Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kolik stojí Lexus LFA? Paris Hilton platí 110 tisíc měsíčně

Aleš Dragoun
Diskuze (32)
Lexus LFA není levná záležitost, ale na světě existují lidé, kteří si jej mohou dovolit. Třeba Paris Hilton.

Paris Hilton sice možná v životě nic moc nedokázala, ale uměla se narodit. Zkrátka a dobře, má to správné příjmení. Dědička hotelového impéria si tak může dovolit i nějaký ten supersport. Ovšem pozor, v USA se platba v hotovosti nenosí ani u bohatých a mediálně známých lidí. Blonďatá slečna Paris sice dostala bílý Lexus LFA k narozeninám, ale byl to trochu zvláštní dárek, prý od bývalého přítele. Platit za něj tak po rozchodu prostě musí, nic jiného jí ani nezbývá. Ale proč by se kupátka vzdávala, že, vždyť se z něj stane sběratelský exemplář.

A kolik jí japonská střela stojí? Firemní úvěrová společnost Toyota Motor Credit si za něj v USA účtuje 5.603 dolarů měsíčně, částka, kterou musí Paris Hilton platit, tedy aktuálně odpovídá 110.400 korunám. Slušný ranec, ale když si to může někdo dovolit, proč ne? Supersport Lexus LFA už se nevyrábí, produkce série čítající 500 kousků skončila v prosinci 2012. Jen připomeňme, že jej poháněl vidlicový desetiválec 4,8 l s výkonem 412 kW (560 koní).

Kontrakt je podepsaný na 60 měsíců, tedy pět let. Paris zbývá ještě doplatit 214.384 dolarů (přes 4,2 milionu korun). Jen doufejme, že si ho pak nenechá přestříkat na svou oblíbenou růžovou.

Aleš Dragoun
Diskuze (32)
17. 3. 2013 11:25
Re: Článek
To bylo doporučení. Asi jsem měl dát úvozovky "stačí se podívat na titulek, vidím Paris Hilton a neklikám na to". a dodat Taky nečtu placenou inzerci
17. 3. 2013 10:19
Re: Hilton
:yes: Přesně tak, někdy nejde o pózu, ale radši bys peníze spálil, než je dát nepovedeným potomkům.
17. 3. 2013 10:16
Re: Pane...
Já to neotevřel kvůli titulku. Základní LFA stojí 375 tisíc $, to vím. Že nějaká káča někde platí 110 tisíc pro mne není zajímavá informace a jen těžko se z ní odhaduje, kolik to auto stojí, že. To se pod tak pitomým titulkem skrývají nějaké zajímavé informace?
Avatar - Atlis
17. 3. 2013 10:00
Re: Hilton
uprimne povedane, mam v trubke, ci tie peniaze spali doma v krbe, ci ich da na charitu, alebo ich zdedi Paris. nevidim vsak ziaden dovod preco by ich nemohol charite darovat - keby som mal vnucku tak blbu jak Paris, fakt by som tie love radsej rozdal.

mimochodom info vyslo od reuters, takze docela vierohodny zdroj:

As reported by Reuters , "U.S. hotel heiress Paris Hilton's potential inheritance dramatically diminished after her grandfather Barron Hilton announced plans on Wednesday to donate 97 percent of his $ 2.3 billion (1.16 billion pounds) fortune to charity."

mimochodom hilton by nebol prvym clovekom, ktory by daroval vacsinu svojho majetku na charitu.
Avatar - Pekelná Micinka
17. 3. 2013 01:59
Re: Pane...
Mně se jako daleko větší prohřešek jeví, když se v článku o současném modelu objeví dezinformace, kterou třeba nebylo složité ověřit. Tento víkendový vyplňující článek mi nevadí a pokud to bude v tomto duchu, který mi nijak bulvární nepřijde, tak si těch pár odstavců si rád přečtu. Skoro bych řekl, že jsem se toho dozvěděl víc, než v některých reportech z akcí.