Ekonomika
Opravte si toto😒br />
"Francouzský hot-hatch je poháněn přeplňovanou benzinovou šestnáctistovkou o výkonu 147 kW (200 kW)" jedno dabljů přebývá 😄
Jinak platí něco, co jsem nyní psal v diskuzi o Golfu GTI. Považuji takováto auta za nesmysl. Konečný estetický dojem vůbec neodpovídá výsledné ceně. Osloví to snad někoho, kdo chce výkonné auto, a přitom není milionář, aby si odpovídající auto mohl pořídit.
V extrémním případě by taky šlo nacpat motor z Formule 1 do našeho Citigo, ale k čemu toto je?
Jinak platí něco, co jsem nyní psal v diskuzi o Golfu GTI. Považuji takováto auta za nesmysl. Konečný estetický dojem vůbec neodpovídá výsledné ceně. Osloví to snad někoho, kdo chce výkonné auto, a přitom není milionář, aby si odpovídající auto mohl pořídit.
V extrémním případě by taky šlo nacpat motor z Formule 1 do našeho Citigo, ale k čemu toto je?
tiez mi taketo uz extremy nedavaju zmysel.... a kazdy ma presviedca o opaku 😉 ake su taketo auta super ;-\
suhlasim s tvojim nazorom ... cena neodpoveda vzhladu a zmysel taketo auta na normalne jazdenie nedavaju ziadny...
suhlasim s tvojim nazorom ... cena neodpoveda vzhladu a zmysel taketo auta na normalne jazdenie nedavaju ziadny...
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ale to přece není o přemýšlení. Samozřejmě, že si to nějací lidé koupí. Ale myslíte, že všechno, co lidé kupují, dává smysl? Na závodech byly mnohdy předepsané minimální rozměry tak, aby se těchto groteskních vozů zbavili. Myslím, že se toto uplatní hlavně v rallye, ale to popravdě už moc nesleduji. Doby, kdy tam vládly krásná gétéčka jako Alpine A110, Porsche 911 nebo Lancia Stratos jsou dávno pryč, a toto opravdu podle mne nejsou pravá závodní auta, ale pouze iluze o závodních autech.
Ale jasně, prostor na trhu pro ně je, tak proč ne. Berte to jen tak, že tu vyjadřujeme své osobní postoje. A jestli někoho přivedou k zamyšlení a dalších tisíc lidí to naštve, to už fakt řešit nebudu 😄 .
Ale jasně, prostor na trhu pro ně je, tak proč ne. Berte to jen tak, že tu vyjadřujeme své osobní postoje. A jestli někoho přivedou k zamyšlení a dalších tisíc lidí to naštve, to už fakt řešit nebudu 😄 .
Povím ti jedno co si ty ani mnozí ostatní neuvědomují. HH a jiné sportovní deriváty mají od běžných modelů mnohem lepší aktivní bezpečnost než základní verze. Takže pokud považuješ lepší nebo-li vyšší úroveň bezpečnosti za nesmysl a tudíž lepší ochranu nejen svého zdraví tak je to tvůj problém. Pro jiné lidi (včetně mě), je bezpečnost auta na prvním místě.
Pleteš se už ve své základní úvaze a sice, že neřeším ochranu svého zdraví. Řeším, a to nejen na úrovni auta, ale i na úrovni prevence, stravy, doplňků apod. Troufl bych si říci, že jako málokdo zde... A když už dám 600 000 to auta, tak určitě ne do takového malého přebuzeného prdítka, ale do auta, které je opravdu bezpečné.
Pozn.: Je vidět, že jsi Provocateur, nenapsal jsi prakticky nic o té bezpečnosti, okamžitě jsi přešel do osobní roviny, a navíc kdybychom se znali osobně, pochopil bys, jak hodně jsi šlápl vedle - až je to úsměvné. To Ti píši ne proto, že by mi to vadilo, ale proto, aby ses příště ze svých poněkud nelogicky vedených závěrů poučil - pokud tedy nepatříš k těm, co tu místo diskutování chodí jen rozdmýchávat vášně. V tom případě si na to najdi někoho jiného 😄 .
Pozn.: Je vidět, že jsi Provocateur, nenapsal jsi prakticky nic o té bezpečnosti, okamžitě jsi přešel do osobní roviny, a navíc kdybychom se znali osobně, pochopil bys, jak hodně jsi šlápl vedle - až je to úsměvné. To Ti píši ne proto, že by mi to vadilo, ale proto, aby ses příště ze svých poněkud nelogicky vedených závěrů poučil - pokud tedy nepatříš k těm, co tu místo diskutování chodí jen rozdmýchávat vášně. V tom případě si na to najdi někoho jiného 😄 .
Psal jsem o aktivní bezpečnosti. A pokud máš rozpočet jen 600 000,-, tak neseženeš bezpečnejší auto (co se týče aktivní bezpečnosti) než právě HH 😉
Aha, předpokládál jsem, že budeš vědět co je skrývá pod pojmem "aktivní bezpečnost", proto jsem se o ní ani nijak víc nerozepisoval, ale je to asi pro tebe španělská vesnice. Vtipný je, že potom tvrdíš, abych se poučil ze svých nelogických závěrů 😄
Aha, předpokládál jsem, že budeš vědět co je skrývá pod pojmem "aktivní bezpečnost", proto jsem se o ní ani nijak víc nerozepisoval, ale je to asi pro tebe španělská vesnice. Vtipný je, že potom tvrdíš, abych se poučil ze svých nelogických závěrů 😄
Viš co, přečti si to po sobě pořádně. Nestojím o to někomu takovému dokazovat a vysvětlovat, že neumí logicky myslet a argumentovat. To dělají akorát blbové.
Do osobní roviny jsi to sám posunul hned, a už proto není z mého pohledu zajímavé s Tebou dále ztrácet čas, třebaže by se dalo dlouho Tvé jednotlivě nesmyslně konstruované dedukce rozebírat. Ani si nedělám iluze, že bys to vůbec pochopil, resp. pochopit chtěl.
