Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová generace Mazdy 3 dorazí na podzim

13 komentářů

PeterLuk
...určite parádne auto. :yes: :yes:
Len dúfam, že nebudú všetky Mazdy vyzerať rovnako.
romgator
no, já si myslím, že si budou všechny modely více a více podobnější. Ta rozmanitost mezi nimi se bude zmenšovat. Myslím si, že právě Mazdě uniformita moc nesluší.
No hej, pamatam si 323 z polovice 90. rokov.

3 dverovy hatch*, 4 dverovy sedan a legendarne 4 dverove kupe F .... nemali spolocny ani jeden karosarsky diel, vsetky boli 323.

*mal dnes casto kopirovany prvok - okno vyklopnych tretich dveri zasahovalo do veka a bolo delene.

Koniec koncov, ani prva generacia Trojky nebola normalna. Sedan a hatch nemali jediny diel spolocny, nesedeli ani dvere, ani svetla, este aj stresny nosic (priecne uchyty) bol iny pre sedan a hatch 😄
PeterLuk
:yes: :yes:
romgator
tak právě na novou trojku jsem byl svého času více zvědavý než na novou šestku. Stejně tak mi bylo jasné v jakém duchu se nová trojka ponese. Tedy to, že nebude mít vzhledově daleko od šestky. Ale to nejspíš napadlo více lidí. (Kodo styl). Přesto si říkám, že dosavadní verze nemá chybu. Stačí se zadívat na předchozí šestku a na tu současnou a přiznám se, že je mi tak trochu líto, že v tom stylu už nepokračují. Protože předchozí šestka byla fakt boží. Stejně tak pětka, ta vlnovka na boku táhnoucí se od zadních svítilen směrem k předním blatníkům mi připadá jako mistrovský tak štětcem. Ta hravost linii, to se jen tak nevidí. Čili na novou pětku jsem také víc než dost zvědavý. Tak uvidíme. V každém případě držím Mazdě palečky. Zaslouží si to. :yes:
protege
současná trojka i druhá generace 6 jsou moc krásná auta, ale poslední generace 6 je pro mě ještě krásnější - Kodo styl má něco do sebe. Nová trojka bude určitě dost podobná šestce ale to je dnes normální věc a mě to ani nevadí. Už se těším až bude představená a uvidim ji někde naživo a svezu se 😄
PeterLuk
Súčasná trojka je nádherné auto s nadčasovým dizajnom, dovolím si tvrdiť, že bude vyzerať moderne aj o šesť rokov. Teda až na interiér. Ten je niç moc a tu znamená Kodo veľký posun vpred.
guze
Bude vypadat stejně jako CX-5 a 6tka a interier jakbysmet >😁
3_diamanty
po CX5-ke a mazde 6 to bude dalsia tlama vpredu..... kedysi to na pezote kazdemu vadilo a ajhla..... v mazde je to nadhera a kazdy je spokojny >😁
peter_ko
No mne to napríklad vadí... hlavne tá spodná línia s "cicíkom" dolu :no:
protege
no nevím - "tlama" u některých peugeotů byla podle mě opravdu hrozná a moc se to s těmito "tlamami" mazd srovnávat nedá

[odkaz]

vs.

[odkaz]

ale každý má jiný vkus a líbí se mu něco jiného, najde se spousta lidí, kterým se líbila více starší šestka než nová a obráceně, u trojky to bude zrovna tak, navíc bych řekl, že stará trojka má tu "tlamu" taky slušnou a víc podobnou peugeotu 😄
3_diamanty
ten predny prelis na blatniku 6ky tak to je dizajnova hruza desatrocia 8-s , to jednoducho nevyzera dobre... uz aj i40 to ma lepsie spravene 😉
Keby sa Hyundai neinspiroval, co ja viem, sucasnou Trojkou, dizajnovymi studiami ci funkcnymi prototypmi typu Furai.... tak by sme mohli diskutovat 😄