Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
Uz ked idem ilustrovat kradeze aut v CR, tak si z kniznice kupim/vyberiem fotku auta s volantom vlavo (alebo aspon flipnem v PS tuto).
JaMM
Kde nájdeš, len tak, hromadu peňazí na ulici? A autíčkari sú stále pod boľševickým zákonom.
Neopravnené užívanie cudzej veci, aj auta, vymysleli komouši, lebo už vtedy ich deti kradli auta a bol by to politický škandál, keby syn tajomníka MNV musel ísť do basy!
Neopravnené užívanie cudzej veci, aj auta, vymysleli komouši, lebo už vtedy ich deti kradli auta a bol by to politický škandál, keby syn tajomníka MNV musel ísť do basy!
Kilian
Podle toho, jak to vidím já se luxusní auta kradou dál. Zkoušel jsem najít nějaké vhodné zabezpečení a vyplývá mi, že nejlepší je od firmy SHERLOG tenhle balíček služeb : [odkaz] Pokud má někdo tipy na jiné zabezpečení, tak to sem dejte. Díky K.
Zdravím, já jsem taky nevěděl jaký zabezpečovák použít, ale vzhledem k nedávno nalezenému BMW mého bratra díky Sherlogu musím dát za pravdu Kilianovi. Já si ho budu pořizovat taky i když nemám tak drahý auto. Ale stejně bych o něj nerad přišel...Jakub
Sdílení komentáře
Tak dlouho budete otravovat až lidi nebudou chtít auta vlastnit a budete namydlení. žádné spotřební daně, žádné pokuty, žádná práce, žádný příjem.