Přesto přeji pěkné velikonoce a příště více stěstí v diskuzi 😄 .
Do osobní roviny jsi to sám posunul hned, a už proto není z mého pohledu zajímavé s Tebou dále ztrácet čas, třebaže by se dalo dlouho Tvé jednotlivě nesmyslně konstruované dedukce rozebírat. Ani si nedělám iluze, že bys to vůbec pochopil, resp. pochopit chtěl.
Přesto přeji pěkné velikonoce a příště více stěstí v diskuzi 😄 .
Ty nemáš ani co vysvětlovat, jelikož nevíš co je aktivní bezpečnost, o které jsem ti psal jako argument pro koupi HH.
Máš pravdu, se mnou čas neztrácej, věnuj se Topperovi apod., kteří jsou na tvé úrovni 😉
Také ti přeji pěkné velikonoce a příště více znalostí, když už se ti chytrost v životě vyhnula 😉
Máš pravdu, se mnou čas neztrácej, věnuj se Topperovi apod., kteří jsou na tvé úrovni 😉
Také ti přeji pěkné velikonoce a příště více znalostí, když už se ti chytrost v životě vyhnula 😉
///Ty nemáš ani co vysvětlovat, jelikož nevíš co je aktivní bezpečnost,...
Ty jsi fakt trouba, nepoučitelný >😁 . A protože toto nevím, tak jsem si asi schválně kupoval auto, jež se dodává s prvky aktivní bezpečnosti již pod názvem i-Activsense, aby každý věděl, o co jde. A schválně jsem si asi vybral až tu verzi, která všechny ty prvky aktivní bezpečnosti v sobě obsahovala, a to asi schválně proto, že na rozdíl od ostatních bezpečnost v autě neřeším a nevím, co to je, a ... a ... a... v těchto blábolech a neskutečných myšlenkových kreacích odvozených od Tvého stylu iracionálního uvažování bych mohl pokračovat ještě týden a u toho se dobře bavit.
Prostě jsi asi zvyklý, že když někoho nařkneš z nesmyslu, tak se hned začne rychle obhajovat, vysvětlovat, hájit apod. Ale tady jsme, chlapečku, na trochu na jiném levelu. Mou první reakci jsi zjevně nepochopil, a já pak jen s úsměvem pozoroval, jak se vlastně sám sebou necháš vodit za nos >😁 >😁 >😁 . Fakt dobrý :yes: Ono je opravdu komické, když se někdo snaží hrát roli (tady provokatéra), když na to absolutně nemá. No jsem zvědav, co se dozvím příště (jestli nějaké příště bude) a hlavně neber si to moc osobně a určitě se neber tak vážně, V životě jsou totiž mnohem podstatnější věci, než názory na auta 😄
Ty jsi fakt trouba, nepoučitelný >😁 . A protože toto nevím, tak jsem si asi schválně kupoval auto, jež se dodává s prvky aktivní bezpečnosti již pod názvem i-Activsense, aby každý věděl, o co jde. A schválně jsem si asi vybral až tu verzi, která všechny ty prvky aktivní bezpečnosti v sobě obsahovala, a to asi schválně proto, že na rozdíl od ostatních bezpečnost v autě neřeším a nevím, co to je, a ... a ... a... v těchto blábolech a neskutečných myšlenkových kreacích odvozených od Tvého stylu iracionálního uvažování bych mohl pokračovat ještě týden a u toho se dobře bavit.
Prostě jsi asi zvyklý, že když někoho nařkneš z nesmyslu, tak se hned začne rychle obhajovat, vysvětlovat, hájit apod. Ale tady jsme, chlapečku, na trochu na jiném levelu. Mou první reakci jsi zjevně nepochopil, a já pak jen s úsměvem pozoroval, jak se vlastně sám sebou necháš vodit za nos >😁 >😁 >😁 . Fakt dobrý :yes: Ono je opravdu komické, když se někdo snaží hrát roli (tady provokatéra), když na to absolutně nemá. No jsem zvědav, co se dozvím příště (jestli nějaké příště bude) a hlavně neber si to moc osobně a určitě se neber tak vážně, V životě jsou totiž mnohem podstatnější věci, než názory na auta 😄
Myslel jsem, že se budeš držet svých slov a nebudeš se mnou ztrácet čas. Ale alespoň jsi už napsal něco málo o autech.
Ty budeš jeden z těch řidičů-neřidičů, kteří se spokojí s nejrůznějšími asistenčními systémy. Tím nechci nijak snižovat jejich důležitost, ikdyž některé z nich jen suplují práci řidiče - např. HBC apod.. Já považuji za důležitější větší brzdy (zkracují brzdnou dráhu), lepší jízdní vlastnosti - manévrovatelnost a silnější motor, což nabízí právě HH. Ono je sice hezký, když tě Mazda upozorní na blížící se překážku, ale díky slabším brzdám zastavíš o pár metrů dále než jakýkoliv HH 😉
Abysme byli na jiném levelu, tak bys musel být jiná kapacita. Ale je dobře, že se sám sebou bavíš, smajlíkami šetřit nemusíš 😉 Na tvé první reakci nebylo co chápat (tvé příspěvky jsou poměrně jednoduché), protože jsi jen napsal, že řešíš své zdraví v mnoha oblastech, skoro jako nikdo jinej tady. O bezpečnosti aut nic.
Už se mnou nemusíš ztrácet čas a můžeš se věnovat diskuzi třeba na stránkách o zdravé stravě a doplňcích, tam budeš třeba excelovat 😄
Ty budeš jeden z těch řidičů-neřidičů, kteří se spokojí s nejrůznějšími asistenčními systémy. Tím nechci nijak snižovat jejich důležitost, ikdyž některé z nich jen suplují práci řidiče - např. HBC apod.. Já považuji za důležitější větší brzdy (zkracují brzdnou dráhu), lepší jízdní vlastnosti - manévrovatelnost a silnější motor, což nabízí právě HH. Ono je sice hezký, když tě Mazda upozorní na blížící se překážku, ale díky slabším brzdám zastavíš o pár metrů dále než jakýkoliv HH 😉
Abysme byli na jiném levelu, tak bys musel být jiná kapacita. Ale je dobře, že se sám sebou bavíš, smajlíkami šetřit nemusíš 😉 Na tvé první reakci nebylo co chápat (tvé příspěvky jsou poměrně jednoduché), protože jsi jen napsal, že řešíš své zdraví v mnoha oblastech, skoro jako nikdo jinej tady. O bezpečnosti aut nic.
