Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
megacruiser
kdy sporťák řídil pilot a nekecal mu do toho počítač. Doba, kdy auta nevypadaly jako krabice od bot s 1m vysokým tupým předkem a netahaly sebou stovky kilo elektroniky. NSX, 300ZX, Supra, SVX, 3000GT, to byly zábavné "ryzí" sporťáky. Jinak všechna čest Sennovi, je vidět, že to byl "pan pilot", žádná rychlokvaška.
Jsi si jistý? 300ZX rozhodně není ryzí sporťák a koneckonců ani ta Supra v základním setupu není zrovna něco, co bych takto nazval. Obojí jsou auta, která si svou pověst vybudovaly na drag-race pouze tím, že z jejich motorů lze ždímat nekonečná stáda koní.
No a 3000GT a obzvláště SVX se ti tam dostaly asi omylem - vedle těch je i Golf GTI ostrý jak žiletka 😄
No a 3000GT a obzvláště SVX se ti tam dostaly asi omylem - vedle těch je i Golf GTI ostrý jak žiletka 😄
BRoy
když ještě sportovní auta řídil šofér a ne smečka počítačů. A kdy do konstrukce nekecali byrokrati z Brusele a jejich pseudoekologické limity. BTW, bílé ponožky a lakýrky na testování...móóc elegantní! >😁
Stewee
Ked sa spoja dve legendy ako Senna a Honda, nemoze z toho vzist iny vysledok ako skvele auto - NSX, ktora sa stala synonymom pre zanietenych motoristov v spojeni vykonu, elegancie a sportu.
125S
Byla to krásná doba pro auta, tyhle dvě videa jsem snad viděl stokrát... 😄 .
Senna je můj nejoblíbenější řidič a závodník :yes: . A Honda NSX? Ta se už stala legendou ve svý třídě, i když se už nevyrábí. Co se týče zpracování a kvality předběhlo tohle auto svojí dobu minimálně o dekádu 😉 .
Pokáždé když nastartuju svého Legenda s motorem C27A1, uvědomím si jak byl tento motor famózní 😄 .
Senna je můj nejoblíbenější řidič a závodník :yes: . A Honda NSX? Ta se už stala legendou ve svý třídě, i když se už nevyrábí. Co se týče zpracování a kvality předběhlo tohle auto svojí dobu minimálně o dekádu 😉 .
Pokáždé když nastartuju svého Legenda s motorem C27A1, uvědomím si jak byl tento motor famózní 😄 .
Legend neni nic NIC a ze mas C27 nikoho nezajima ty nulo >😁 Jsi za blbce a pokolikaty uz ze? >😒] >😒] >😒]
Mě by hlavně zajímalo, jak by NSX vypadala a jezdila, kdyby nemusela plnit 280 koňovou japonskou restrikci.
:yes: :yes: :yes: