Novinky
Hammunasakra
0
..se mi - i když ta cena je "trošičku moc" - se mi líbí, Líbí, LÍBÍ :yes: 😄
Anonym
0
Jj, cena je vysoká, ale auto je nádhera. naprosto famozní, britové tyhle káry prostě umí.
Skutečně nádherný. Hlavně se mi líbí ten interiér v old-school stylu. Čistá palubka a dva velký budíky 😄
A ty kola jsou taky skvělý.
Cena je vzhledem k povedenýmu autu a limitce pochopitelná.
A ty kola jsou taky skvělý.
Cena je vzhledem k povedenýmu autu a limitce pochopitelná.
Já tu cenu "chápu", ale...
..tolik peněz na další auto "pro zábavu" (BOHUŽEL) NEmám(e) ;-\
PS: Nicméně v případě nějakého "nečekaného" příjmu (už aby ta tááááhnoucí se krize SKONČILA) by právě tento vůz byl VELKÝ favorit volby - a to myslím FAKT a VÁŽNĚ :yes: 😄
..tolik peněz na další auto "pro zábavu" (BOHUŽEL) NEmám(e) ;-\
PS: Nicméně v případě nějakého "nečekaného" příjmu (už aby ta tááááhnoucí se krize SKONČILA) by právě tento vůz byl VELKÝ favorit volby - a to myslím FAKT a VÁŽNĚ :yes: 😄
Interiér je až na volant dokonalost, volant by šel udělat rozhodně líp. Ale jako celk je to naprostá nádhera.
SOUHLASím - a byť bych asi preferovala také trochu jiný volant, tenhle bude ÚMYSLně "ve stylu" původního E-Type
Ten volant je náhodou krásnej. Pochopitelně ve starým stylu, ke zbytku interiéru se ale náramně hodí. Kdyby se dělali takovýhle "remaky" i jinejch aut jako třeba Aston Martin DB5 apod. tak bych se vůbec nezlobil 😉
Oproti originálu...
Já tedy originál znám - a přiznávám že tato "modernizovaná" verze se mi LÍBÍ 😉
Problém Lyonheartu je, že na E-Type není co zdokonalovat z hlediska vzhledu I. série. Když modernizovaná, tak jedině takto, cena je samozřejmě taky krásná.. [odkaz]
Eagle Speedster o moc lepší.
Myslím, že je i dražší. Podstatné však je, že vypadá jako E-Type. Ale rozhodně žádné prolisy na bocích a nic co by kazilo plynulý tvar karoserie, žádná pseudomoderní světla, atd.
Taky se mi nelíbí. Přední světla, ten hroznej znak vepředu a na volantu a vůbec. Ještě k tomu za silně optimistickou cenu.
Za ty prachy lze pořídit restaurovaná originální "E" všech tří generací. A to je lepší. Alespoň z mého pohledu.
Za ty prachy lze pořídit restaurovaná originální "E" všech tří generací. A to je lepší. Alespoň z mého pohledu.
Neviem či si to Jaguár môže dovoliť za takú cenu ale ak mám pravdu povedať auto o taktomto výkone si kúpim od Nissanu za cca 95000€ a ktomu ešte domček na pláži.
No ale tohle auto je HODNĚ o něčem jiném..
..to je ("modernizovaná") upomínka (ultra)KLASIKY - modelu Jaguar E-Type..
..a ta cena je dána VÝJÍMEČNOSTÍ kusové výroby = platíte za ORIGINALitu
..a výkon je (naprosto) "dostatečný" 😉
PS: Jediné co bych "vytkla" já, je "jen" 6ti stupňový automat (za tu cenu snad mohl být KRÁL mezi aut. převodovkami ZF8HP)
+ možná ten volant - i když chápu že je ÚMYSLně ve stylu původního vozu...
..to je ("modernizovaná") upomínka (ultra)KLASIKY - modelu Jaguar E-Type..
