat se podobně, nebo stejně?
A proč by neospravedlňovalo? Rozhodně se nechovám jako ten pošuk. To snad rozeznáš i ty.
Jelito, SAM SI POŠUK, ako ti to povedat... ale tazko riesit niekoho, kto ma jednu mozgovu bungu a ta mu staci ledva na 50 % fyziologickych potrieb... Zufalost tvojej existencie je do nebavolajuca... sakra, kde mam ten Domestos nech ta uz nevidim >😁 >😁 >😁 :no: :no: :no:
Chlapče, ty si sem vlezl, začal si hned ze startu všechny urážet a teď s tím svým chováním máš problém? Ale ale. Jsi opravdu uboze hloupý. :-!
Ake argumenty, dovody alebo vyjadrenia sem vobec davas chlapec... ved teba nikto neberie vazne, nechcem dehonestovat ludsku dojstojnost, ale uprimne si myslim ze si sprostyyyyyyyyyyyyy debiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil... (to znamena ze si sprostejsi ako * a debilnejsi ako "sprosťák") >😁 raz som videl v telke taku relaciu, ukazovali tam ludi, ktori su pod silnym vplyvom koncernu, tiekli im sliny, stali pod seba, to iste aj s velkou potrebou, sedeli cely den na * a pohupovali sa dopredu a dozadu... vtedy som to este nevedel, ale teraz uz viem, ze ten dokument bol o jelitku >😁 :no:
Argumenty, které nepotřebují další kometář, sem vypisuješ v každém svém příspěvku. Sprostá a urážlivá slova, bez jakéhokoliv důvodu, či smyslu.
Ty se odstřelíš stejně, jako tví kamarádi ze Slovenska. Ukázková líheň primitivních hovad. :-!
Ty se odstřelíš stejně, jako tví kamarádi ze Slovenska. Ukázková líheň primitivních hovad. :-!
Tymto prispevkom😒br />
"Ty se odstřelíš stejně, jako tví kamarádi ze Slovenska. Ukázková líheň primitivních hovad."
Si dokazal svoju ubohost a to, ze nic nevies... Ale da sa pochopit to, ze svojimi cervenymi a nahnevanymi ocickami pozeras na monitor a slintas na klavesnicu od hnevu...
Tvoju frustraciu celkom chapem, chodit nahnevany domov kazdy den od pasu, kde pekne skladas cinske vyrobky a vozi sa po tebe nejaky sikmooky je dost tazke...
A pevne dufam, ze na Slovensko nechodis a ani neprides, pretoze nepotrebujeme dalsiu odtrhnutu lavinu... >😁
Moje slova maju zmysel, ale pre toho, kto ma mozog, co v tvojom pripade rozhodne neplati, ameba mozog nema...
Tak si zase ulav, odreaguj sa, nic to nezmeni na to, co si, h...o a h...om aj zostanes... a take h...o ako ty sa moze vyvazat aj na skodofke... "dyt to jede jako aston" >😁 :no:
"Ty se odstřelíš stejně, jako tví kamarádi ze Slovenska. Ukázková líheň primitivních hovad."
Si dokazal svoju ubohost a to, ze nic nevies... Ale da sa pochopit to, ze svojimi cervenymi a nahnevanymi ocickami pozeras na monitor a slintas na klavesnicu od hnevu...
Tvoju frustraciu celkom chapem, chodit nahnevany domov kazdy den od pasu, kde pekne skladas cinske vyrobky a vozi sa po tebe nejaky sikmooky je dost tazke...
A pevne dufam, ze na Slovensko nechodis a ani neprides, pretoze nepotrebujeme dalsiu odtrhnutu lavinu... >😁
Moje slova maju zmysel, ale pre toho, kto ma mozog, co v tvojom pripade rozhodne neplati, ameba mozog nema...
Tak si zase ulav, odreaguj sa, nic to nezmeni na to, co si, h...o a h...om aj zostanes... a take h...o ako ty sa moze vyvazat aj na skodofke... "dyt to jede jako aston" >😁 :no:
Přesně tak, to nachápete, že když na toho im..becila budete pořád reagovat, tak ho vlastně jenom podporujete v psaní těch hrozných koncernových bludů.
Začínám mít pocit že ten šašek opravdu patří k zdejší redakci.
Začínám mít pocit že ten šašek opravdu patří k zdejší redakci.
Psal jsem to už na podzim. Diskuze pod články o nové OIII budou výživné a dost náročné. Ne každý ten nápor ustojí, budou první padlí, budou první zranění. Léčebny se budou plnit prvními postiženými. V případě prvních obtíží z návalů antiVW a antiŠkoda vzteku doporučuji, navštivte svého lékaře, svěřte se mu, uleví se vám. Tady na to opravdu není vhodné místo. ;-\ >😒]
JJ je to tak. Podobná anti skupina opačného názoru se včera vyvrbila pod M6. Je to však neléčitelné, pomůže jen plyn.
Už si zvykám, že v diskusích o Škodě se objevuje abnormální množství příspěvků s informační hodnotou zvratků...
Prvý kombík mal zadné okno takmer kolmé. druhý zase moc šikmé. Až tento tretí je ok.
