Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Ford Tourneo Courier, Connect, Custom a Grand Tourneo Connect: pro volný čas i práci

20 komentářů

nalimer
tymto sa chcem ospravedlnit tvorcom FL Hyundaiu ix35, ze som povazoval tento model za skaredy a utok na dizajn. ford dokazal vytvorit na dlhe obdobie skaredy voz v podobe tourneo connect. jeho vytvor sa len tak lahko neprekona.
twistedTSD
Nedá se říct, že by mě to u Fordu překvapovalo...
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sir
Presne tak, na dodavku to ma naopak svizny styl a za me Fordu :yes: :yes😒br />
Chces vic osobni a stylovejsi MPV vol z B- Max, C-Max, Grand C-Max, S- MAX a Galaxy.

Chces vice prostoru napr. pro praci, pro psy atd. nevadí ti více "pracovní " byt zajimavy design....jdi do rad Tourneo
Klaudius
Myslím, že to konečne dostal do rúk normálny dizajnér a na ten voz sa dá pozerať. Dokonca interiér by som nazval vcelku vydareným, čo sa mi u Fordov v poslednom čase nestáva...
Nicco
Exterier celkom ok, ale interier :no:
Klaudius
Práve interiér mi príde po ceste vzad nastolenej Fiestou a posledným Focusom ako krok vpred.
Nicco
Na mna ten karamelovy plys z tavy neposobi dobre a cela ta plocha okolo radia vyzera divne.
Dokazem si predstavit, ze baby transporter by mohol byt uspesny, ale musel by vyzerat viac sumerne a hodnotne, nie tak gycovo.
alambert
Nicco
V Berlingu to vyzera zaujimavo, ako hifiveza z 90tych rokov 😉
alambert
nalimer
už len Dacia Doker mi príde krajšia.
úprimne - mne sa nepáči celý dizajn manuál Fordu. Otvorená tlama na prednom nárazniku vychádza z Aston Martinu. opticky je auto neproporčné.
viem prižmúriť oči pri transit connecte [odkaz] kde hlavná línia je riešená čiarou. ale tým končím.
Klaudius
Je to na smiech (či na plač?) jak sa tu podaktorí oháňate odbornými výrazmi a "odborným" hodnotením dizajnu... Vysvetlíš mi tú údajnú "optickú neproporčnosť" a "riešenie hlavnej línie čiarou"? Lebo ja som vážne asi blbec... :😉
twistedTSD
No, možná by pro mě bylo rychlejší vyjmenovat ty, které jsou ošklivější...Fordí design mi prostě nesedí...
alambert
twistedTSD
Doblo ani jeho klon žádní krasavci nejsou, ale Berling👋Partner (pro mě) koukatelné je.
King of the road.
Mě to připadá jako velryba na kolečkách. Tímto chce Ford konkurovat? komu? Max tak Londýnským taxikum.
Klaudius
Ranault Kangoo, Citroen Berlingo, Peugeot Partner, Fiat Dobló, Opel Combo, Volkswagen Caddy. Ešte nejaká otázka?
ericn
Tak nějak, má podobné proporce jako všichni výše jmenovaní. Zajímavější bude ale verze Grand 😉
PedroP
Opět Ford nezklamal. Hnus, kam se podíváš.