Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SUV od Jaguaru se bude jmenovat Q-Type, nebo XQ

19 komentářů

3_diamanty
kedze audine vadil nazov qorosu QX tak asi jej bude bude vadit aj jaguarov nazov XQ .. ak nie tak je uplne jasne o co potom audine islo.... buzerovat cinanov ... ved nemci sa dosmeju coskoro
pelikoš
jenže pravdě podobně tu infiniti bylo dříve(tedy jeho Q jména) 😉
Jan_123
Tipuji to na Q-type, jsem zvědavý
Magister
Já ne. Kdyby raději lépe dělali současné modely, udělali by lépe.
jeylkey
cim jsou spatne soucasne modely?
donPedro
Ze své vrozené zvídavosti se prosím dovoluji připojiti k dotazu kolegy standy.d. Tedy co by mohl👋mělo býti na stávající produkci automobilky Jaguar lépe? Děkuji předem za odpověd. 😉
Pekelná Micinka
Její prodeje. 😉 >😒]
donPedro
Tak určitě ... 😉 Však ale konkorence v D3 jest obrovsky silná, něco málo uzobne i Volvo a nějaký ten Japonec, nakonec. No až povstane z popela jako bájný pták Fénix Alfa Romeo, bude konkurence zas o něco málo větší. Nicméně IMHO pod Tatovým vedením má Jaguar našlapnuto aby šlapal dobře, tož mu držme palce (co víc taky můžem dělat, že). Tož tak.
Anonym
Jít si ho koupit >😒]
Ja Prvni 123
??? To jako aby tam byly stejne vypinace, jako pouziva koncern? 😜
Pekelná Micinka
Vtipný název. Nevím, jestli zrovna klasické SUV od Jagu je to, co bych chtěl vidět, možná něco ve stylu RR Evoque ale fullsize almaru ne. Ani XF Sportbrake T po vzoru A6 Allroad by nebyl marný.
tfu
prijde mi to jako Ford Kuga po faceliftu >😁
Hammunasakra
..poněkud NE"šťastně" formulován? Normální model střední třídy bude Q-Type a SUV na jeho technice XQ - hotovo, šmidlec fidlec KONEC 😉
donPedro
To jako že by u stávajícího XF proběhl nějaký rename snad? Anebo se název změní s příší generací? No uvidíme, co uvidíme, jesti uvidíme 😉
Hammunasakra
Tak že by "obráceně"? 😉
PS: Rozhodně je JISTÉ, že jsou zaregistrovány 2 názvy a připravují se 2 modely = zas tolik možností tu (nejspíš) NENí 😄
Pekelná Micinka
Třeba se malý Jaguar bude jmenovat jinak a ještě nepodali žádost o ochranou známku. Mě by se pro malý model docela líbilo XS, ale trochu se obávám, že konotace s označením velikosti oděvů by mohly toto označení zablokovat, stejně tak jako možnost, že někde by mohl být, typicky třeba u nás interpretován, jako exces, zejména pokud by se vizáž neshodovala s očekáváním. To zas Q-Type bych mohl misspellovat, a asi nebudu jediný koho to napadne, jako cute hype, tedy milý povyk.
Hammunasakra
Proto jsem napsala (to): "nejspíš" 😉
jagprg
kdyby nejdrive nabizeli soucasne dieselove modely a hlavne XF kombik s pohonem vsech kol..
Dinar
Na SUV mají Land a Range Rovery. Navíc ta malůvka vypadá jak Q7 s předkem XJ, autobus design už netáhne. Tedy doufám, že na SUV pod značkou Jaguar nedojde, chce-li si Jaguar ukousnout více, bude lépe se po akt. zavedení pohonu 4x4 věnovat různým "allroad" klonům XFka, resp. nového zástupce ve střední, tam mají potenciálu dost.