Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Coda EV: Elektromobil s karoserií čtyřdveřového sedanu (Video)

Kalifornská společnost Coda Automotive ve spolupráci s čínskou firmou Lishen představuje pětimístný elektromobil. Prodej čtyřdveřového sedanu se má rozběhnout na podzim příštího roku.
Zpět na článek
5. 6. 2009 10:54
6. 6. 2009 06:33
9. 6. 2009 01:28
neregistrovaný "millhaus"
5. 6. 2009 10:54
Krok mimo
Tohle moc nevidim. Je to drahe a cina z toho primo srsi. Problem elektromobilu obecne je maly dojezd a vysoka cena baterii. Coda neresi ani jedno.
Rozbalit vlákno
4
5. 6. 2009 13:26
Re: Krok mimo
Je to americka spolecnost, tudiz i dizajn je americkej. Americkej, ruskej, cinskej dizajn, oni maji tak nejak podobnej vkus. Proc? To je otazka pro psychologa.

Mne na tom spis zarazi, ze ropna slepota velkych koncernu dosahla takove vyse, ze dnes velkym mastodontum s miliardovymi rozpocty dokazi v elektromobilech hrave konkurovat trpaslici se zlomkovym rozpoctem. Tesla, Fisker a mnoho dalsich. A velke evropske koncerny si jezdi pro baterie do Ciny nebo Japonska. Co k tomu dodat. Manazeri, krome par japonskych vyjimek, kteri jste v automobilkach zodpovedni za technicke inovace, vratte ihned sve astronomicke platy a odejdete se stydet do housti. Prosustrovali jste svou budoucnost. Co se stane s ikonou, kdyz jeji srdce bude z Japonska?
Avatar - Falco
6. 6. 2009 06:33
Re: Krok mimo
Automobilky na celém světě investovaly miliardy eur do výzkumu, marketingu a vývoje svých vozů. Logicky chtějí své investice nazpět a neženou se tedy do žádných závratných změn. Srovnávat "garážové" výrobce se světovými giganty je poněkud přehnané.

Navíc odhady z konference AltCar Expo, říkají, že současná americká rozvodná síť dokáže utáhnout maximálně 160 milionu plug -in hybridů. Jakkoliv jsou elektromobily lákavé, musíme si uvědomit, že je to obrovská změna. Nejen pro automobilky. [odkaz]
7. 6. 2009 18:24
Re: Krok mimo
To jsou stale stejne vymluvy, ktere pouzivaji velci, aby ospravedlnovali sve zaostavani - je to nove, je to slozite, je to drahe, musime opatrne blabla. Prave tento pristup vede ke koncum typ GM. Oni byli tak opatrni a obezretni, ze radeji nedelali nic noveho. Hlavne ne nejakou zmenu. Proto dopadli jak dopadli. Microsoft byl take sveho casu garazova firma. Proste prijdou v historii takova obdobi, kdy se hrouti imperia a z podcenovanych garazovych firem se stavaji giganti. Ted je prave takove obdobi. Ti kdo se nedokazi prizpusobit konci, a ti co zacali s elektrotechnologiemi mezi prvnimi jsou na vzestupu a ostatni u nich nakupuji technologie. Napr. americka Tesla nebo japonske a cinske bateriove firmy.
neregistrovaný "millhaus"
9. 6. 2009 01:28
Re: Krok mimo
160 milionu plug in hybridu to je na 250 milionu amiku docela dost. takovy zeleny sen
Avatar - Pekelná Micinka
5. 6. 2009 13:30
Rybíz
Krásné jméno pro odporné auto. ;-\
Rozbalit vlákno
0
6. 6. 2009 19:37
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Rozbalit vlákno
0