Novinky
Je to známá věc: nejlepší jsou vždy a výhradně jen ti... nejlepší :yes😒br />
Upřímné gratulace, člověka potěší, když se dozví, že ti co umí "rychle" psát umí i rychle jezdit. Tohle ostatně na diskusích platí též, však to znáš - jak píšeš, tak jezdíš...
BRAVO :yes:
Upřímné gratulace, člověka potěší, když se dozví, že ti co umí "rychle" psát umí i rychle jezdit. Tohle ostatně na diskusích platí též, však to znáš - jak píšeš, tak jezdíš...
BRAVO :yes:
Jak píšeš, tak jezdíš ???
To je, podle mě, hloupost. To by třeba takový Senna musel být druhý Hemingway. 😄
To je, podle mě, hloupost. To by třeba takový Senna musel být druhý Hemingway. 😄
Ty máš problémek v tom, že pořád koukáš na ty druhé. Na sebe se podívej, o sobě přemýšlej. Vždyť proto ten horní text - jak píšeš, tak jezdíš. Koneckonců, Sennu jsem na zdejších diskusích zatím nenatrefil... 😄
Nepodsouvej mi stále nějaký problém, žádný nemám. Jen konstatuji, že umění dobře psát nemusí vůbec souviset s uměním dobře řídit. To je celé.
A Sennu jsi zde nenatrefil, protože už je mrtvej, ostatně stejně jako ten Hemigway. ;-\
A Sennu jsi zde nenatrefil, protože už je mrtvej, ostatně stejně jako ten Hemigway. ;-\
To byla nadsázka od GTI, to jsi snad pochopil ne?! Samo že to s tím nesouvisí, ale GTI to vystihnul vtipně...
No já nevím, tohle [odkaz] mě bavilo číst víc. O dost.
Martine, sakra. To nahoře je informativní článek o tom co se událo a jak to dopadlo, nečekáš snad, že tu bude zdejší mistr testér srdceryvně vypisovat jaké to je, když bere zatáčku po dvou. Tím kvalitním psaním jsem přece myslel testy od Aleše.
Mně šlo právě o to, jak rozdílně k této akci redakce přistoupili.
Jinak Aleš má podle mě v rámci auto.cz nejlepší testy, o tom se přít nebudu.
Jinak Aleš má podle mě v rámci auto.cz nejlepší testy, o tom se přít nebudu.
Tí sa tiež prezentujú veľmi športovo. Zaujímal by ma čas P.Jandu...
Jinak Aleši velká gratulace! :yes: Jenom je škoda, že po mocenských rozbrojích v MX-5 klubu se nejede v rámci Miata Cupu, ale je to pod Amater cupem.
PS: Máš SZ
UHP gumy se na provozní teplotu dostanou už v zaváděcím kole a to je ještě dobré moc nebláznit. Zbytek auta nepotřebuje zahřívat vůbec, jak už jsem napsal, s dalšími koly už jdou do háje pneumatiky i brzdy.
Poslední dva časy jsou poměrně tristní, ale zbytek pole je ve 4 sekundách, 2 s na kolo mezi 1. a 5., to je sice rozdíl třídy, ale i víc než sekunda může jít na vrub únavy auta. Ostatně Aleš nám určitě může o formátu jízd sdělit více, mně to rozvrstvení časů skoro naznačuje, že pořadí v cíli mohlo být víceméně shodné s pořadím na startu, je to takové ...symetrické. 😄
Aleš zkrátka ukázal, že úplné poleno určitě není a vzhledem k rozdílům sekundu až dvě na kolo oproti ostatním (kromě těch dvou posledních) to může příště dopadnout úplně jinak. Přeci jen ty rozdíly jsou stále takové, že se toho schová kondice konkrétního auta a to, jestli se člověku kolo zrovna povedlo či nikoliv. Některé reakce, co si zde berou do úst autoweb, protože Ondřej byl pomalejší než Aleš, jsou opravdu hodně směšné.
Aleš zajel oproti zbytku super, ostatně má stejné auto doma a tohle jezdecké pole se na něj bude asi těžce dotahovat, ale uvidíme, co technické Mýto, s tím nemají motorističtí novináři téměř žádné zkušenosti a hodně na srdce je pak Písek.
To jsem se zasnil, já si snad letošní sezonu o nějaký ten podnik ještě prodloužím. >😁
King: to jsou časy jedné (lepší) jízdy, kompletní tabulka je na stránkách Amatercupu. Štěstí přálo a oba časy jsem měl nejlepší.