Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Citroën konečně ukázal C4 Picasso

Diskuze (17)
Citroën testuje naši pozornost. První oficiální video totiž nové C4 Picasso schovává mezi záběry na ostatní modely francouzské značky.

Začíná to jako reklama na Citroën DS5… sledujeme záběry na Louvre a občas se v záběru objeví vlajková loď Citroënu. Klip nazvaný Citroën Brand Movie se ale brzy zaměří na C3 Picasso a C4 Aircross.

Až poté se odhalí skutečný účel videa. Dvojice hlavních hrdinů najednou odjíždí ze svatby v nové C4 Picasso. Novinka Citroënu se ve videu mihne ještě několikrát, a tak vím jednu věc najisto: sériový model bude vypadat jako ženevský koncept Technospace.

Druhá generace C4 Picasso v kontrastu s elegantně tvarovaným současným modelem vsadí na neortodoxní řešení přídě. Ještě důležitější je ale jiná změna: novinka jako první využije modulární platformu EMP2. Na zcela novém základu vzniknou postupně všechny větší modely koncernu PSA, ještě letos se představí nový Peugeot 308, podobnou techniku ale najdeme časem i v modelech střední třídy.

Diskuze (17)
Avatar - PeterLuk
15. 3. 2013 23:05
Re: neviem, neviem,
Aby si mu prišiel (kyklop) na chuť, to by muselo mať len jedno predné svetlo, nie štyri (bez hmloviek) >:-[]
15. 3. 2013 09:57
Re: Twinface
ked si odmyslim dizajnovu lahodku - prednu cast - ktora je vyslovene skareda, nevidim rozdiel medzi otrlym dizajnom touranu a tohto citroenu ...
15. 3. 2013 09:56
Re: myslim ze toto by uz mohla byt seriovka
tiez sami nechce verit ze by takto malo to auto finalne vyzerat
jedine ze by sa inspirovali juke-om
lenze to neznamena, ze ked spravim nevsedny dizaj, budem mat aj predaje ako juke :/

15. 3. 2013 00:52
Scifikus
Toto uz nevyza ako nejaky Picasso, ale ako Total Recall apokalypsa.
Vpredu :no: , zvysok auta :yes:
14. 3. 2013 20:58
neviem, neviem,
ale tomuto cudu som zatial na chut neprisiel a dufam, ze to nema vela spolocne so seriovou vyrobou. Stacilo decentne opracovat sucasnu generaciu a ponechat ju vo vyrobe este par rokov.