Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kolik stojí Lexus LFA? Paris Hilton platí 110 tisíc měsíčně

32 komentářů

XTad
Mohlo tam stat, ze Paris jezdi toyotou na splatky, to zni lip 😉
_david
to uz zavani prilis bulvarem >😁
twistedTSD
>😒] :yes:
IPace
je fakt nutne z Auto.cz udelat bleskovej plevel temahle plevel zpravama?
HonzaBa
Opravdu zbytečné místo na Vašich stránkách. Občas lituju, že na obdobné články vůbec kliknu. Btw přibývá jich!!
Mig_35
Publikovat deset článků denně je podle mého dost těžké. Když tě to pobuřuje tak to nečti. Stačí se podívat na titulek, vidím Paris Hilton a neklikám na to. Taky nečtu placenou inzerci. Je to fakt jednoduchý.
K tématu: za ty prachy je Aventador a neváhal bych ani chvilku :yes:
pelikoš
za mnohem méně radši NISSAN GT-R 😄
Otrava
Já nevím, ale přinejmenším pod ním reaguješ, což se dá brát jako jeho podpora...😊
Mig_35
To bylo doporučení. Asi jsem měl dát úvozovky "stačí se podívat na titulek, vidím Paris Hilton a neklikám na to". a dodat Taky nečtu placenou inzerci
Atlis
...mate stare mapy. Niezeby som sa zaujimal o pseudocelebrity a ine sragory, ale Paris Hilton uz nie je dedickou imperia. Stary Hilton da 97% svojho majetku na charitu.
Plautus
A Ty tomu aj veríš...?! Asi tak, ako Janko Figeľ dal na charitu po.ratý byt, ktorý dostal "za babku"...tak isto dá na charitu svoje vybudované impérium "starý Hilton".
Aladeen
:yes: Tieto reči ktorými oblbujú ľudí sú na to ,aby vyzerali ako veľmi štedrý ľudia a aby mali dobre renomé , nič viac , nič menej .
Atlis
uprimne povedane, mam v trubke, ci tie peniaze spali doma v krbe, ci ich da na charitu, alebo ich zdedi Paris. nevidim vsak ziaden dovod preco by ich nemohol charite darovat - keby som mal vnucku tak blbu jak Paris, fakt by som tie love radsej rozdal.

mimochodom info vyslo od reuters, takze docela vierohodny zdroj😒br />
As reported by Reuters , "U.S. hotel heiress Paris Hilton's potential inheritance dramatically diminished after her grandfather Barron Hilton announced plans on Wednesday to donate 97 percent of his $ 2.3 billion (1.16 billion pounds) fortune to charity."

mimochodom hilton by nebol prvym clovekom, ktory by daroval vacsinu svojho majetku na charitu.
_MT_
:yes: Přesně tak, někdy nejde o pózu, ale radši bys peníze spálil, než je dát nepovedeným potomkům.
curwasportiva
Hoši běžte už do pr de le s takovými "články". Je to hnus, špína, žumpa co se děje s auto.cz, což jsou samozřejmě znaky rukopissu Jirky Červenky, který už málem položil jeden autoportál. Navic reklama, všude reklama. Otevřu galerii a namísto aby se mi načetl obrázek, tak se mi načte přes půl strany reklama a po dvou minutách obrázek někde utopený v rohu. Je to HNUS!!! :no:
Jediné co tu za něco stojí je Profi, Veteran a moje.auto, ale mám strach že i ty půjdou s takovou brzy do kytek.
Styďte se Majere! styď te se MA JE RE!!!
Plautus
:yes: s tou galériou máš úplnú pravdu, je to des 8-s
vrkuboy
Dragoune a co dělá Ornela nebo Ivetka? >😁
Pekelná Micinka
Myslím, že sleeper za to nemůže. Mě tenhle článek nevadí, dozvěděl jsem se něco, co jsem nevěděl, i když to není nic podstatného.
vrkuboy
Já obdivuji, že má odvahu se pod to podepsat... a to o to víc že od něj tu jsou většinou kvalitní články.
Pekelná Micinka
Mně se jako daleko větší prohřešek jeví, když se v článku o současném modelu objeví dezinformace, kterou třeba nebylo složité ověřit. Tento víkendový vyplňující článek mi nevadí a pokud to bude v tomto duchu, který mi nijak bulvární nepřijde, tak si těch pár odstavců si rád přečtu. Skoro bych řekl, že jsem se toho dozvěděl víc, než v některých reportech z akcí.
_MT_
Já to neotevřel kvůli titulku. Základní LFA stojí 375 tisíc $, to vím. Že nějaká káča někde platí 110 tisíc pro mne není zajímavá informace a jen těžko se z ní odhaduje, kolik to auto stojí, že. To se pod tak pitomým titulkem skrývají nějaké zajímavé informace?
Plautus
Ornela je pre fláj-bój-édu už pristará a na jeho vkus i príliš distingvovaná >😒]
Jó, a Ivetka po spackanom čurbese zavítala do "příkopu"... 😒
Pekelná Micinka
Nutno říct, "zlatá" Paris...
Vlagik
... třeba příště u toho budou fotky nahé pózující Paris u toho auta. >😒]
Žádný zázrak, ale lepší než drátem do oka :-!
flyboyeda
Paris je krásná mám ji rád
Pekelná Micinka
Krásná bych neřekl, ale docela bych s ní zapařil, to ona umí a asi by mě udolala (myslím v požívání alkoholu).
flyboyeda
Je krásná máš stím snad problém?
Pekelná Micinka
Ze stylu tvé reakce soudím, že problém máš spíše ty.
flyboyeda
tak ty soudíš jo,tak suď dál
flyboyeda
a co se týče LFA tak GT-R je ve všem lepší
Plautus
Tak to si poka.kal, mal si to tej "krásnej" Paris dať vedieť skôr, možno by na teba dala. A navyše by jedno GT-R snáď kúpila i tebe >😒]
Pekelná Micinka
Já se tu musím redakce zastat. Není to sice žádná významná informace, na druhou stranu, po Ženevě je lehce tématicky vyčerpáno a tak si raději přečtu tohle, než nic.