..a ta cena je dána VÝJÍMEČNOSTÍ kusové výroby = platíte za ORIGINALitu
..a výkon je (naprosto) "dostatečný" 😉
PS: Jediné co bych "vytkla" já, je "jen" 6ti stupňový automat (za tu cenu snad mohl být KRÁL mezi aut. převodovkami ZF8HP)
+ možná ten volant - i když chápu že je ÚMYSLně ve stylu původního vozu...
totalna pecka ........ nadherny interier :yes😒br />
tu krasne vidiet rozdiel medzi chapanim luxusu britov a nemcov :yes😒br />
mam mercedesy rad ale vedla tohto interieru bude interier noveho S klasse posobit ako nejaky recyklovany nudny trapas....
vzdy sa mi viac pacilo britske ponatie luxusu :yes:
tu krasne vidiet rozdiel medzi chapanim luxusu britov a nemcov :yes😒br />
mam mercedesy rad ale vedla tohto interieru bude interier noveho S klasse posobit ako nejaky recyklovany nudny trapas....
vzdy sa mi viac pacilo britske ponatie luxusu :yes:
Tady s tebou musím naprosto souhlasit :yes:
tomuto vravim frajerina a luxus [odkaz] :yes: clovek sa razom ocitne v uplne inom svete
mam rad britsku noblesu a zmysel pre ucelnost a pritom jednoduchost a eleganciu [odkaz]
interiery kde je milion displejov a milion tlacitiek na mna neposobia luxusnejsie, briti vedia ako na to .... tam kde nemci maju milion tlacitiek britom postaci trosku chromu koze a dreva a totalne zadupu vsetkych :yes😒br />
pre niekoho je luxus toto: [odkaz] no nastastie britov nemci v interoch luxusnyc hlimuzin nikdy nedobehnu :yes: [odkaz]
mam rad britsku noblesu a zmysel pre ucelnost a pritom jednoduchost a eleganciu [odkaz]
interiery kde je milion displejov a milion tlacitiek na mna neposobia luxusnejsie, briti vedia ako na to .... tam kde nemci maju milion tlacitiek britom postaci trosku chromu koze a dreva a totalne zadupu vsetkych :yes😒br />
pre niekoho je luxus toto: [odkaz] no nastastie britov nemci v interoch luxusnyc hlimuzin nikdy nedobehnu :yes: [odkaz]
Na druhou stranu tohle přecejen není typický moderní britský interiér. Tak holý to je proto, že je to odkaz na starý modely, v kterejch se žádný přetlačítkovaný interiéry nedělaly. Navíc je to ryzí sporťák a ne limuzína.
to je pravda... nechal som sa trosku uniest 😉 ale ide tu o jedno.... britske ponatie luxusu je pre mna co sa tyka interierov jasna spicka...
na charizmu eleganciu a pocit luxusu v interieroch rollsa bentleya astona ci jaguara sa nechyta ziadny nemec... [odkaz] ta architektura britskych luxusnych limuzin s mnozstvom dreva chromu koze je proste uzasna a dokonala :yes:
na charizmu eleganciu a pocit luxusu v interieroch rollsa bentleya astona ci jaguara sa nechyta ziadny nemec... [odkaz] ta architektura britskych luxusnych limuzin s mnozstvom dreva chromu koze je proste uzasna a dokonala :yes:
Ten interiér není úplně špatný, ale oproti předloze je moc načančaný, spíše ke GT, než ke sportovnímu autu, tvar středu volantu je ale hrozný [odkaz] Připadá mi jako navržený v 90. letech. Ta hliníková plocha je příliš velká.
E-Type a do E-Type patří jen jeden [odkaz]
E-Type a do E-Type patří jen jeden [odkaz]
Tak tohle je AUTO. Óda na radost.
Sakra, to je nemohlo napadnout vyrábět tohle přímo v Jaguáru? Za třetinovou cenu by jim zákazníci utrhli ruce.
Sakra, to je nemohlo napadnout vyrábět tohle přímo v Jaguáru? Za třetinovou cenu by jim zákazníci utrhli ruce.