Novinky
Hammunasakra
0
:no: 8-s :no: ;-\ :no: 8-s :no:
Přejít do diskuze
Co si pamatuju tak jste vypisovala SZ Vy mně o tom jak budete mít RR😊
A že sem volič KSČM co nevydýchá jak jste úspěšná 😊)) a já Vám na to odepsal
že budete mít leda tak - no však víte to hnědý 😐
A že sem volič KSČM co nevydýchá jak jste úspěšná 😊)) a já Vám na to odepsal
že budete mít leda tak - no však víte to hnědý 😐
O tom se nesmí mluvit? tady
[odkaz]
jste se označila za budoucí majitelku nového Range😄 to jste si vymýšlela? no to by nebylo konec konců nic nového 😉
[odkaz]
jste se označila za budoucí majitelku nového Range😄 to jste si vymýšlela? no to by nebylo konec konců nic nového 😉
Np "pomotal" jste to (docela) DŮKLADNĚ 😄
PS: Nicméně vy jste DOŽIVOTNĚ "na černé listině" (redakce ví za co) = tak se ke mně "na 100 metrů" prosím (i nadále) NEpřibližujte.. 😉
PS: Nicméně vy jste DOŽIVOTNĚ "na černé listině" (redakce ví za co) = tak se ke mně "na 100 metrů" prosím (i nadále) NEpřibližujte.. 😉
Ano, to by se opravdu MOHLO stát.. 😐
PS: Nezbývá než (jak jsem napsala) DOUFAT 😉
PPS: A kdyby NE, tak tu stále ještě bude (mně ani nevím proč docela "sympatická") Toyota Land Cruiser (V😄 :yes: 😄
PS: Nezbývá než (jak jsem napsala) DOUFAT 😉
PPS: A kdyby NE, tak tu stále ještě bude (mně ani nevím proč docela "sympatická") Toyota Land Cruiser (V😄 :yes: 😄
Jasně, té druhé části rozumím. Ale nikde není napsáno, že se rámová karoserie bude u Defenderu používat donekonečna a je dost možné, že výrobce půjde cestou nižších nákladů na výrobu a místo těžkého rámu prostě zvolí samonosnou karoserii s tím, že budou mít milion řečí o tom, jak i nadále je to výborný off-road, který je díky nové karoserii o 200kg lehčí, čím se jeho vlastnosti ještě zlepšily.
Neznám jediný auto od nižší střední třídy výš, do kterého bych si sedl a řekl bych si "tak tohle auto je mi malé, nevejdu se tu, potřebuju o třídu větší". Jasně, některá vozidla jsou větší, jiná menší, ale všechny jsou vyrobené tak, aby svými rozměry vyhovovaly 95% potenciálním majitelům. Ti v těch 5% mají vždycky možnost jít ještě o třídu výš.
Nejsou ti "číňani" spíš "Indové"? 😄
PS: URČITĚ to je "úspora" když místo skla je "masiv dveří"? 😉
PS: URČITĚ to je "úspora" když místo skla je "masiv dveří"? 😉
Vzhledem k avizovaným NOVÝM (a celkově 16ti) modelů - by MOHLO být (že budou OBĚ "verze" 😉
Defender? Tak to URČITĚ NEeee (byť "své kouzlo" ten vůz MÁ 😉
PS: Prosím vás - KDE že jsem to psala "že jsem se (já) rozhodla pro V8 5.0 kompressor"? 😄
PPS: Dokonce jsem ani nepsala že "se JÁ NEmohu rozhodnout"! 😉
PS: Prosím vás - KDE že jsem to psala "že jsem se (já) rozhodla pro V8 5.0 kompressor"? 😄
PPS: Dokonce jsem ani nepsala že "se JÁ NEmohu rozhodnout"! 😉
Vy ho přece máte doma! dlouho jste se nemohla rozhodnout nad motorem a ale pak jste koupila pětilitrový kompresor! proč se za to stydíte? :yes:
Že HO znám (a maličko i jeho vůz) - a váš text "odpoved jak PRASE >😁 vubec netusis, ktera bije" se mi příliš NE"pozdávala" 😉
PS: A dle toho jak citlivě nový majitel pracuje s modely jejiž nové generace již známe (RR a RR Sport), snad se DÁ očekávat že (TAKová klasika jakou je) Defender "nepotentuju" (abych vás citovala 😄
PS: A dle toho jak citlivě nový majitel pracuje s modely jejiž nové generace již známe (RR a RR Sport), snad se DÁ očekávat že (TAKová klasika jakou je) Defender "nepotentuju" (abych vás citovala 😄
Ne pro trpaslíky rozhodně ne - ale termínem "místa habaděj" bych šetřila pro jiné modely (minimálně ten Freelander - i když já bych to asi nepoužila ani tam.. 😄
Nechápu co s tím má společného nějaký český dirigent. To jako, že dirigent a majitel jedné generace ví o nadcházejících plánech automobilky víc než normální člověk?
Ano seděl a je celkem pochopitelné, že v něm bude o něco méně místa, když se jedná o nejmenšího zástupce automobilky. Ale rozhodně to není pro trpaslíky.
URČITĚ jste v něm seděl? 😉
Vepředu je místa "rozumně" (ale MÉNĚ než ve FREELANDERu) - když už 😄
Vepředu je místa "rozumně" (ale MÉNĚ než ve FREELANDERu) - když už 😄
RÁDA si poslechu "která bije" - schválně jestli o voze víte VÍC než jeho majitel (jeden VELMI DOBRÝ český dirigent 😄
Vpředu je místa habaděj a vzadu dospělý chlap stejně moc sedět nebude. Nebo si alespoň nedovedu představit 4 pány jedoucí na obchodní jednání v Evoque.
Není náhodou jednou z posledních informací to, že se bude možná vyrábět jak DC100, tak v budoucnu i nový Defender? A to tak, že to budou dva modely? No, uvidíme. >😁 Každopádně Land Roveru hodně fandím! 😄
Nový Freelander je zapotřebí..
Stylovka Evoque je pro trpaslíky..
Dnes na Autosalonu jsem se tam sotva vešel..a to 183 cm není tak moc! :no:
Stylovka Evoque je pro trpaslíky..
Dnes na Autosalonu jsem se tam sotva vešel..a to 183 cm není tak moc! :no:
LR deklaruje a "cpt. Šnek" testuje, stačí si to "jůtroubě" najít, RRE tam toho IMHO zvládl docela dost (na SUV pro slečinky do města na nákupy).
Skoda cabria? Ani si nemyslim, dokazal by LR obhajit tuhost karoserie a terenne schopnosti (aj ked sa auto do terenu nikdy nevyda, LR deklaruje ich off-road schopnosti). Osobne sa tesim na Disco, to bude vyzva pre vyrobcu. 😉
ja sa len modlim nech novy defender nepotentuju 😉 a nespravia z pracovneho stroja nejaku imidzovu hrkalku pre snobov ;-\