Novinky
Aventador to umí z 0 - 100 za 2.9 sekundy a umí jet taky 350 km/h,tak nevím k čemu je to Vemeno dobré krom toho že je ošklivé a určitě bude drachší jak Aventador
77 miliónů za tohle ,to už se musely fakt pomátnout,chci vidět pojišťovnu která to pojistí,tohle auto je ohavné,drahé a výkony nijak výjmečné,jakákoli placka stavěná na okruh tohle auto hravě překoná a na silnici se stím taky nepůjde dat jezdit, no a že si tohle auto někdo koupí kvůli vzhledu,vzhled nestojí taky za nic a název býka to nespraví.Na veyronu výrobce prodělává u tohohle auto bych věřil že lamborghini vydělá a proto je to pro Lamborghini velice výhodné ale rozhodně to není výhodné pro majitele,nevydím jediný rozumný ani nerozumný důvod proč si tohle auto pořídit
Vydím jenom vynikajicí Marketing a hloupé auto
Vydím jenom vynikajicí Marketing a hloupé auto
Koukám, že nejsem sám, kdo má jasno v názvu tohoto modelu. A opravdu, je to rychlý a opravdu je to škaredý jak vemeno.
Naopak, to auto je neskutečně promyšlené. Ukazuje nový designový směr Lamba. 😉
Jestli je tohle novej směr Lamba,tak Lambo u mě skončilo a ta cenovka je absurdní 77melounů a to ještě bez daně to je tak 100melounů s daní a za tohle,to vážně NEEEEEEEEEEEEEE
Nepovídej, že sis chtěl jedno koupit! >😁
NO právě že nedovedu pochopit to že někdo vyhodí 100 miliónů korun za tohle auto,to bych to dal radši na charitu
Tohle je o sběratelské vášni, já taky nechápu, jak může kousek papíru (poštovní známka), stát neskutečné miliony. Raději bych vzal to auto. 😉
Některé modely aut poroustou na ceně,tohle mezi ně nepatří,tohle bude jenom na ceně ztrácet,pro mě je umění Pagani Zonda a Lamborghini se snaží zareagovat,ale podle mě jsou to výkřiky do tmy a tohle auto to jen potvrzuje,to že je to technika audi je jenom dobře,protože když audi koupilo Lamborghini,Lamborghini za začly dobře ovládat a tak mají italové na starosti už jen Dizajn,ale po tomhle kousku bych italům zakázal dělat i ten dizajn
O tom dost pochybuju. Ten čumák, kvůli kterému se auto asi zejména nelíbí, možná nebude v Evropě/US street legal a tak by se ani na produkční auto nehodil. Holt snaha koncernu nacpat všude kus Audi, zde světla jak z LeMans prototypů, se ne vždy povede. 😉
Jsou to jen fotky, na živo je vše v nejlepším pořádku. Má to geny Lamba. 😉
Ty si v Ženevě? A co říkáš na Ferrari LaFerrari?
Nejsem v Ženevě.
Vím, že tohle auto na živo jen tak někdo neuvidí, ale zkus mi věřit. 😉
Vím, že tohle auto na živo jen tak někdo neuvidí, ale zkus mi věřit. 😉
...vyloženě to ve mně vyvolalo sentimentální vzpomínky na Italdesign Scighera, s kterým jsem to drandil před mnoha lety v jedné z ranných verzí Need For Speed Hot Pursuit 😄
rozbité zrcadlo. Poslední Lambo, co se mi líbilo, bylo Murciélago.
pritom keby reinkarnovali dizajn miury zo 60tych rokov a spravili nejake take pekne moderne kupatko s retro stylom na baze miury tak by vsetci mohli ist do *... aj mustang aj carrera a dalsi..... skoda ze necerpaju viac zo svojej historie 😉 ... a aj predaje by boli lepsie... tieto kusovky za desiatky milionov su sice pekne na efekt a vyvolanie dojmu ale predaje a zisk to automobilke velmi nezvysi... chce to nieco co sa bude aj trosku predavat a vo svete si spravi meno a bude legendou .... osobne som trosku smutny a sklamany ze lambo sa sustreduje len na supersporty maximalneho vykonu.... trosku uz tymto trpi ja dizajn lebo vsetko nejako podlieha vykonu a straca sa akasi krasa auta.... je to len moj nazor... ja viem ze mnohym sa tieto nadupane lamba pacia.... chapem to je to ukazka spickovej techniky v praxi ale potesilo by ma keby lambo vyrabalo aj nieco mozno mensie lacnejsie trosku dostupnejsie a cerpalo viac z historie.... ved aj jaguar f type cerpa z dizajnu e type.... je skoda ze lambo nepozera viac do historie.... a nahodou aj dizajn countachu nebol zly.... nebolo to este take monstrum ako tieto dnesne rakety 😉 ......
pripajam par fotiek starsich lamborghini😒br /> [odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
pripajam par fotiek starsich lamborghini😒br /> [odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
[odkaz] [odkaz]
Miurka. Na té se mně nejvíc líbil motor. Koukej ty trombóny sání jak u starých Amerik... [odkaz]
Termín "kovaný kompozit" byl zcela nesprávně přeložený, vzhledem ke kontextu je to blbost. Slovo "forged" má i význam "nepravý" nebo "falešný", "pozměněný", což se k tomu použitému materiálu logicky hodí více - nejedná se o klasický kompozit ale jeho levnou verzi s horšími vlastnostmi.
CarbonSkin - "Uhlíková vlákna jsou v tomto případě kombinovaná s epoxidovou pryskyřicí." Vážený autore, opět chyba, resp. výmysl. Nikde ve zdroji se nepíše o epoxidové pryskyřici, to že jinou neznáte ještě neznamená, že jiná neexistuje. Vyhoďte z článku slovo "epoxidovou" ať nejste za tydýta. Zde je použita pryskyřice se speciální vlastností - karnbonová vlákna po namočení v ní zůstávají měkká a strukturou se podobají kůži. Pravděpodobně je to nějaká nová verze polymerové pryskyřice.