Už se mnou nemusíš ztrácet čas a můžeš se věnovat diskuzi třeba na stránkách o zdravé stravě a doplňcích, tam budeš třeba excelovat 😄
" Osloví to snad někoho, kdo chce výkonné auto, a přitom není milionář, aby si odpovídající auto mohl pořídit."
Gratuluju, napsal jsi, proč vznikly hot hatche, to, že jsi to nepochopil, je samozřejmě jiná problematika.
Gratuluju, napsal jsi, proč vznikly hot hatche, to, že jsi to nepochopil, je samozřejmě jiná problematika.
Co na tom chceš chápat? To je snad o osobních prioritách jednotlivců a především o nabídce. Že dnes skoro žádná autobilka nevyrábí skutečný sportovní vůz, který by nestál milióny jako Ferrari, Lambo apod. a přitom za podobnou cenu jako tyto hatche nabízel požitek ze sportovní jízdy, ale ve skutečně sportovním autě, a ne krabici, za to nemohu. Dříve se podobné alternativy vyráběly běžně, a kdyby někdo přišel s Fiatem 600 a výkonem jako u Jaguaru, tak by vypadal minimálně jako podivín.
Jinak si samozřejmě všímám, jaký typ lidí zde na můj názor, kterým jsem si tu chtěl jen hodit udičku, reaguje, a zatím jednoznačně máte mnoho společného (viz reakce na kolegu výše). A hlavně okamžitě 'vidíte' do myšlení druhých. Úsměvné. Tak mi to třeba aspoň pomohlo vytvořit si obrázek, koho tato zvláštní kategorie aut vlastně oslovuje 😄 . Naopak potěšil mne topper1982, který má dlouhodobě rozumné názory, a tak se projevil i zde.
Jinak si samozřejmě všímám, jaký typ lidí zde na můj názor, kterým jsem si tu chtěl jen hodit udičku, reaguje, a zatím jednoznačně máte mnoho společného (viz reakce na kolegu výše). A hlavně okamžitě 'vidíte' do myšlení druhých. Úsměvné. Tak mi to třeba aspoň pomohlo vytvořit si obrázek, koho tato zvláštní kategorie aut vlastně oslovuje 😄 . Naopak potěšil mne topper1982, který má dlouhodobě rozumné názory, a tak se projevil i zde.
Tak pokud ti příjde topper rozumný, nemá smysl s ebou diskutovat.
Samozřejmě, někdo pohlíží na auta pouze jako na dodávky, tomu rozumím, ale nechápu, co tady diskutuje...
Samozřejmě, někdo pohlíží na auta pouze jako na dodávky, tomu rozumím, ale nechápu, co tady diskutuje...
Představte si, že mi připadá názorově rozumný především v tom, že reaguje konstruktivně, nepomlouvá, nenaváží se do druhých, nehodnotí (chybně) jejich myšlení, apod. A kupodivu se mu nelíbí auto, které jsem si vybral já. To jsou divy, co?
Ale zároveň se vůbec nedivím, že pro vás hot hatcháře nemá smysl se mnou diskutovat. Vy jste se totiž do jednoho v tomto vlákně projevili jako pravý opak toho, co se mi na topperovi líbí >😁 .
Ale zároveň se vůbec nedivím, že pro vás hot hatcháře nemá smysl se mnou diskutovat. Vy jste se totiž do jednoho v tomto vlákně projevili jako pravý opak toho, co se mi na topperovi líbí >😁 .
Lidi, Renault mám rád, ale dejte radši 50 tisíc navíc a kupte si Golfa. Dostanete 20 koní navíc a prostornější interiér, je to hold už vyšší třída ! jen pro pobavení, ta krásná žlutá barva na tohle Clio je za příplatek 40 tisíc 😄
Popravdě na Cliu mi ta žlutá (nebo spíš oranžová - jak jsem byl svého času poučen, když tovární McLareny byly v Can-Am i F1 oblečeny do velmi podobné barvy), ale na své Mazdě, nebo Audinách či BMW si to moc představit nedovedu 😄 .
Golfa musíš porovnávat s Meganem RS a jestli bych teda chtěl rychlé auto pro zábavu tak jdu do Megana.. Golf neumí nic jen jet rychle po dálnici.
Což o to vypadá pěkně,ale hot hatch s dobrym manualem aby dneska člověk pohledal.A to turbo..no nevim nevim,docela zabili staré Clio Cup s dvoulitrem.Za pár let budeme běžně jezdit Golfem 0.6 twin turbo s automatem a na "sportování" budeme mít Golfa GTI-gigantický motor 1.0 tri turbo samozřejmě s automatem.(lehká nadsázka,ale taky se bojim že do pár let realita).
No bude to chtít jít třeba do Mazdy. Brzy bude nová trojka a jestli vyvinou nějaký výkonnější motor, ostatně i Sky-G 2.5 by šel, tak to teprve bude dávat smysl. Není přece třeba pořád dokola kupovat tato rozšířená koncernová auta, ať již VW nebo PSA 😄 .
S tím Golfem trochu přeháníš, downsizing u Golfu neznamená žádné dramatické snižování objemu.
První generace Golfu měla nejmenší motory 1,1 litru 37kW v benzínu a 1,5 litru 37kW v naftě a největší motor byl 1,8 v benzínu a 1,6 v naftě.
Poslední generace Golfu má nejmenší benzín 1,2 a nejmenší naftu 1,6 a největší motory jsou 2,0. Takže z dlouhodobého hlediska spíše mírný upsizing. A ve třídě malých HB je to ještě výraznější, Polo R WRC se prodává také s 2,0 l, což je skoro dvojnásobný objem než na kterém jezdila první Pola.
