Novinky
Vím, že jsou už nějakou dobu odstíny hnědé trendy, ale tahle barevná dvojkombinace mi ze všeho nejvíc připomíná KinderNutellu, kterou jsme si vozili v 3L flašce od okurek ještě z Jugoslávie (později Chorvatska). >😒]
>😁
A teď k RR: Za mě opět ne! :no:
A teď k RR: Za mě opět ne! :no:
Vysoký výkon je proto, aby se s tím dobře jezdilo! Ten uvolňující pocit , 1200 ot, symbolicky plynu, šup a je předjeto, samozřejměji než je tiché lusknutí prstů 😉 Ne dojet, vyčíhnout mezeru, podřadit, hezktické úsilí, změny nekonzistentního tahu nedejbože kopance, zvuková kulisa, frkání, dokončení manévru, odřazení atd. Moc úkolů, moc stresu brrr 8-s
Dveře se zavřou do cca 3sec, je to krásně pohodlné, je to je o zvyku a paráda. Aku jsou proto 2ks, na jízdu a na komfortní systémy. Osobně mi spíš vadí dávat klíček vlevo (jak Porsche) nebo že nastavování sedadel je ukryto v kaslíku. (vše Phantom, Ghost jsem zatím nejel). To zlatý S-klasse. Jinak je to ale paráda, ta tichost uvnitř je absolutní! S-klasse nebo 7er je uvnitř hlučnější v násobcích - právě srovnání tohoto většinu lidí vždycky zajímá.
Dveře se zavřou do cca 3sec, je to krásně pohodlné, je to je o zvyku a paráda. Aku jsou proto 2ks, na jízdu a na komfortní systémy. Osobně mi spíš vadí dávat klíček vlevo (jak Porsche) nebo že nastavování sedadel je ukryto v kaslíku. (vše Phantom, Ghost jsem zatím nejel). To zlatý S-klasse. Jinak je to ale paráda, ta tichost uvnitř je absolutní! S-klasse nebo 7er je uvnitř hlučnější v násobcích - právě srovnání tohoto většinu lidí vždycky zajímá.
to otvaranie dveri mi pride velmi neprakticke .... by ma zaujimalo ako si otvorene dvere sofer zavrie ked sedi v aute.... asi to nebude velmi pohodlne... to otvaranie dveri aj s tym celym spatnym zrkadlom posobi ako zo scifi 😉
Když je někdo schopen napsat to co ty, je jasné, že se s tímto řešením do fyzického kontaktu nikdy nedostal.