Dnes som sedel v liftbacku O3 a aspoň na prvý dojem sa mi moc páčili sedačky. Už to nie je trestná lavica ako v O2. Sú o dosť mäkšie a dosť mi to pripomína japoncov - napr. moju mazdu 6.
A palubka pôsobí naozaj hodnotne až luxusne. Taká A3-ka, a možno aj A4-ka môže len tíško závidieť.
Dnes som sedel v liftbacku O3 a aspoň na prvý dojem sa mi moc páčili sedačky. Už to nie je trestná lavica ako v O2. Sú o dosť mäkšie a dosť mi to pripomína japoncov - napr. moju mazdu 6.
A palubka pôsobí naozaj hodnotne až luxusne. Taká A3-ka, a možno aj A4-ka môže len tíško závidieť.
No A4 možná před 6-7 lety...
Nemůžeš si přesednout z bazarovýho audi do nové octavie (v předváděcí maxi výbavě) a psát o závisti... To je trochu nefér. Aktuálná A4 je též před generační obměnou, ale pořád má i v interiéru co nabídnout.
Třeba A3 sportback v interiéru zaujme víc, než třeba navigace u kolena...
Nemůžeš si přesednout z bazarovýho audi do nové octavie (v předváděcí maxi výbavě) a psát o závisti... To je trochu nefér. Aktuálná A4 je též před generační obměnou, ale pořád má i v interiéru co nabídnout.
Třeba A3 sportback v interiéru zaujme víc, než třeba navigace u kolena...
Kde já jsem tu zadní lampičku a madlo viděl? Ahá, v Passatu B5 od roku 1997 >😁 :yes:
V pondělí mě 3 octy III v kombálu předjížděli,ale nebýt toho,že zezadu vypadali jak nabořená II,tak bych je vůbec neregistroval.V reálu je to šedá myš,ale asi to tak designér chtěl.
Jsem jediný, kdo si myslí, že Aleš Jungmann není úplně dobrý redaktor?
zatím tu měl poměrně vydařené testy. Tohle není boh vie čo, ale evidentně i podle fotek to byla zřejmě rychlovka... jen to měl podle mě být spíš "první dojem"...
Když se na net dostaly spy photos z focení v Chile, byl jsem dost rozladěný. Stříbrný lak mi k oktávce vůbec neseděl. Začerněná přední světla a mlhovky, ostrý prolis na blatníku a na zádi jako u rapidu... to byly všechno prvky, které okrávku v mých očích dost zkalily. A nejhorší byla podivně seřízlá maska a světla.
Špatný dojem ještě umocnily oficiální fotky, kde záď opravdu vypadala jako u starých audin a z premiéry v rozleštěné červené...
Ale pak přišla naděje... Svět motorů fotil v ateliéru a oktávka prokoukla. Ne moc. Ale prokoukla. Samozřejmě vedle rapidu vypadá ve stříbrné pořád blbě, protože jemu ta barva prostě víc sluší. Později se však začala objevovat v tmavě modré a "hovínkově" hnědé a navíc jsem ji potkal naživo a i když divný předek zůstal, zezadu opravdu... velice pěkné.
Minulý týden se ukázal kombík. A z oficiálních fotek jsem byl opět zklamaný (na fotkách z Chile teda vypadala líp). Nevěřil jsem řečím, že je hezčí než lift, měla těžký velký zadek a... ehm i ten prolis, co se k ní nehodil, ale ateliérové fotky mne přesvědčily o opaku. Světla už se neztrácejí v prolisech, jen si říkám, že je to celkově moc strmé. Zadek je tedy dle mého názoru OK u obou kastlí. Z boku pěkné taky oba (no... hokejkový polochrom podél oken bych nechtěl. Jen předek by si zasloužil drobné retuše, ale s halogeny to snad bude lepší. Takže tak.
Špatný dojem ještě umocnily oficiální fotky, kde záď opravdu vypadala jako u starých audin a z premiéry v rozleštěné červené...
Ale pak přišla naděje... Svět motorů fotil v ateliéru a oktávka prokoukla. Ne moc. Ale prokoukla. Samozřejmě vedle rapidu vypadá ve stříbrné pořád blbě, protože jemu ta barva prostě víc sluší. Později se však začala objevovat v tmavě modré a "hovínkově" hnědé a navíc jsem ji potkal naživo a i když divný předek zůstal, zezadu opravdu... velice pěkné.
Minulý týden se ukázal kombík. A z oficiálních fotek jsem byl opět zklamaný (na fotkách z Chile teda vypadala líp). Nevěřil jsem řečím, že je hezčí než lift, měla těžký velký zadek a... ehm i ten prolis, co se k ní nehodil, ale ateliérové fotky mne přesvědčily o opaku. Světla už se neztrácejí v prolisech, jen si říkám, že je to celkově moc strmé. Zadek je tedy dle mého názoru OK u obou kastlí. Z boku pěkné taky oba (no... hokejkový polochrom podél oken bych nechtěl. Jen předek by si zasloužil drobné retuše, ale s halogeny to snad bude lepší. Takže tak.