A manuál je problém zákazníků, nikoliv výrobců. Řada výrobců manuál stahuje protože jej nikdo nekupuje.
První generace Golfu měla nejmenší motory 1,1 litru 37kW v benzínu a 1,5 litru 37kW v naftě a největší motor byl 1,8 v benzínu a 1,6 v naftě.
Poslední generace Golfu má nejmenší benzín 1,2 a nejmenší naftu 1,6 a největší motory jsou 2,0. Takže z dlouhodobého hlediska spíše mírný upsizing. A ve třídě malých HB je to ještě výraznější, Polo R WRC se prodává také s 2,0 l, což je skoro dvojnásobný objem než na kterém jezdila první Pola.
A manuál je problém zákazníků, nikoliv výrobců. Řada výrobců manuál stahuje protože jej nikdo nekupuje.
Já myslím že to nebude nezájmem zákazníků o manuál jako spíš nedostatkem místa. Clio stejně jako Fabie nenabízí více jak 5 stupňový manuál, který si nikdo nelajzne dávat do sportovního modelu. A do Fabie se vešel jen prostorově rozumnější 7 stupňový automat...
Nemyslím, že by manuál byl větší (delší) než dvojspojka. Nemám to změřené, ale když se do Pola vejde 2.0 TSI spolu s šestistupňovým manuálem bez problémů viz Polo R, do Fabie RS se vešel 1,9 TDI také spolu s šestistupňovým manuálem, tak 1,6 v Cliu který není žádný obr a rozchod kol má také dostatečný by určitě manuál snesl. V rozměrech manuálu bych problém nehledal. Ke sportovnímu autu jako první atribut patří rychlost a protože dvojspojka v řadě případů zkracuje akceleraci o několik desetinek tak prostě u sportovně zaměřených aut ji volí čím dál více lidí.
Myslím, že je to i kvůli uživatelské přívětivosti.
S manuálem se člověk musí naučit, s dvojspojkou umí rychle řadit každý. 😄
S manuálem se člověk musí naučit, s dvojspojkou umí rychle řadit každý. 😄
To je sice pravda, ale umět řadit s manuálem ještě zdaleka neznamená umět dobře jezdit. 😄 Navíc lidé si často berou příklady z motorsportu a tam klasický manuál již prakticky neexistuje.
Jasně, já taky řadit (ani jezdit) neumím, ale stejně mě to fakt baví. 😄
Dvojspojky si žádá dnešní doba - a dokud pro mě budou vyrábět manuály, jsem s tím naprosto srovnán 😄
Dvojspojky si žádá dnešní doba - a dokud pro mě budou vyrábět manuály, jsem s tím naprosto srovnán 😄
Tak ja to myslel jako lehkou nadsázku,samozřejmě že v Golfu nebude motor 0.6 litru...A co se týká ještě toho zmenšování motorů tak samozřejmě pojem životnost v dnešní konzumní době nic neznamená..Autu odejde malý motor namáhaný turbem tak si zákazník prostě koupí nový model a je to.Pomůže to firmě,odbytům,a když se to dost chytře vysvětlí tak přece i zákazníkovi.(opět zjednodušuji a ironizuji!!).Např.motor s minimálním objemem 1.4 Turbo v těžkém Superbu,1.8 Turbo z Alfy Romeo co má 240koní(skvělá věc ale na jedno použití..),2.0Turbo v novém Mercedesu A45 AMG co má 360!! koní na dva litry objemu...a to bych mohl pokračovat dál a dál.O spotřebě nemluvě.A co se týká té sportovnosti,tak jsem měl možnost projet si Ferrari 430 s pádlovou převodovkou(úžasný stroj 490koní,ale to řazení bylo s prominutím jak na PS3) a následně proti Ferrari velmi "obyčejnou" 911 v naprostém základu s manuálem a zadokolkou.Rozdíl v řidičském požitku byl pro mě prostě obrovský ve prospěch obyčejnějšího Porsche.Vím že je to jiná liga,ale myslím si že nad dobrý manuál prostě není.(Polo)automat patří do Ferrari,kde má trhat rekordy v rychlosti řazení,patří do velkého Mercedesu či BMW kde mě taková povrchnost jako řazení nemá obtěžovat...ale pokud chci řidičsky zábavné auto co netrhá asfalt(jako Clio RS)tak sem patří manuál.Nemyslel jsem si že se někdy veličiny hot hatchů jako Golf GTI,Clio RS budou jezdit učit k Opelu Astra a Corsa OPC jak se dělá hot hatch....Howgh domluvil jsem.A za novou GT3 RS co bude pouze v automatu se pánové z Porsche styďte😊
Jenom nerozumím tomu, co by se Golf GTI měl učit u Astry OPC? Snad ne tu morbidní otylost 16 metráků? (co se týče převodovek tak si u GTI každý může vybrat, protože nabízí manuál i dvojspojku)
Rozhodne ma OPC lepsi posaz, brzdy a z urciteho pohledu i motor.
Ty jsi je už porovnával? Vždyť GTI ještě nemají ani novináři. G7 má podle všech srovnávacích testů brzdy zcela špičkové a nové GTI s performance paketem a o dva metráky nižší hmotností na tom jistě nebude zle. Co se týče motoru tak OPC motor je proti GTI silnější, také to nejsou přímí soupeři, tím bude nový Golf R. Takže zbývá posed, ano sesle v OPC jsou špičkové, uvidíme s čím přijde Golf R.
G7 samozřejmě ne, ale G6 mi "už" půjčili a předpokládám, že z vyjetých kolejí sedmička nesjede.
