Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Nissan Qashqai bude výrazně odlišný od toho současného

35 komentářů

pelikoš
Už se na něj těším. Nissan jede a vypadá to, že se mu opravdu podaří být v EU japonskou jedničkou 😉
peter_ko
ako by to mohlo dopadnúť [odkaz] ale ako to zvyčajne býva, všetko bude úplne inak...
_patrik
Díky za zajímavý odkaz. Podíval jsem se na zdroj a vidím, že Autoe😜ress (a po něm i zdejší redakce) víceméně opakuje informace i rendery z května 2012... Tehdy ovšem nissanský viceprezident Palmer prohlašoval, že rozměry jsou fakticky dané, takže se auto nějak zvětšovat nebude. Asi důležitější je otázka motorů - jestli to znamená, že Nissan úplně vyřadí z nabídky svou atmosférickou 1,6. Informace o cenách mi taky není jasná - myslí se ceny na ceníkové nebo akční úrovni, to je dost podstatný rozdíl. Nebyl by tu na chatu někdo, kdo se Nissanem zabývá nebo je insider, aby nám k tomu všemu přidal nějaké další info?
pelikoš
podle mně se ceny myslí ceníkové, alespoň by to tak mělo být
Jaros71
Tak bude to SUV nebo Crossover?
Jsem na něj zvědavý.
Pokud bude větší než starý +2 tak by mohl být zajímavý. 😉
pelikoš
crossover s suv schopnostmi 😉
pelikoš
někde jsem četl, že má být uveden na trh již letos
KANKUNEN
Měnit to co funguje může jen blázen.
pelikoš
tak zatím se můžeme jenom domnívat nad podobou nového qashqaie, ale určitě nejsou na hlavu a řádně si svou slepici snášející zlatá vejce budou hýčkat 😉
Jaros71
souhlas.. :yes:
pelikoš
😉
KANKUNEN
Japonci naopak své úspěšné modely vždy zaříznou. Mazda F, Mazda 626, CRX, Civic, Primera, Corolla, Celica. Modly sti a evo umírají. Teď přetvoří kvašku na malé Murano a bude to.
Jaros71
Toyota,Mazda a Honda není Nissan.. 😉
Uvidíme..např. Mazda s 6 a nyní CX5 šla rozhodně dopředu!!! :yes: :yes:
pelikoš
notabene nové murano co jsem viděl na obrázkách bude vypadat velmi úchvatně
pelikoš
[odkaz] řádná muréna
pogo26
Spíš to vypadá na nový Espace. Osobně jsem nejvíc zvědavej na to, jak zvládnou odlišit QQ a Mégane SUV. 😄
pelikoš
já v tom espace nevidím vůbec,ale na murano to jistě pasuje 😉
pogo26
Já myslel ten snad budoucí
[odkaz]
[odkaz]
nebo
[odkaz]
[odkaz]
pelikoš
tak vzhledem k tomu, že v článku píší, že to má 4x4, tak to je na tuty stejný základ jako murano
3_diamanty
chvalabohu za takych blaznov.. inak by sme vsetci jazdili vo vw skatuliach z NDR 😉 a to nechce nikto 😉
3_diamanty
[odkaz]
pelikoš
toto už tu bylo někdy loni v létě
3_diamanty
no v clanku je napisane ze je vydany dnes 😉 , fotky su uz zname ale tento clanok je novy 😉
Bristol
by se měl vydat golfí cestou...tedy cestou mírných, ale viziálně jasných inovací, když to funguje, nedělat revoluci, na tom už si nejedna automobilka vylámala zuby...příklad za všechny paradoxně nissan s primerou...která měla z ostudy kabát a odešla
3_diamanty
:yes: :yes: :yes😒br />
o uspech sa hadam nik neboji 😉 .. bude to opat pecka , fandim japoncom :yes:
Jaros71
Snad se povede..jsem zvědavý. :yes:
3_diamanty
hlavne to chce zlepsit interier .. toto je uz hodne za zenitom ;-\ [odkaz]
pogo26
S tím souhlasím. QQ jsem chtěl koupit, ale ten interiér bych neskousl.
3_diamanty
ved to mi je zahadou,.,.. ze ma kaskaj stale tak neuveritelne predaje v europe pritom interier tak ten je uz tak 5 rokov uplne kdesi mimo reality, nnova micra je dalsi dokaz ze intereir nie je zrovna silna stranka nissanu a aj note nevyzera nejako extra zvnutra... chce to zapracovat na interieroch....
pelikoš
podle mně to taková hrůza není.je dost nadčasový..
Beekey
No, doufam, ze se pod kapotou objevi i neco spolehlivyho, z ceho dostanou aspon 150 koni, jelikoz se v clanku pise jen o mikromotorech.
Ale vzhledove je to takovej mensi a mnohem hezci Murano. Za design rozhodne :yes:
pelikoš
tak bohužel se dnes musí myslet nejen ekologicky, ale i ekonomicky :-!
Beekey
No to ja chapu samozrejme, ale s takovym tvarem, designem by aspon oturbena 1,6ka vykonove nekde na urovni BMW-PSA motoru a diesel na urovni 105-110 kW mel Nissan mit v nabidce.
A vubec by to nebyla okrajova motorizace, nejde prece o nejaky lowcost crossover, tak predpokladam, ze clovek ocekava i odpovidajici dynamiku, a motor ktery budi vetsi duveru, nez trivalcova 1,2ka...
pelikoš
nezbývá než počkat, co nám nissan připraví
pelikoš
apropos,nissan má(v juj
ku) 1.6 dig-t se 190 koníkama