Novinky
Mig_35
0
Paco, ta studie je působivá, ale k designu těch BMW, na které se odvoláváš, to má velmi velmi daleko >😒]
Přejít do diskuze
No tohle je docela hypermoderní...čím se to váže k Z8 nevím. Z8 byl podlůe mě vůbec nejhezčí bavorák vůbec. Jen předběhl dobu a s retrodesignem přišel příliš brzy.
Není to špatné, jen ta barva mi k tomuhle autu nesedí. Zvolil bych světlou, signální žlutozelenou.
Tenhle návrh se mi extrémně líbí.
Považuji ho za důkaz, že současný designový směr samotného BMW není dobrý.
Francouz ukazuje všem Američanům, Arabům a Slovincům v designu BMW, co znamená rozvoj tradičních hodnot tak ikonické firmy, jakou BMW je.
Holt, Bangle zničil chápaná designu u BMW mnohem více, než se na první pohled zdálo.
Jen pro pořádek uvedenu, že současná 5-ka je opravdu moc povedené auto. Zbytek je designovým bloumáním s malou dávkou vkusu.
Považuji ho za důkaz, že současný designový směr samotného BMW není dobrý.
Francouz ukazuje všem Američanům, Arabům a Slovincům v designu BMW, co znamená rozvoj tradičních hodnot tak ikonické firmy, jakou BMW je.
Holt, Bangle zničil chápaná designu u BMW mnohem více, než se na první pohled zdálo.
Jen pro pořádek uvedenu, že současná 5-ka je opravdu moc povedené auto. Zbytek je designovým bloumáním s malou dávkou vkusu.