Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
teda zatial aspon ta studia technospace ci ako sa to vola... uvidime aka bude seriovka ale mne sa to zatial pozdava, citroenu pasuje svojsky a avantgardny styl ;-)
wawawa
kvalitna umelecka praca, skoda len, ze zijeme v casom skrtania nakladov a tym padom nie je az taky priestor na kvalitu v kazdom aspekte..Nielen v priprade citroenu platna veta.
Kazdopadne potesil tiez starej krasnej DS v zavere klipu
Kazdopadne potesil tiez starej krasnej DS v zavere klipu
Kuski
Já teda nevím, ale není název PICASSO konečně hodný tohoto auta? Jsem Citroenář a nezapírám,ale když jsem tohle auto viděl na fotkách poprvé, tak se mi něco zvedlo(a to v kalhotách to nebylo). Čím víc na to auto ale koukám, tím víc si říkám,že tohle auto je designová bomba. A o tom přece značka Citroen je. O nevšedním designu. Strašně se těším až to auto poprvé naživo uvidím a už spřádám plány na jeho koupi >:-[]
3_diamanty
[odkaz]%25255B3%2525… />[odkaz]%25255B3%2525… />[odkaz]%25255B3%2525… />[odkaz]%25255B3%2525… />[odkaz]%25255B3%2525…
kyklop
ale tomuto cudu som zatial na chut neprisiel a dufam, ze to nema vela spolocne so seriovou vyrobou. Stacilo decentne opracovat sucasnu generaciu a ponechat ju vo vyrobe este par rokov.
Aby si mu prišiel (kyklop) na chuť, to by muselo mať len jedno predné svetlo, nie štyri (bez hmloviek) >:-[]
Makovnik
Toto uz nevyza ako nejaky Picasso, ale ako Total Recall apokalypsa.
Vpredu :no: , zvysok auta :yes:
Vpredu :no: , zvysok auta :yes:
Sdílení komentáře
Kolik stal vyvoj te platformy a kolik to asi usetri Citroenu a Peugeotu penez??? Takova bomba technika by si jiste zaslouzila par clanku.
Interiér se zdá bez problémů, ale oproti Technospace má být u produkční verze C4P ještě upraven, tak uvidíme...
Co se týká nové platformy, tak to je určitě krok správným směrem. Jenom doufám, že bude umožňovat (u vyšších modelů) zástavbu Hydractive.....
Taky jsem se poprvé trochu vylekal, některé věci se mi zdají nepraktické (třeba částečně zapuštěné hlavní světlomety mi přijdou nepřívětivé na údržbu), ale jinak vzhledu celkem fandím. Jsem zvědav, jak se vypořádají s Grand C4 Picasso, u stávající generace se to jakžtakž povedlo, přesto Grand C4 Picasso už není taková designová lahůdka. Fandím jim, protože dívat se na Tourany, to chce být hodně otrlý.