Novinky
pelikoš
0
Už se na něj těším. Nissan jede a vypadá to, že se mu opravdu podaří být v EU japonskou jedničkou 😉
ako by to mohlo dopadnúť [odkaz] ale ako to zvyčajne býva, všetko bude úplne inak...
Díky za zajímavý odkaz. Podíval jsem se na zdroj a vidím, že Autoe😜ress (a po něm i zdejší redakce) víceméně opakuje informace i rendery z května 2012... Tehdy ovšem nissanský viceprezident Palmer prohlašoval, že rozměry jsou fakticky dané, takže se auto nějak zvětšovat nebude. Asi důležitější je otázka motorů - jestli to znamená, že Nissan úplně vyřadí z nabídky svou atmosférickou 1,6. Informace o cenách mi taky není jasná - myslí se ceny na ceníkové nebo akční úrovni, to je dost podstatný rozdíl. Nebyl by tu na chatu někdo, kdo se Nissanem zabývá nebo je insider, aby nám k tomu všemu přidal nějaké další info?
Tak bude to SUV nebo Crossover?
Jsem na něj zvědavý.
Pokud bude větší než starý +2 tak by mohl být zajímavý. 😉
Jsem na něj zvědavý.
Pokud bude větší než starý +2 tak by mohl být zajímavý. 😉
Měnit to co funguje může jen blázen.
tak zatím se můžeme jenom domnívat nad podobou nového qashqaie, ale určitě nejsou na hlavu a řádně si svou slepici snášející zlatá vejce budou hýčkat 😉
souhlas.. :yes:
😉
Japonci naopak své úspěšné modely vždy zaříznou. Mazda F, Mazda 626, CRX, Civic, Primera, Corolla, Celica. Modly sti a evo umírají. Teď přetvoří kvašku na malé Murano a bude to.
Toyota,Mazda a Honda není Nissan.. 😉
Uvidíme..např. Mazda s 6 a nyní CX5 šla rozhodně dopředu!!! :yes: :yes:
Uvidíme..např. Mazda s 6 a nyní CX5 šla rozhodně dopředu!!! :yes: :yes:
notabene nové murano co jsem viděl na obrázkách bude vypadat velmi úchvatně
[odkaz] řádná muréna
Spíš to vypadá na nový Espace. Osobně jsem nejvíc zvědavej na to, jak zvládnou odlišit QQ a Mégane SUV. 😄
[odkaz]
by se měl vydat golfí cestou...tedy cestou mírných, ale viziálně jasných inovací, když to funguje, nedělat revoluci, na tom už si nejedna automobilka vylámala zuby...příklad za všechny paradoxně nissan s primerou...která měla z ostudy kabát a odešla
:yes: :yes: :yes😒br />
o uspech sa hadam nik neboji 😉 .. bude to opat pecka , fandim japoncom :yes:
o uspech sa hadam nik neboji 😉 .. bude to opat pecka , fandim japoncom :yes:
Snad se povede..jsem zvědavý. :yes:
hlavne to chce zlepsit interier .. toto je uz hodne za zenitom ;-\ [odkaz]
S tím souhlasím. QQ jsem chtěl koupit, ale ten interiér bych neskousl.
ved to mi je zahadou,.,.. ze ma kaskaj stale tak neuveritelne predaje v europe pritom interier tak ten je uz tak 5 rokov uplne kdesi mimo reality, nnova micra je dalsi dokaz ze intereir nie je zrovna silna stranka nissanu a aj note nevyzera nejako extra zvnutra... chce to zapracovat na interieroch....
No, doufam, ze se pod kapotou objevi i neco spolehlivyho, z ceho dostanou aspon 150 koni, jelikoz se v clanku pise jen o mikromotorech.
Ale vzhledove je to takovej mensi a mnohem hezci Murano. Za design rozhodne :yes:
Ale vzhledove je to takovej mensi a mnohem hezci Murano. Za design rozhodne :yes:
tak bohužel se dnes musí myslet nejen ekologicky, ale i ekonomicky :-!
No to ja chapu samozrejme, ale s takovym tvarem, designem by aspon oturbena 1,6ka vykonove nekde na urovni BMW-PSA motoru a diesel na urovni 105-110 kW mel Nissan mit v nabidce.
A vubec by to nebyla okrajova motorizace, nejde prece o nejaky lowcost crossover, tak predpokladam, ze clovek ocekava i odpovidajici dynamiku, a motor ktery budi vetsi duveru, nez trivalcova 1,2ka...
A vubec by to nebyla okrajova motorizace, nejde prece o nejaky lowcost crossover, tak predpokladam, ze clovek ocekava i odpovidajici dynamiku, a motor ktery budi vetsi duveru, nez trivalcova 1,2ka...