Novinky
Když zlepší řazení, řízení, podvozek, benzínové motory, celkovou spolehlivost, kvalitu a nabídnou také konkurenceschopnou cenu tak proč by nemohli konkurovat.
Vyvážený a funkční mix toho, co píšeš, žádné francouzské auto nemělo, nemá a mít nebude. >😁 Francouz to umí udělat jedině tak, že dobrý motor sráží katasfrofální převodovka. Kdy zajímavý interiér je složen z materiálů, které po dvou letech vypadají jako u golfu po deseti. O celkové spolehlivosti škoda mluvit. Bodovat mohou jedině cenou, ale vzhledem k faktu, že jsou před bankrotem a líní odboráři stojí s nataženými prackami, tak nevím jestli to zvládnou s dumpingovými cenami ukočírovat.
Jinak frantíkům držím palce snad porazí alespoň tu korejskou rejži :yes:
Jinak frantíkům držím palce snad porazí alespoň tu korejskou rejži :yes:
nesuhlasim absolutne s tym co pises...
francuzi su kvalitativne na tom uplne ok..... mame rok 2013 ..... ja tiez netvrdim ze skodovka je taka ako za cias favoritov ..... doba sa uz zmenila a aj francuzi su uz uplne inde ako v r 2000 napr... preco to neustale ponizovanie francuzov korejcov talianov a vsetkeho nenemeckeho? Nejake komplexy? v com je problem?
francuzi su kvalitativne na tom uplne ok..... mame rok 2013 ..... ja tiez netvrdim ze skodovka je taka ako za cias favoritov ..... doba sa uz zmenila a aj francuzi su uz uplne inde ako v r 2000 napr... preco to neustale ponizovanie francuzov korejcov talianov a vsetkeho nenemeckeho? Nejake komplexy? v com je problem?
Tak úplně ne, sedni si do základního P508 a budeš se divit, že by měl bejt novější než Mondeo nebo Passat. O vyšších nebo špičkovejch verzích se samozřejmě nebavím, tam je to na dobrý úrovni.
Přijď se podívat do mojí 308 která má na krku 3 a půl roku, 68 000Km a každodenní ježdění po městě a hlavně jsem zvědavý až mi ukážeš ten desetiletý vzhled. Jedinou závadou jsou povrzávající plastový doplněk madel dveří, jinak vše ostatní vypadá a funguje, jako by auto sjelo z výrobního pasu.
A když píšeš, že ten mix nikdy francouzské auto mít nebude, pak já říkám, že ten šmrnc žádné německé auto mít nebude.
>😒]
A když píšeš, že ten mix nikdy francouzské auto mít nebude, pak já říkám, že ten šmrnc žádné německé auto mít nebude.
>😒]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Ještě zvětšit kola, ještě snížit světlou výšku a potom bude prodej takový, že to všechny modely Golfu určitě srazí na kolena >😒] >😒] >😒]
by este dosiahli pouzivanim mensich kolies tam kde sa to da. Dnes na vsetco cpu 16 a vacsie kolesa uplne zbytocne. Bola by to uspora na vahe a aj na cene jak noveho auta tak pri vymene pneu. Staci si porovnat cenu 17 od cca 150 eur a 15 pod cenou 100 eur
urcite sa bude setrit inde, na kvalite, izolacnych materialoch, atd
urcite sa bude setrit inde, na kvalite, izolacnych materialoch, atd
....cestou 208, tak to bude super. 208 končí v testoch hneď po Golfe, v AMS porazila aj Fiestu a označili ju za druhé najlepšie auto triedy. Vyzerá, zvlášť potom interiér, podľa mňa prémiovo. Len tak ďalej :yes: :yes:
Ale tento trend znizovania hmotnosti vitam, nielenze je nizsia spotreba, ale aj lacnejsi, tj menej vykonny motor taha lepsie ako v predoslej generacii.
uz v r 2001 ked prisla 307micka ak si pamatam ( vtedy som kupoval casopis auto motor a sport ) tak si pamatam ako o nej pisali ako o francuzskom golfe a ako o ohrozitelovovi golfa ale nic take sa nekonalo... golf 4 a neskor aj golf5 pezota 307 zvalcovali uplne suverenne v europskych predajnych cislach.... pri prichode 308micky sme uz taketo reci o francuzskom golfe necitali.... a pozeram ze znova sa vracaju francuzske sny a predsavy o tom ze pezot by mohol ohrozit golf... nuz do tretice by to mohlo vyjst :yes: , za mna osobne musim povedat ze pezoty su odmalicka moja srdcovka a mam ich rad 😉 .... takze budem drzat novej 308micke ( 309?) palce ....
Ak sa peugeot vyda po stopach 508 a 208micky tak nie je coho sa bat... pezoty a elegantny dizajn patria k sebe a tentokrat by to mohlo skutocne vyjst a nova 308micka by mohla byt historicky najlepsia a najpodarenejsia aku kedy pezot vyrobil :yes: ... priznam sa ze naposledy ma v nizsej strednej triede z pezotov najviac zaujala 306tka a aj jej variace ako kabrio od pininfariny ktore sa stalo tusim aj prvym kabriom roka v novej ankete kabriloet roka .. tusim rok 1994 to bol? uz neviem.... kazdopadne su to uz casy davno minule .... treba priznat ze 307 sa velmi dizajnovo nevydarila a 308 je len evoluciou vajickovskeho dizajnu predoslej 307micky..... pezotu rozhodne tento vajickovsky dizajn nesedi.. ved 307 v kombiku vyzera skor ako mpv a nie bezny kombik.... snad sa peugeot pouci a pride so sportovejsim stihlejsim dizajnom.. ako vravim.. poslendy pekny peugeot v nizsej strednej triede je 306tka... verim ze teda po tych dlhych rokoch cakania sa dockam nadherneho pezota v nizsej strednej triede kedze mensia 208micka a ani vacsia 508micka ma nesklamali.... drzim palce pezotu.... na 308micku sa tesim .... a tentokrat by to mohol byt skutocne uz taky francuzsky golf ktory zamava s europskou konkurenciou :yes: