Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Reklamy, které stojí za to: Cadillac ATS a netradiční konkurenti

26 komentářů

twistedTSD
Až se jednou budu rozhodovat mezi klavírem a Cadillacem, budu mít jasno. >😒]
Hammunasakra
CHYBA - jsou to docela dobré reklamy na VÝBORNÉ (že je v česku HRUBĚ PODceňované už ani nebudu opakovat) auto :yes: 😉
twistedTSD
Netvrdím opak... 😄
Dinar
Zase pindy... Kým je v Česku hrubě podceňované? Ukaž mi jediný test, kde to auto podceňují! Opět podsouváš jiným své omezené vidění světa. :no😒br />
A co se tebe týká, samo žes viděla ATS tak akorát na obrázku, s jeho evropskou konkurencí máš nulovou osobní zkušenost, ale pro tebe je ATS výborný, protože neněmecký, jasné. :-!
white label
Kylie viděla naposledy ATS ve své peněžence, což bylo ještě před zavedením eura v Rakousku... >😁 >😒]
Hammunasakra
:no: 8-s :no😒br /> To bylo za reakci na "ten konkrétní" příspěvek..
PS: No a víte že nějaké ATS by se asi doma možná ještě našly...? 😉
Plus máme "pixlu" drobných kde jsme byli a které nám zbyly - všechny možné, včetně těch (dánských) "s dírou uprostřed" a tak.. 😄
white label
S dírou uprostřed? Něco jako logo Renaultu? 😲 :😉 >😒]
Hammunasakra
Ne (je to KULATÝ otvor 😄
Jak se to řekne "správně"? Prostě mince s otvorem nebo jak.. 😉
PS: Potkáte je ve VÍCE zemích, nejblíž asi v Dánsku (je tam moc pěkně, správněji asi "příjemně" - DOPORUČUJI 😄
white label
Já bych se raději podíval někam, kde jsi ty ještě nebyla, teda pokud takové místo ještě vůbec existuje... :😉 >😁
Hammunasakra
..ale těch JE... 😄
PS: Třeba na Tahiti - jsem NEbyla a RÁDA bych se tam někdy podívala.. tak POSPĚŠTE 😉
A NEstále a NElíbala jsem se na balkonu hotelu Cap-Eden-Roc (jak říkal Tom Cruise v jednom filmu.. 😄
A Buřtík byl s kamarády (na motorkách) před lety v Jižní Americe (hlavně Argentině) a vodopády Iguacu (největší na světě) jsou fantasie - tam bych se HODNĚ chtěla podívat..
a... a raději už končím 😉
Hammunasakra
:no: :no: 8-s :no:
Hammunasakra
Blbínku! Podceňované (99😖 potencionálních kupců - podívejte se na prodejní čísla (a obávám se že nějak zásadně se to nezmění ani s příchodem evropského "prémiového" motoru = naftového bi-turbo 4válce 😄
BeranK
Peugeot 605 s BITURBEM to ale není......to je JISTÉ. :no: >😒]
Hammunasakra
To JE ale H-L-O-U-P-O-U-Č-K-Ý příspveček, že? 😉
white label
Takže, co je konkrétně na těch reklamách docela dobrého (kromě samotného auta)???
Hammunasakra
Ta myšlenka VŮBEC NEní špatná - ale jinak dobré je HLAVNĚ to auto 😉
white label
Samotná myšlenka je sakra málo, viz i Dinar 6😁3.
Hammunasakra
Ok, NEdělám to často (a "ráda" 😉 ), ale "uznávám" a MĚNÍM názor 😄
PS: asi mne "ovlivnilo" to auto - je to jeden z (mála) mých "favoritů" 😉
beibej
a je to velice dobré auto, ale tyhle reklamy mi přijdou naprosto ***ské!!!! kde je humor a nadsázka? proč třeba nepolili cadiho benzínem a nezapálili ho? To by se to pak porovnávalo s dortem >😒]
Lonestarstate
Taky se mi ty reklamy vůbec nezamlouvají. Nedávají žádný smysl. To by taky mohli rozmlátit Cadillac baseballovou pálkou a pak marně máchat po poletující mouše. Výsledek? Moucha je mocnější jak Cadillac. 8-s

ps: současné Cadillacy jsou výborná auta :yes:
Dinar
Základní myšlenka není špatná, ale výsledek je tragický, tak zoufalé reklamy už jsem dlouho neviděl.
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
BeranK
KÝLIÍ se to ale strašně líbilo......nakonec její příspěvky rovněž nejsou ani vtipné ani smysluplné, takže vlastně platí obligátní svůj k svému.
Hammunasakra
Vy znáte nějakou "KÝLIÍ"? No k VÁM by někdo takového jména "docela pasoval" 😄
PS: Mně se hlavně LÍBÍ to auto = HODNĚ, byť ho "klasicky" s lepší motorizací (V6 3.6) do Evropy raději rovnou VŮBEC NEvozí...
white label
Je to stupidní...., ale taky jakou jinou reakci bys od nás, "čečenských muslimů", čekal, viď Bariku... 8-s 😉
megacruiser
takže tam naprosto zbytečně ničí cenné staré věci. Proč? Jen tak, protože to nějaký nafetovaný markeťák vymyslel a jeho šéf to schválil, aby už konečně mohl na golf. Kdyby to aspoň udělali nějak vtipně, třeba že by na tom klavíru jeli 4 dummies. A samozřejmě na stejných místech potom "otestovat" i Cadillac. Takhle je to o ničem, protože je tam sice plno nedůvěryhodných keců, ale žádné relevantní srovnání. Potom by se vidělo, jestli by mu taky třeba na prvním hrbu neuletělo kolo 😉