Ekonomika
Libi se mi jak clanek "vedecky" analyzuje a ctenari nasledne do krve diskutuji cisla, ktera ze statistickeho pohledu maji nulovou informacni hodnotu. :-! Prodeje vyssich trid v CR jsou tak male, ze proste nelze delat jakekoliv vyhodnoceni podobnymi metodami. Jedna jedina firma, ktera se rozhodne pro sve dva jednatele koupit dva luxusni automobily posune statistiku prodeju konkretniho typu za mesic treba i o padesat procent a na zaklade toho se pak nedaji moc delat uvahy o trendech. Zaklad statistickeho vyhodnoceni je, ze vzorek je dostatecne velky na to, aby odfiltroval nahodne fluktuace.
V tomto ohledu se ma smysl bavit o trendech v prodejich aut nizsi stredni ci stredni tridy v CR, ale nema smysl debatovat o zcela nahodnych prodejich luxusnich aut. Prodeje luxusnich aut lze analyzovat jen na urovni cele EU.
V tomto ohledu se ma smysl bavit o trendech v prodejich aut nizsi stredni ci stredni tridy v CR, ale nema smysl debatovat o zcela nahodnych prodejich luxusnich aut. Prodeje luxusnich aut lze analyzovat jen na urovni cele EU.
Proboha, kdes přišel na nesmysl, že se (většina) diskuse opírá pouze o prodejní výsledky jednoho měsíce na českém trhu. Probuď se... 😉
Vezl jsem se ML i Cayenem a aerodynamický hluk dává jasně najevo, že to nejsou optimální auta na dálnici. V passatu CC je daleko líp a v S-klasse nebo 7er to nebude rozhodně horší. Za mě, žádný praktický důvod ke koupi SUV nevidím, je to jen móda. Výsledkem je jen vyšší spotřeba, pro většinu majitelů nulový praktický užitek. Tím neříkám, že mezi SUV nejsou povedená auta.
Mně design nové A8 nevadí, ale fotogenická není a k S8 mi ten design tolik nesedí, jako u předchozí generace.
7-er se mi od začátku moc nelíbí, i když facelift jí pomohl a zřejmě i prodejům 7er, A8 by povedený facelift také určitě prospěl.
I přes značnou podobnost 5er a 7er, vypadá 5er mnohem lépe, zvlášť v M-paketu.
Ona ta současná relativní nenápadnost A8 samozřejmě může i někomu vyhovovat, ale takových lidí zřejmě není většina z těch, kteří v této třídě "loví".