Ekonomika
Nové Clio se mi po vzhledové stránce líbí, ale seděl jsem v základním hatchbacku a byť vepředu jsem měl místa relativně dost, dozadu jsem se prostě nevešel. Chybělo jak místo na nohy, tak na hlavu. V konkurenční Fabii nebo Aveu jsem takový problém neměl. Tak snad na tom Grandtour bude v tomto ohledu lépe...
Konečně Renault zapracoval. Jestli udrží kvalitu tak Rapid bude dále jen paběrkovat. Až vyjede nový Megane bude mít Octavia problém nejen od Korejců, ale zřejmě i od Frantíků, protože ta cena za trochu vybavenou O III je nehoráznost. Snad si pak všimnou v MB, že trochu přestřelili.
Souhlasím, Clio Grandtour je fakt krásný auto.
Ale s čím mám problém je cena, ta je fakt přestřelená!!!
Jak u hatchbacku, tak u kombi, které z něj vychází.
305 tis za E😜ression, 0.9Tce + ta červená metalíza, to je fakt moc 😒
Ale s čím mám problém je cena, ta je fakt přestřelená!!!
Jak u hatchbacku, tak u kombi, které z něj vychází.
305 tis za E😜ression, 0.9Tce + ta červená metalíza, to je fakt moc 😒
Jak se to veme, stejně nakonfigurovaná Fabia je stejně drahá, tak dobře jako Clio nejezdí, v dieselu je Fabia pomalu dražší. A samozřejmě, i Clio půjde dolů, je to novinka (navíc výborná) a časem i na něj budou slevy.
Pro nás v Česku by to bylo skvělé, na druhou stranu přeju Renaultu, aby se mu podařilo při dobrých prodejích udržet cenu co nejvýše. Clio je hodně kvalitní produkt, nemůžou ho prodávat za cenu skladových i20tek. Příklad Corsy ukazuje, že jen o ceně to není. A to přitom Corsa vůbec není špatná.
Ronaulte, asi tě zklamu, ale Renault od nového Clia zavádí v prodeji pokus o co nejnižší katalogové ceny, který už pak dolů nepůjdou. Dle info, co mám z nejvyšších míst RCZ, už teď je Clio co se ceny týče dost na krev, na salonu dostaneš max 4 %, aby prodejce zůstal aspoň na nule, a do budoucna se (snad zatím) se slevou nepočítá...
Já Rendlíkovi fandím, kvalita je špičková, ale zrovna v ČR tahle strategie asi dobře nedopadne. Snad ještě stihnu na podzim koupit s velkou slevou Megana Grandtoura...
Já Rendlíkovi fandím, kvalita je špičková, ale zrovna v ČR tahle strategie asi dobře nedopadne. Snad ještě stihnu na podzim koupit s velkou slevou Megana Grandtoura...
To že slevy nejsou vím, ale dlouho to neudrží, prodávat budou chtít.
Hrozně mě zklamaly motory. Obávám se, že na kombík 1.2 a 0.9 bude málo, obzvlášť když bude naloženo. Lepší by určitě byla 1.6, jinak se mi to auto velmi líbí.
Ještě tam je 1.2 TCe 120.
Jenže ten v ceníku nevidím 😄
Taky tam ještě Clio GT není.
Tak nevím na co potom koukám >😁 [odkaz]
Koukáš dobře. Clio GT tam ještě není.
No, ale ten pak bude zase za jiné peníze 😢 1,2TCe by měl být i v základní verzi, ale zase nejsem zastánce turbomotorů, takže to stále neřeší můj problém. Jedině 1.6 atmosféru 😄
Zvláštní, včera jsem se díval a večer v cenících byla i verze GT a teď už zas není, asi něco opravují... Ale co pamatuji, tak verze GT s motorizací TCE 120 (1.2.) vyšla na 384 900,-. Stejný motor by měl být dostupný také do klasického Clia, údajně se to dlouho homologovalo, ale možná některé zklamu. Motor bude dostupný pouze s EDC převodovkou, takže to asi nebude v základu..
Pro 94% zákazníku 0,9 TCe postačující, do města pohodový, na dálnici dlouhé převody, no problem.
No to sice ano, ale otázkou je kolik toho ten motor vydrží a jak je to s rozvodovým řetězem 😡
Renault používá rozvodové řetězy již mnoho let před VW a dosud s nimi problémy nebyly. To jen u koncernu se přepočítali.
Skvělý počin, nádherný vůz. Je to sice takový kombík nekombík... Vzadu pro zadní cestující není na nohy více místa, ale na hlavu o chlup ano. Nicméně pocit veštího místa to v mně subjektivně vyvolává. Zavazadelník zcela jistě celý nesložený kočárek jako Megane Grandtour nepojme...
Ten zavazadelník by chtělo odzkoušet bez té podlážky. Koukal jsem na to, a Renault asi chtěl pevnější karoserii a má výše nakládací hranu, něž bylo u něj zvykem, což byla velká přednost... a proto tam dali dvoujtou podlážku, bez ní by to asi na kočárek mohlo být. Z druhé strany se Clio opravdu dobře chová na nerovnostech, až neuvěřitelně.
No bez té podlážky snad na výšku jo, ale měl bych obavy v úrovni stropu na hloubku. Ale každý nevozí kočárek, to je mi jasný. Ta dvojitá podlážka byla i u předešlého Clia kombi. Každopádně nejen nerovnosti, ale i zatáčky zvládá tento kombíček krásně...
kedysi boli B a C segment rebrinaky, preto stredna trieda bola opodstatnena pre kvalitnu jazdu. Dnes uz v tom nevidim najmensi zmysel, kvality strednej triedy uz zisli az do B segmentu.
Pre rodinu primarne auto, na ktorom moze jazdit zenska s deckami, najvacsie priority su priestor a bezpecnost je MPV. Druhe auto je pre chlapa, nieco male a vykonne, s cim nie je problem zaparkovat a potom aj vystupit(a nie sa sukat von cez okno koli tomu, ze sa neda otvorit dvere) a s rozumnym prihliadnutim na cenu.
Pre mna je taketo auto clio GT. Za 15500e vykonne auto, ktore pekne vypada, ma dvojspojku, 120 koni, plna vybava-bezkluc, navi, !RS MONITOR!, .....
Tak na co sa este vobec pozerat na strednu triedu ak nie si manager, alebo obchodny cestujuci?
Pre rodinu primarne auto, na ktorom moze jazdit zenska s deckami, najvacsie priority su priestor a bezpecnost je MPV. Druhe auto je pre chlapa, nieco male a vykonne, s cim nie je problem zaparkovat a potom aj vystupit(a nie sa sukat von cez okno koli tomu, ze sa neda otvorit dvere) a s rozumnym prihliadnutim na cenu.
Pre mna je taketo auto clio GT. Za 15500e vykonne auto, ktore pekne vypada, ma dvojspojku, 120 koni, plna vybava-bezkluc, navi, !RS MONITOR!, .....
Tak na co sa este vobec pozerat na strednu triedu ak nie si manager, alebo obchodny cestujuci?
a ten maly cenovy rozdiel medzi hatchom a kombikom je tiez prijemnym prekvapenim :yes:
0,9 TCe není vůbec špatný motor, pokud po něm chcete to, co se od motoru do malého auta očekává,