Technika
THE KLF ™
0
Akem mas auto? Motor?
Přejít do diskuze
No to by bolo dobre. Nedavno som siahol na predne kotuce mojho auta: po ~35000km je minimalne 1.5mm dole! Citim to na "zube" ktory je na okraji kotuca. A to sa pritom snasim jazdit tak aby nebolo treba vela brzdit, zavcasu vyradujem, atd...
to modrý auto je F142 po crash testu, takže reálný auto... Spíš než evoluci bych to hodnotil jako mírnou revoluci, protože kabina je hodně předsunutá dopředu...
Presne tak, tohle je ta nejlepsi cesta + snizovani hmotnosti, vyvoj podvozku... Alespon ja tohle preferuji. Uz aby se prodavaly, kdyby byly za slusne penize, tak nevaham! 😉
Toto plne schvalujem a nie zvysovanie cez 1000PS a po cestach chodime 70km/h kvoli zapcham. Tato bezpecnost + nejake tie lepsie jazdne vlasntnosti vdaka lahsim brzdam plne chvalim. Budem prvy, kto si ich necha vymenit po dojazdeni tychto aktualnych.
Tak ti nevím, není tohle tak trochu "mula"?? Přijde mi to až moc podobné F430. Ale pokud by mělo vypadat takto, tj. více-méně by se jednalo o designovou o evoluci právě končícího modelu, budu jedině rád. Féro 430 se mi vždy líbilo a líbit bude. 😉
Bylo by mi líto nepodělit se o fotky nástupce F430, které přišly z Itálie a proto se dopustím malého OT, snad mi bude odpuštěno 😄 Link: [odkaz]