OPC je výkonově konkurencí eRku, ale vzhledem s ceně a civilnímu projevu bych řekl, že si s GTI mohou i celkem slušně konkurovat. 😄
OPC je výkonově konkurencí eRku, ale vzhledem s ceně a civilnímu projevu bych řekl, že si s GTI mohou i celkem slušně konkurovat. 😄
Raději bych sáhl po nějakém lehce zajetém autě prémiové znáčky vyšší střední třídy,než si koupit Francouze,který za měsíc výjde z módy a za rok se pokazí
si pozri statistiky poruchovosti. BMW a Audi na prvych poziciach 😉
Za 565 000kč seženeš ojeté auto,které je v lepším stavu,než tenhle nový Renault a hlavně za 565 000kč seženeš auto,což se o tomhle nedá říct že je auto
Ach jo, čtenáři Blesku nejen sem chodí číst, ale dokonce se naučili i zaregistrovat a diskutovat... a to tady kdysi mělo i nějakou úroveň...
Alespoň víme, pro koho se píše...
Alespoň víme, pro koho se píše...
Podle mě je pokud teda bych měl reagovat na dřívější příspěvky nový Clio RS za hodně dobrý peníze. Je jasný že v čechách se vše točí okolo co nejnižších cen a auto musí zastat hned 4 auta v jednom. Češi jsou známí tím že škudlí i když mají...No ale to nebudu víc komentovat. Takovýhle auta se nekupují pro úsporu peněz, ale pro emoce, pro požitek, pro radost, pro fajnšměkrovství. Renault toto umí nabídnout. Ještě zanedlouho přijde druhý do party Peugeot 208 GTi. Podle mě to budou dva malé hb které budou stát minimálně za svezení alespoň v rámci předváděčky. Tohle jsou auta pro fanoušky a pro fajnšmekry.
No, nějak se nekoná všeobecné nadšení. Tento stav má ovšem svojí garážovou logiku. U auta samotného je jistě k prvotní pochvale plochá křivka maximálního krouťáku a její rozpětí, při bližším ponoru se však nabízí otázka, zda právě tohle nebude ve spolupráci s dvojspojkovým automatem sterilizovat jízdní dojmy.
Cenotvorba trochu vyráží dechy, rozhodně ji lze v kontextu značky označit za prémiovou. Bohužel auto samotné, a zde akcentuji nyní především design, to je mainstreamový designový přešlap jak "tálinskej rybník", je to asi největší vořech tohoto modelu při rozhodování o koupi. Model R.S. vychází ze základu, který jestli něco, pak sportovní, dravější emoce nenabuzuje ani při maximální snaze pozorovatele, korunu všemu pak dodává až kýčovitá kabina. S tímhle holt červená nit na volantu nehne ani u barvoslepejch. A to symetricky umístěné připomenutí RS na přídi... bože bože...
Málo platné, subkompaktní hothatch má být subkompaktní hothatch nikoliv pokus o subkompaktní tvrdou bestii. Tohle umí samozřejmě referenčně u Volkswagenu. Ostatní holt mají trochu problémek s tím že jim nezbývá nic jiného, než se nějak vymezovat v dílčích originalitách. Protože však auto kupuješ jako celek, nelze než doporučit v této subskupině - POLO GTI. To těží především z dokonalé uživatelské každodenní přívětivosti, kouzelných designových detailů a v neposlední řadě i z toho, že každá část vozu vypada jako auto, jako... das auto.
Avšak... nepřipadá ti, že tak nějak nejvíc se sportovnější geny hodí především ke shora uvedenému MINI?
Cenotvorba trochu vyráží dechy, rozhodně ji lze v kontextu značky označit za prémiovou. Bohužel auto samotné, a zde akcentuji nyní především design, to je mainstreamový designový přešlap jak "tálinskej rybník", je to asi největší vořech tohoto modelu při rozhodování o koupi. Model R.S. vychází ze základu, který jestli něco, pak sportovní, dravější emoce nenabuzuje ani při maximální snaze pozorovatele, korunu všemu pak dodává až kýčovitá kabina. S tímhle holt červená nit na volantu nehne ani u barvoslepejch. A to symetricky umístěné připomenutí RS na přídi... bože bože...
Málo platné, subkompaktní hothatch má být subkompaktní hothatch nikoliv pokus o subkompaktní tvrdou bestii. Tohle umí samozřejmě referenčně u Volkswagenu. Ostatní holt mají trochu problémek s tím že jim nezbývá nic jiného, než se nějak vymezovat v dílčích originalitách. Protože však auto kupuješ jako celek, nelze než doporučit v této subskupině - POLO GTI. To těží především z dokonalé uživatelské každodenní přívětivosti, kouzelných designových detailů a v neposlední řadě i z toho, že každá část vozu vypada jako auto, jako... das auto.
Avšak... nepřipadá ti, že tak nějak nejvíc se sportovnější geny hodí především ke shora uvedenému MINI?
No a právě proto je dobře, že je z čeho vybírat. Auta koncernu VW mě osobně nic neříkají, vnímám je jen jako to nejnutnější pro přemístění z bodu A do bodu B. Design je věc názoru, ale že by zrovna Polo GTi oplývalo kouzelnými designovými detaily... ? No jak říkám, je to věc názoru.
Nevím nevím, turbomotor mi právě u tohohle auta přijde jako downgrade, k malému autu se perfektně hodí uřvaná atmosféra. Automat u Clia bude plus, manuál ale citelně chybí.
Renaultsporty a GTI si příliš nekonkurují - zastav se někdy na trackday, Renaultů tam je plno, Volkswageny nevidět.
/jen pozorování, nic proti VW
Renaultsporty a GTI si příliš nekonkurují - zastav se někdy na trackday, Renaultů tam je plno, Volkswageny nevidět.
/jen pozorování, nic proti VW
Docela se divím, že tě ještě baví tady pořád dokola psát ty žvásty přes půl stránky. Za to vynášení jejich aut do nebe ti snad VW musí platit, protože za takové fanatiky musí být každá značka ráda. Ono by asi stačilo na těch dvou autech přehodit znaky na kapotě a hned by ten se znakem VW roznesl druhého na kopytech.
Fakt, ty a Topper jste nejkomediálnější postavičky tohohle webu a čtením vašich názoru má člověk o zábavu postaráno.
