Novinky
Očakávaný krok! :-!
Fuj - raději auto do města, ideálně Škodu Citigo, není tak ošklivá, žravá, nespolehlivá, lehko se s ní parkuje a neničí planetu :yes:
NEBRAVO OBLUDNÉ OŠKLIVÉ BESTIE, CO VYPADÁTE JAK KOSMICKÉ LODĚ!!! :no: :no: :no😒br /> BRAVO MALÁ (A MINI) AUTA!!! :yes: :yes: :yes:
NEBRAVO OBLUDNÉ OŠKLIVÉ BESTIE, CO VYPADÁTE JAK KOSMICKÉ LODĚ!!! :no: :no: :no😒br /> BRAVO MALÁ (A MINI) AUTA!!! :yes: :yes: :yes:
Další zženštilý a ohavný Mercedes,CLA vypadá skoro jak Hujdaj ,hezké Mercedesy jsou minulostí a ty nové to nespraví
Řekl bych, že Mercedes na tom nikdy nebyl lépe...taková šíře modeů a dostupnost, přitom si uchovaly vyjímečnost a kvalitu.
Než vykládat ptákoviny je dobré si do toho sednout, případně se kousek projet....
Než vykládat ptákoviny je dobré si do toho sednout, případně se kousek projet....
Proč bych do toho sedal když se mi to nelíbí
Presne tak. Mercedes vie v sucasnosti ponuknut velmi siroke portfolio - od maleho hatchbacku, cez kupe, kombiky a limuziny vsetkych tried, male (a pribudne aj najmensie), stredne a velke SUV az po skutocny offroad.Vyborne motory, skvely dizajn.....radost stravit cas na ceste v takych nadhernych autach. :yes😒br />
Jednoducho, Mercedes Benz je v super forme. :-!
Jednoducho, Mercedes Benz je v super forme. :-!
Nie som príliš veľkým fanúšikom značky Mercedes ale Shooting Brake, ktorý sa aktuálne vyrába, je dizajnérsky skvost. Keby CLA-čko po ňom niečo zdedilo, tak by to bola perfektná imagovka - a navyše imagovka kombíková, a teda aj praktická.
Viem si predstaviť viacero cieľových skupín, ktoré by po takomto modeli siahli.
Je zvláštne, že kombíky a menšie autá vie Mercedes robiť perfektne. Ale dizajn veľkých sedanov mu robí trochu problém. Pritom tento segment trhu bol vždy jeho "rybník".
Viem si predstaviť viacero cieľových skupín, ktoré by po takomto modeli siahli.
Je zvláštne, že kombíky a menšie autá vie Mercedes robiť perfektne. Ale dizajn veľkých sedanov mu robí trochu problém. Pritom tento segment trhu bol vždy jeho "rybník".
ale CLA a aj buduce CLA shooting brake mi pridu akesi uz neprave a nepekne medaky.... prva zakladna odlisnost voci ostatnym medakom je predny nahon.... a samozrejme aj to ze je to prvy medak ktory je robeny z ineho medaka cize vznikol len akymsi predlzenim Acka ... nie je to ono.... a mne to vobec nepride stylove a imidzove... ale skor take hrackarske a detske..... klasicke Cecko je ovela dospelejsim a krajsim autom 😉 ... je to len moj nazor.... medaky mam rad ale cla sa vazne nevydarilo...
CLA Shooting Brake, by som hneď bral!