Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota Matrix: Americký Auris skončí bez náhrady

4 komentáře

3_diamanty
pekne auto... par som ich videl aj na slovensku ale predoslu generaciu [odkaz] ktora mi prisla nieco ako medzi kombikom a mpv-eckom .... vzdy sa mi tieto americke verzie aziatov pacili.... ved aj kia forte vyzera lepsie ako ceed.... ale treba to brat aj pozitivne , aspon modelu forte ostane viac zakaznikov 😉

aspon ze pride nova corolla :yes😒br />
ktovie cim to je ze tie americke verzie aziatov su take pekne [odkaz] a my v europe mame taketo ostary [odkaz] ;-\
Mexican82
odjazdil som matrixom 2011 asi 4500km, motoricky slusne (1,8l) v spojeni s 5st A/T mala niekedy pri dvoch ludoch a kufri vsak trochu problemy zaradit si spravny stupen. To vsak boli hrozive stupania (vychodna kalifornia). Plusy boli pre mna najma interier + ovladanie, rozumna spotreba (8l) a slusne odhlucnenie. Kufor bol tak-tak, je fakt ze pre nase cestrovanie by bola Corolla sedan vyrazne lepsia volba (mali sme dva velke kufre)
samdoma
Tak nevím kdo má pravdu. Na tomto "exluzivním" webu psaly na začátku letošního roku o 10 neprodávanějších modelech v USA a s Matrixem to vypadalo to takhle😒br /> Období 2012 2011 [%]
8 Toyota COROLLA/MATRIX 290 947 240 259 21,1%
Meziroční nárůst o 21% co by za to jiní daly. Ovšem pokud neprodávají po jednolivých kusech.
twistedTSD
COROLLA/matrix