Fakt, ty a Topper jste nejkomediálnější postavičky tohohle webu a čtením vašich názoru má člověk o zábavu postaráno.
Ne jen v tomto případě, ale skoro vždy když se vedou polemiky nad Renaulty ( většinou polemizují soudě podle názorů lidé kteří nemají vlastní zkušenost ), by mě zajímalo jak by to bylo v případě, kdyby místo VW koupil Škodovku Renault. Ono se mezi těmito dvěma rozhodovalo. Samozřejmě češi jsou hrdi na Škodovku což je v pořádku, ale s tím se sveze celý VW koncern. Počítám že by tomu bylo tak, že ti co dnes nadávají na Renault by tento obdivovali a s ním samozřejmě i ostatní frantíky že jo 😄 Nemůžu se ubránit dojmu že většina lidí jen papouškuje a bere za své názory většiny. Jenže tyto většinové názory se šíří právě oním papouškováním "pravd" Začarovaný kruh.
Jde o to, ze vetsina lidi si stale pamatuje taxikarske, ci sluzebni 1.9 tdi, ktere udelaly pul milionu kilometru, potom se stocily na 150 a nikdo nic nepoznal. To same plati o bezchybnem slicovani karoserie a interieru u golfa 4. V devadesatych letech a zacatkem noveho tisicileti na to francouzi opravdu nemeli zadnou odpoved.
Odpovědí je Peugeot 306 XSI z roku 1994 který dodnes máme v rodině a jezdí v pohodě bez problémů. Dělají se jen běžné provozní věci olej, brzdy atd... Auto není garážované a nikde ani známka rzi. To samé platí o 405 a 205 které spousta lidí běžně používá a většinou o nich mluví jako o držácích. Můj bratr si asi před 5 lety pořídil právě 4 kového Golfa bohužel dal na ono všeobecné doporučení " francouze nebrat, jedině němce a nejvíc Golfa " no a musím říct, že větší plečkou jsem snad nejel. Ovšem bylo to jeté a pravděpodobně stočené auto, takže to taky tak beru. Mám pak ještě dva známé, oba mají vlastní zkušenost s auty koncernu VW. První s jedničkovu Octávií, po odjetí 100t km účty za opravy téměř 150.000, auto šedé nudné, tvrdé ale bez vlivu na jízdní vlasnosti, absulutně bezpředmětné srovnávat se zmíněnou 306. Druhý ze známých si koupil za 1,8mil Touarega s benzínem osmiválcem a jeho nezaujatý názor protože značky neřeší je ten, že VW již nikdy více. Dál nevím, nejsem z těch kdo sdílí názry cizých lidí, ale jen ověřené nejlépe vlastní. O kvalitách vozů VW bych tedy jako o držácích nemluvil.
Kdyby býval byl Renault koupil Škodovku, tak bychom neměli dnes na co být hrdí. V Boleslavi by se montovaly Twinga a asi něco na způsob Dacií. Navíc v době, kdy se povědomí o koncernu formovalo, byly VW sice jednoduchá, ale opravdu bytelná a perfektně udělaná auta. A to tehdejší trh potřeboval.
Renault oproti tomu dělal auta sice hezká a relativně složitá, ale zoufale nespolehlivá a hlavně "papírová".
Že se od té doby svět změnil fandy nezajímá, Sparťan taky nezačně fandit Slavii jen proto, že se letenským zrovna nedaří.
Renault oproti tomu dělal auta sice hezká a relativně složitá, ale zoufale nespolehlivá a hlavně "papírová".
Že se od té doby svět změnil fandy nezajímá, Sparťan taky nezačně fandit Slavii jen proto, že se letenským zrovna nedaří.
:no:
Ne, tak to nebylo, hrály v tom nesporně zásadní roli úplatky. Renault v té době nabízel za privatizaci Škody víc než VW, ale oni ty peníze navíc použili "účelněji".
To, že by Škoda neskončila jako montovna Renaultů, nejlépe dokazuje Dacia. Ano, shodné podvozky atd., ale nemá toto i VW+Škoda?
Počkejte 8, 10 let a pak porovnejte vývoj v Dacii s dnešní Škodou.
A auta? Renault v té době vyráběl 19-ctku, nádherné auto, pohledné ještě dnes. Golf vedle toho vypadal, jako by projel lisem...
Ne, tak to nebylo, hrály v tom nesporně zásadní roli úplatky. Renault v té době nabízel za privatizaci Škody víc než VW, ale oni ty peníze navíc použili "účelněji".
To, že by Škoda neskončila jako montovna Renaultů, nejlépe dokazuje Dacia. Ano, shodné podvozky atd., ale nemá toto i VW+Škoda?
Počkejte 8, 10 let a pak porovnejte vývoj v Dacii s dnešní Škodou.
A auta? Renault v té době vyráběl 19-ctku, nádherné auto, pohledné ještě dnes. Golf vedle toho vypadal, jako by projel lisem...
Lžeš, ostatně jako obvykle. 8-s :no😒br />
Tady si přečti, jak to doopravdy bylo. Přesně naopak než tu tvrdíš.
[odkaz]
Tady si přečti, jak to doopravdy bylo. Přesně naopak než tu tvrdíš.
[odkaz]
Víš, jak to taky bylo?
Frantíci celou dobu apelovali na politiky, funkcionáře a nejvyšší vedení, kdežto Němci si skutečně šli promluvit s lidmi, co ta auta dělají. Dostali na svojí stranu odboráře, mistry a tehdejší obdobu nižšího a středního managementu (prostě náměstky pro všechno možné) a společně s tím, že dokázali nabídout proveditelné schéma rozvoje automobilky, tu Škodovku získali. Dále mohli argumentovat Seatem, který vytáhli navzdory Španělům ze srabu. Francouzům nepomohly ani výlety funkcionářů do Paříže nebo kam. Jediné, co nabídli, byla montovna a v případě, že by potřebovali další značku, okrajová účast Škody v tehdy chystané alianci Renault-Volvo. 😄
Samozřejmě, Škoda také sdílí techniku v rámci koncernu, kdo to nedělá? A srovnávat Škodu a Dacii můžeme jen v rovině technické vyspělosti ČR a Rumunska. Oni také mají na co být pyšní, ale je to pořád jen oblastní přebor...
