Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Subaru Viziv na autosalonových fotografiích: přestanou být Plejády ošklivé?

7 komentářů

esenbe
To je na jednu stranu pro nás jako pro evropana - že je to hnusný. A evropa jak víme je pro subaru až druhořadý trh. Dizajn je dělán pro ameriku a Asii. Tam se líbí a tam se i prodává velmi dobře. To co prodá subaru v USA o tom si evropani mohou nechat jen zdát. ( 300 000 aut ročně ) ... BTW v evropě taky prodeje rostou a tak si manažeři dají 1 a 1 dohromady a dedukují, že jejich auta jsou krásná. BTW: Nové legacy v GT paketu(i bez), nový outback a XV jsou podle mě moc pěkná auta, Forester jsem naživo neviděl, ale jistě to bude taky pěkné.
JaMM
Presne tak. Najprv omamili svet Subaru Impreza Design Conceptom.
Pripomienka: [odkaz]
A stale ostali vyrabat karosarske kalfasy.
autak
Concepty Subaru dělat umí.To jsme viděli s Conceptem Advanced Tourer, který by se mi líbil jako Legacy příští generace.Musí ovšem Subaru ty concepty využít naplno.Pokud z toho opravdu obtáhne jenom základní rysy taky je to prostě podle mě hodně málo.Nechápu čeho se ta značka bojí.Co se stane, když z conceptu udělá realitu?
Bubáq
Rozhodně. Titulek článku je správný, tenhle prototyp vzbuzuje naději. Bohužel ale měli příliš mnoho nepovedených faceliftů a nových generací v úplně nedaleké minulosti, tak se obávám, že změna designu nastane až za dlouho...
hattori_hanzo
Podle toho co vidím na fotkách, zní odpověď zcela jasně - nepřestanou! 8-s
gld
Tak nejak. Stačí si odmyslieť uletenú strechu a svetlá a máš ďalšie sivé subaru...do série sa z takýchto konceptov dostanú maximálne základné tvary karosérie a predná maska...to je na prielom v oblasti dizajnu málo.

Btw XV je úplne referenčné subaru. Výborná technika skrytá v kabáte, ktorý sa zasekol niekde v roku 2003..
Slavek-TDM
Nadherny koncept a zmrsena realita... Aspon ze XV je celkem zdarile (kdyz si odmyslim zadek).