Videa
a je to velice dobré auto, ale tyhle reklamy mi přijdou naprosto ***ské!!!! kde je humor a nadsázka? proč třeba nepolili cadiho benzínem a nezapálili ho? To by se to pak porovnávalo s dortem >😒]
Taky se mi ty reklamy vůbec nezamlouvají. Nedávají žádný smysl. To by taky mohli rozmlátit Cadillac baseballovou pálkou a pak marně máchat po poletující mouše. Výsledek? Moucha je mocnější jak Cadillac. 8-s
ps: současné Cadillacy jsou výborná auta :yes:
ps: současné Cadillacy jsou výborná auta :yes:
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
KÝLIÍ se to ale strašně líbilo......nakonec její příspěvky rovněž nejsou ani vtipné ani smysluplné, takže vlastně platí obligátní svůj k svému.
takže tam naprosto zbytečně ničí cenné staré věci. Proč? Jen tak, protože to nějaký nafetovaný markeťák vymyslel a jeho šéf to schválil, aby už konečně mohl na golf. Kdyby to aspoň udělali nějak vtipně, třeba že by na tom klavíru jeli 4 dummies. A samozřejmě na stejných místech potom "otestovat" i Cadillac. Takhle je to o ničem, protože je tam sice plno nedůvěryhodných keců, ale žádné relevantní srovnání. Potom by se vidělo, jestli by mu taky třeba na prvním hrbu neuletělo kolo 😉
A co se tebe týká, samo žes viděla ATS tak akorát na obrázku, s jeho evropskou konkurencí máš nulovou osobní zkušenost, ale pro tebe je ATS výborný, protože neněmecký, jasné. :-!
PS: No a víte že nějaké ATS by se asi doma možná ještě našly...? 😉
Plus máme "pixlu" drobných kde jsme byli a které nám zbyly - všechny možné, včetně těch (dánských) "s dírou uprostřed" a tak.. 😄
Jak se to řekne "správně"? Prostě mince s otvorem nebo jak.. 😉
PS: Potkáte je ve VÍCE zemích, nejblíž asi v Dánsku (je tam moc pěkně, správněji asi "příjemně" - DOPORUČUJI 😄
PS: Třeba na Tahiti - jsem NEbyla a RÁDA bych se tam někdy podívala.. tak POSPĚŠTE 😉
A NEstále a NElíbala jsem se na balkonu hotelu Cap-Eden-Roc (jak říkal Tom Cruise v jednom filmu.. 😄
A Buřtík byl s kamarády (na motorkách) před lety v Jižní Americe (hlavně Argentině) a vodopády Iguacu (největší na světě) jsou fantasie - tam bych se HODNĚ chtěla podívat..
a... a raději už končím 😉
PS: asi mne "ovlivnilo" to auto - je to jeden z (mála) mých "favoritů" 😉