Frantíci celou dobu apelovali na politiky, funkcionáře a nejvyšší vedení, kdežto Němci si skutečně šli promluvit s lidmi, co ta auta dělají. Dostali na svojí stranu odboráře, mistry a tehdejší obdobu nižšího a středního managementu (prostě náměstky pro všechno možné) a společně s tím, že dokázali nabídout proveditelné schéma rozvoje automobilky, tu Škodovku získali. Dále mohli argumentovat Seatem, který vytáhli navzdory Španělům ze srabu. Francouzům nepomohly ani výlety funkcionářů do Paříže nebo kam. Jediné, co nabídli, byla montovna a v případě, že by potřebovali další značku, okrajová účast Škody v tehdy chystané alianci Renault-Volvo. 😄
Samozřejmě, Škoda také sdílí techniku v rámci koncernu, kdo to nedělá? A srovnávat Škodu a Dacii můžeme jen v rovině technické vyspělosti ČR a Rumunska. Oni také mají na co být pyšní, ale je to pořád jen oblastní přebor...
Tolik demagogie v tak málo větách se moc nevidí. Pokud dobře vím, tak v Rumunsku se nemontují ani Twinga, ani Clia ani Megany. Designují a montují se tam modely jako Duster, Logan, či Sandero. Dacia prožívá prodejní boom navzdory krizi, ale český prosťáček si hladí ego nad tím, jak Škodu nemohlo potkat nic lepšího, než koncern VW... jak mi teda potom ty chytráku vysvětlíš, že modely Škody toho mají s modely VW podstatně víc společnýho, než Dacia a Renault?! Škodovka je JEN OBYČEJNÁ montovna VW s vlastním logen a prosťáčkum to stačí že?! když se Helmut nasere, tak ani novej Superb nebude!
Vezmu to po bodech😒br />
1. Twinga se montují v Revozu, Mégany a Clio i v Burse. Převézt linku do jiné země není naprosto žádný problém ani z hlediska pracovních sil, ani z hlediska logistiky. Můžu ti dát příklad o tom, jak jedna firma přesunula výrobu pro koncern z Chomutova někam k Moskvě.
2. Dacia prožívá boom díky krizi, ne navzdory. Mít cílová skupina peníze, ještě rádi poběží pro Fabii nebo Clio. Duster je výjimka.
3. Protože cílové skupiny Renaultu a Dacie se příliš neprotínají, kdežto VW a Škoda mají cílovou skupinu víceméně shodnou. A neříkej mi, že motory, převodovky, infotainmenty, budíky, tlumiče a podvozkové komponenty Dacie nepocházejí přímo z Renaultích skladů.
4. Škoda má opravdu rozsáhlý vývoj. Možná to na první pohled nevidíš, ale montovna to není.
5. Ano, to tak bývá. Ale proč by se měl Helmut vůbec rozzlobit? Slepici, která snáší zlatá vejce, také nešoupneš do polívky.
2. Dacia prožívá boom díky krizi, ne navzdory. Mít cílová skupina peníze, ještě rádi poběží pro Fabii nebo Clio. Duster je výjimka.
3. Protože cílové skupiny Renaultu a Dacie se příliš neprotínají, kdežto VW a Škoda mají cílovou skupinu víceméně shodnou. A neříkej mi, že motory, převodovky, infotainmenty, budíky, tlumiče a podvozkové komponenty Dacie nepocházejí přímo z Renaultích skladů.
4. Škoda má opravdu rozsáhlý vývoj. Možná to na první pohled nevidíš, ale montovna to není.
5. Ano, to tak bývá. Ale proč by se měl Helmut vůbec rozzlobit? Slepici, která snáší zlatá vejce, také nešoupneš do polívky.
Třeba já chci auto, aby se s ním dobře jedzdilo po městě a parkovalo, abych v něm mohl jet na víkend na výlet a klidně si zablbnout na okresce. Malé hatche jsou velké jako golf před 25 lety a to jsme moc nepovyrostli, takže při troše dobré vůle auto použijete i na malé rodinné přesuny.
To, že je VW levnější.. ono totiž Sport u Clia má trochu více rozdílů než GTI u VW. Třeba v tom, že se vyrábí v úplně jiné fabrice, která má mnohem vyšší kvalitu produkce. Taky bude asi jezdit líp než Polo - minulé clio bylo opravdu pecka.. A pokud byste si jej chtěli koupit.. něco dolů ukecáte. Renault se od letoška snaží po vzoru Hyundai zvýšit kvalitu (záruka 5 let v ceně atd) a taky ceny. Na místo, kde působil "turecký renault" tj thalie, megane generation, fluence... postupně pozicovat Dacii a trochu povýšit značku. U nás jim podle mě výrazně klesnou prodeje, takže později nabídnou slevy, ale na RS řady se nikdy moc nedávaly, protože ty jsou na špičce v segmentu a je živí spíše spotřební auta.
Co se týče VW.. ano naroubuje na jeden pozdvozek nejvíce modelů, zatím mu vychází politika v Číně, ale bojím se že stejně jako to udelali s elektronikou, čím dál více subdodavatelů v bude čínských, až se naučí dělat celé produkty a původní evropské firmy které budou nad krachem odkoupí. (Podobně jako IBM, Ericsson, Alcatel, Siemens mobile,...). Z tohoto důvodu mi připadá zajímavější strategie Renaultu s Dacií určenou na rozvojové trhy. Volkswagen levnou značku nemá a za 10 let budďto bude dělat v Číně podobná auta jako v EU, ale po 50% ceny, nebo bude činský VW jiný než evropský, takže situace, kterou Renault řeši teď.
