Technika
Lepší aerodynamiku (koeficient) mít Mégane asi nebude, leda při pronásobení čelní plochou, která tady bude o hodně větší.
Mně by hlavně zajímalo, jestli změnili délky převodů. Protože předchozí 1,4 se stejným výkonem dokáže s autem velmi svižně hýbat a je to skvelý motor, ale taky se odměňuje neustálým vírem v nádrži a reálnou spotřebou převyšuje atmosférickou 1,6 o litřík až dva. Ale palec nahoru za rozšíření nabídky benzínových motorů, jelikož nabídka benzínů renaultu napříč portfoliem je žalostná.
Viem, len Jean to myslel tak, ze ci nafukana 1.2ka vydrzi prave tych 700km alebo zvladne aj viac bez vymeny 😄 Nejde o to, ci skapal na trati. 😄 To som uz tiez davno nevidel, aby sa zadrel motor F1.
mne to az take pomale nepripada vzhladom k velkosti a vyske vozidla 😉 . Megane ma nizsiu hmotnost a lepsiu aerodynamiku, ktora sa zasadne podpisuje pod spotrebu a dynamiku pri vyssiej rychlosti 😉
Nic ve zlým - ale aby se spíš prase vyznalo v tom co jsi napsal?? Asi jsem jednoduchej - ale nepochopil jsem smysl... 😒
Motor nikam neodide; motor ma po kazdych pretekoch generalku (alebo je zbrusu novy), aby kazdy vikend dokazal spravit tych 600-700km.
Asi moc formule nesleduješ viď? :no: Kdypak naposledy nějakému z týmů které používají motory Renault odešel motor po 1-2 závodech?
Nejsilnější 1,2T na světě, nejsilnější 1,6 diesel na světě. Dvojspojka, divize R.S. Za posledních 10 let má Renault 5 titulů v F1, WSR ... jooo někdo umí a někdo čumí 😄
Bravo Renault :yes: Jasně nejlepší technika v mainstreamu 😄
Bravo Renault :yes: Jasně nejlepší technika v mainstreamu 😄
suhlasim.... ved diesel rovnakeho vykonu ma takmer o sekundu lepsie zrychlenie ako tento benzin.... ale zase 9 desatin je nic.... v praxi sa nic nedeje.. je to ok 😉
A toto mu fakt sluší...design má u mne nyní za 1-
Ale interier je stále divný..kaplička budíků uprostřed..tady za 3-..
Nový model to bude brzy potřebovat.. 😉
Ale interier je stále divný..kaplička budíků uprostřed..tady za 3-..
Nový model to bude brzy potřebovat.. 😉
Příjde mi, že na celkem slušný parametry motoru je zrychlení 10.7s dost pomalý. Tušim, že 81 kw 1.6 měla v meganu 10.4s.
O benzínové 1,6 atmosféře buď neví, nebo píše o turbech a zapomněl to uvést.
Tedy pokud jsem to dobře pochopil. A napsané je to tam fakt blbě.