Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
OkreskyLover
To má jen přední kola a masku, nebo i zadek? Je to smíšený. Budu si muset zvykat. Ale zle to nevypadá.:)
PeterLuk
[odkaz]
Riio2
Tak ja teda znesiem veľa, čo sa dizajnu týka, ale toto je už trochu silná káva. Ako čo chýba aktuálnej verzii po dizajnovej stránke??? Aktuálna verzia pôsobí majestátne, harmonicky. Toto neviem nejako dostať "do očí". Auto za 50.000 €, podľa mňa nemôže vyzerať ako grafické cvičenia na fakulte priemyselného dizajnu.
Toš mój názor... :-O
Toš mój názor... :-O
Barrichello
vyhodí numero kolik by chtěly vyrábět a prodávat, nakonec prodají polovinu toho co "očekávali.
V případě tohoto cherokee s tímto designem hádám že to nebude ani ta polovina, vlaná většina veřejnosti, jak odborné tak laické ho nepřijala s nadšením, ale spíš se sděšením
V případě tohoto cherokee s tímto designem hádám že to nebude ani ta polovina, vlaná většina veřejnosti, jak odborné tak laické ho nepřijala s nadšením, ale spíš se sděšením
3_diamanty
rozhodne palec hore... nevidim v to mziadnu tragediu.... rovnako inovovany GCH je nadherny :yes: :yes: :yes: tri palce hore jeepu
3_diamanty
[odkaz]
bravo jeep, kia, hyundai :yes:
kaskaj porazeny sportageom a celkom jednoznacne :-)
tigi zase pocitil silu hyundaia :yes:
bravo jeep, kia, hyundai :yes:
kaskaj porazeny sportageom a celkom jednoznacne :-)
tigi zase pocitil silu hyundaia :yes:
Jaros71
Design je moderní..!! :yes: :yes: :yes: :yes:
Myslím , že cíleno na nové zákazníky , je to krok správným směrem.. ;-)
Přeji úspěch.
Líbí se mi. :yes:
Myslím , že cíleno na nové zákazníky , je to krok správným směrem.. ;-)
Přeji úspěch.
Líbí se mi. :yes:
flyboyeda
No myslel jsem si že nejhnusnější auto roku bude BMW 3 GT,ale tohle to auto posunulo laďku hodně vysoko >:D
andre0007
nieje problem vyrobit, ale predat... vsetci sa zastrajaju ako chcu rast s vyrobou...no len kto to kupi???????
andre0007
nieje problem vyrobit, ale predat... vsetci sa zastrajaju ako chcu rast s vyrobou...no len kto to kupi???
Sdílení komentáře
Spíš bude asi obava větší a větší, aby se z kultovních Jeepů nestala další parodie na teréní auta ;-) Čehož jsou Fiaťáci bezpečně schopni :-) BTW jsem tupey, nebo jsem nikde nevyštrachal fotku zadní části? Snad nebude tak divně rozdělená jako přední :D Ale to určitě spraví Facelift :-) Stejně jako se to asi moc neosvědčí u nové C4 Piccaso... To pořád u Jeepu vymysleli hezčí... ale kdo ví, třeba to bude "trhák" :D
Čo sa týka terénu, na autofore je video, podľa ktorého to nevyzerá zle... Prekvapivo.