To, že je VW levnější.. ono totiž Sport u Clia má trochu více rozdílů než GTI u VW. Třeba v tom, že se vyrábí v úplně jiné fabrice, která má mnohem vyšší kvalitu produkce. Taky bude asi jezdit líp než Polo - minulé clio bylo opravdu pecka.. A pokud byste si jej chtěli koupit.. něco dolů ukecáte. Renault se od letoška snaží po vzoru Hyundai zvýšit kvalitu (záruka 5 let v ceně atd) a taky ceny. Na místo, kde působil "turecký renault" tj thalie, megane generation, fluence... postupně pozicovat Dacii a trochu povýšit značku. U nás jim podle mě výrazně klesnou prodeje, takže později nabídnou slevy, ale na RS řady se nikdy moc nedávaly, protože ty jsou na špičce v segmentu a je živí spíše spotřební auta.
Co se týče VW.. ano naroubuje na jeden pozdvozek nejvíce modelů, zatím mu vychází politika v Číně, ale bojím se že stejně jako to udelali s elektronikou, čím dál více subdodavatelů v bude čínských, až se naučí dělat celé produkty a původní evropské firmy které budou nad krachem odkoupí. (Podobně jako IBM, Ericsson, Alcatel, Siemens mobile,...). Z tohoto důvodu mi připadá zajímavější strategie Renaultu s Dacií určenou na rozvojové trhy. Volkswagen levnou značku nemá a za 10 let budďto bude dělat v Číně podobná auta jako v EU, ale po 50% ceny, nebo bude činský VW jiný než evropský, takže situace, kterou Renault řeši teď.
Takže bude k mání nové Clio RS pouze s dvouspojkovou převodovkou EDC? Nedávno jsem totiž shlédl video, kde testovací jezdec v Goodwoodu ještě se zamaskovaným Cliem řadil manuální převodovkou. [odkaz]
Pokud vím, tak Clio GT s přeplňovaným zážehovým motorem 1,2 TCe se také má prodávat pouze se šestistupňovou dvouspojkovou převodovkou EDC. Nebo se mýlím? Jinak by zájemce o ostřejší benzinové Clio s manuální převodovkou měl smůlu, má na výběr pouze základní 1,2 nebo přeplňovaný tříválec. Což by byla škoda.
Pokud vím, tak Clio GT s přeplňovaným zážehovým motorem 1,2 TCe se také má prodávat pouze se šestistupňovou dvouspojkovou převodovkou EDC. Nebo se mýlím? Jinak by zájemce o ostřejší benzinové Clio s manuální převodovkou měl smůlu, má na výběr pouze základní 1,2 nebo přeplňovaný tříválec. Což by byla škoda.
To zamaskované Clio je taky automat, pod volantem má pádla. Je to poznat i podle zvuku. 😄
mi pride rozhodne ako jednoznacne lepsia volba po vsetkych strankach ako clio RS... a to mam renault celkom rad a vw fakt nemusim.... ak by niekto nevedel 😉
Clio RS nikdy nebylo levné, i v minulé generaci začínalo kolem 500t Kč, ale dávalo za to nejlepší podvozek v HH. Podobně je na tom cenově Corsa a přecejen dráž Mini... oprávněně?
Golf je jen o 50t dražší, ale koncepčně jiné auto, navíc nutno jistě něco dovybavit.
Golf je jen o 50t dražší, ale koncepčně jiné auto, navíc nutno jistě něco dovybavit.
To, že nechápeš ceny vybavenějším modelů, resp. modelů s lepšími motory je zde všeobecně známé. Pokud ti vadí ceny Clia RS tak se soustřeď na základní cenu Clia 229 tis., která je lepší než u konkurentů a to včetně tvého milovaného Ria. A lepší motory a výbavy (které tě nezajímají protože třeba analogii Clia RS Kia vůbec nedělá) nech na ostatní, kteří smysluplnost takovým konfigurací vidí a ocení. Srovnáváním s Golfem GTI je jen míchání hrušek s jablky, kdo chce Clio RS tak si nikdy nekoupí Golf GTI i kdyby byl dražší jen o 10k a naopak.
cenu si tohle auto obhaji, ve sve tride nema a jiste nebude mit konkurenci i v teto generaci, oto se jiste v Diepee postarali 😄 ostatne recenze ruzne po netu to krasne potvrzujou, par odkazu na videa tu v diskuzi jiz je 😄
srovnani s Golfem GTI je nesmysl, kdo uvazuje o Golfu GTI, tak nechce drave male auto se kterym se bude prohanet po okreskach, takze ClioRS mu ve vyberu neuvizne ani okrajove, a kdo uvazuje o CliuRS a skonci u Golfa GTI, tak ten si RS nezaslouzi, pravdepodobne by ani nevedel co s takovim autem ma delat a k cemu je urcene, nudnej presun po dalnici to fakt neni >😁
srovnani s Golfem GTI je nesmysl, kdo uvazuje o Golfu GTI, tak nechce drave male auto se kterym se bude prohanet po okreskach, takze ClioRS mu ve vyberu neuvizne ani okrajove, a kdo uvazuje o CliuRS a skonci u Golfa GTI, tak ten si RS nezaslouzi, pravdepodobne by ani nevedel co s takovim autem ma delat a k cemu je urcene, nudnej presun po dalnici to fakt neni >😁
No ak uz chcete zrovnavat tak Golf GTI s DSG je o 109 000 Kč drahší a slusna vstavana navi za 50 000 Kč. A vobec ked chce clovek specialitku nekupi si predsa obycajny Golf GTI.
[odkaz]
kto chce nech si pozrie, 😉
kto chce nech si pozrie, 😉
[odkaz]
Nedávno jsem někde četl, že většina majitelů drahých aut je nespokojena se svými supersportovními vozy. Majitelé HH na tom budou určitě daleko lépe, HH se dá v pohodě používat každý den. Tedy pokud zrovna nevlastníte např. Clio RS ve verzi Cup a denně musíte jezdit do práce po tankodromu, co se nazývá dálnicí D1. To raději doporučuji nějaký vůz s hydropneumatickým odpružením nebo offroad. >😁