Ekonomika
Jsem nevěděl, že se ještě vyrábí auto vycházející z Opelu Kadett. 😄
tak to dela necelou polovinu všech prodanych aut
opravdu se v rusku prodaly necely 3 mega aut??
predpokladam ze jde o novy auta
opravdu se v rusku prodaly necely 3 mega aut??
predpokladam ze jde o novy auta
objekt21
to je v poriadku. Jednoducho su predaje rovnomernejsie rozlozene - ziadna automobilka nema vyraznu prevahu.
Mna by vsak zaujimali predaje cinakov, ktorych uz po matke rusi beha neurekom 8-s
Mna by vsak zaujimali predaje cinakov, ktorych uz po matke rusi beha neurekom 8-s
Ako myslel som ze to auto sa uz nevyraba.zaujimave.ze ked sa dlho vyraba vw.alebo aj ine znacky renault atd najma v cine starsie modely tak sa pisalo ake je to kvalitne.ze stale je konkurencne schopne atd.a napr.niva co mala aj min.dobry clanok a teda aj ziguli aj samara su teda dobre ci nie? Ja len viem z otec ju kupil myslim ze za 214.000kcs. Po 10 rokoch to bol takmer vrak ale za 10 rokov neustaleho pouzivania a nie najlepsieho zachadzania posluzilo dobre.urcite to bolo lepsie a kvalitnejsie ako favorit ci felda. A za poslednu vetu ma prosim samozrejme zabite.
Podle prodavanych aut odpovida Rusko opravdu spise nejake rozvojove zemi z Afriky nez mocnosti na kterou si se stridavymi uspechy hraje. Tohle je fakt drsny seznam.
Gilgit
Ono Rusko do urcité míry mocnost stále je, i kdyz ne tak velká, jak by chtelo. A v té Africe to vypdadá prece jenom trochu jinak. Jiste, postavení Lady je hlavne díky nízkým cenám suverénní. Jinak (kdyz si clovek odmyslí Ladu) ten seznam snad zas az tak drsný není.
zaujimavy je aj uspech hyundaia solaris ( accent ) ria ci dusteru.... vyzera to tak ze tento rok uz na stupienku vitazov budu aj korejci :yes😒br />
vsimnite si nizsie poradie najpredavenajsich znaciek za 3 mesiace r 2013😒br /> 1.lada
2.renault
3.kia
4.hyundai
celkom pekny trh
😉 :yes:
Naopak nahoru šplhá Granta a Largus (Logan MCV).
Kalina, 4x4 sou stálice, u Samary je otázkou kdy přijde ukončení výroby....