Novinky
KANKUNEN
0
sedí.
tune.lar
0
Mohl by jsi to více rozvést? Díky
KANKUNEN
0
Tlama z Astona nesedí na Fiestě a pod., ale na této studii vypadá dobře. Stejný případ jako 8C a Míťa.
iudex
0
Súhlas. Fiesta nie je to pravé miesto pre astonovskú masku, Mustang áno. A mne sedí i na novom Mondeu.
Tak s tímhle motorem by to tu mohli prodávat spíš pod jménem Capri 😄 nezní to zrovna hezky ''podívej, mám čtyřválcovej Mustang'' >😁
No tak pozri! Už aj do budúcej Audi Q7 dajú štvorvalec...
V dnešnej "na hlavu" postavenej dobe sa už ničomu netreba čudovať.
V dnešnej "na hlavu" postavenej dobe sa už ničomu netreba čudovať.
Aj Alfa 4C má štvorvalec, dokonca o pol litra menší a dá sa s tým jazdiť aj "trochu" živšie. 305 koní je na kupé strednej triedy slušná porcia.
O nič horšie, ako keď sa onedlho bude hovoriť: pozri, mám trojvalcový BMW 3er. 😉 8-s
Menia svouj tvár.... 😄
[odkaz]
[odkaz]
Mohli udělat Capri predokolku s 1,0, 1,6, 2,O EB a treba vrcholnou verzi 2,3EB
a pak zadokolku Mustang , ktery zacne na 2,3EB pak 3,7 V6 a 5,0V8 , a 5,5 turbo shelby
a pak dynamicky sedan ve stylu CC >😁
no dobra..tak nic no
a pak zadokolku Mustang , ktery zacne na 2,3EB pak 3,7 V6 a 5,0V8 , a 5,5 turbo shelby
a pak dynamicky sedan ve stylu CC >😁
no dobra..tak nic no
Co je na oturbeném čtyřválci exkluzivního?
Že se bude vyrábět exkluzivně pro zaprděný byroevropský trh. Zbytek světa bude mít mustangy s pořádnými motory. :no:
Neboj, budeš si iste môcť vybrať aj silnejší motor, 2,3EB bude spodok ponuky. Ale tak akosi tuším, že ten V8 by si si aj tak nekúpil. 😉
Jsem zvědavý, zda se v době, kdy přijde Mustang na trh, budete hrdě hlásit o 5-ti litrový osmiválec a rázně budete odmítat 2,3 turbo. Myslím tím v showroomu Fordu a nikoli zde na diskuzi auto.cz... :😉
Ford Focus RS III v roku 2014
tak to musi prist facelift obycajneho Focusu v tom istom roku, urcite nie az po RS
Este rok vydrzat 😉
tak to musi prist facelift obycajneho Focusu v tom istom roku, urcite nie az po RS
Este rok vydrzat 😉
po delší době konečně Ford,který má vzhled nekompromisního akčního hrdiny,paráda,velice se těším na Brněnský Autosalon,až si jej osobně "osahám". :yes: :yes: :yes:
tak proč ne, pokud to dostane konečně alespoň trochu sportovní podvozek(skutečně fordí by stačil možná) tak s tímto motorem by se toto auto mohlo stát smysluplné i v šetrné evropské unii s hulvátskými cenami u čerpacích stanic... 😉
Tak jsme se konecne dockali, ze v Mustangu bude ctyrvalec!! Pochopil bych V6 3.5L, ale ctyrvalec to je hnus!
Co nas jeste ceka Corvetta se ctyrvalcem? No v dnesni dobe bych se tomu vlastne ani nedivil.
Je videt ze Ford jde pekne do sr....k! Uz jen jak udelali predni masku kterou tak nejak okopirovali od Astonu!
Co nas jeste ceka Corvetta se ctyrvalcem? No v dnesni dobe bych se tomu vlastne ani nedivil.
Je videt ze Ford jde pekne do sr....k! Uz jen jak udelali predni masku kterou tak nejak okopirovali od Astonu!