Ekonomika
Ham.
0
na takto nizoučké ceny by zákazníci v Česku mohli slyšet. O 85k levnější než Mokka, o 50k levnější než Yeti tak tomu říkám láce.
ericn
0
To myslíš vážně? Je to jen přizvednuté Clio, nic víc. Auto je to celkem pohledné, ale 400k bych za to nedal, mluvím-li o použitelné výbavě a motoru. Zajímavé to bude tak za půl roku, až cena spadne o cca 40tis. Pak už bych si to dokázal představit, 1.2TCe 120k s výbavou Dynamique za 360k, to by už šlo 😉
PeterLuk
0
Problém je, že nemá 4x4. Ale tak, Mokka a Yeti za tie prachy, čo uvádzaš že je Captur lacnejší, tiež nemajú.
Líbí se mi a cena taky. Zkusím ho projet a pokud bude jezdit tak dobře, jak vypadá, rodinný vozový park by se mohl rozrůst.
😄 palec hore....
tak teraz neviem.. ci je lepsie dat 300 litrov za captura alebo 50 litrov za par plastov na superbe 😄 ... kazdy si asi spravi nazor sam
tak teraz neviem.. ci je lepsie dat 300 litrov za captura alebo 50 litrov za par plastov na superbe 😄 ... kazdy si asi spravi nazor sam
Ty nedáš za nic žádný prachy a jenom úchyl, který ví o autech kulový sem může psát bláboly, ve kterých srovnává dvě zcela nesouměřitelná auta.
Na tebe si tady názor "spravila" už většina diskutujících, zejména pak těch, co o těch autech aspoň něco vědí a mají i osobní a praktické zkušenosti.
Na tebe si tady názor "spravila" už většina diskutujících, zejména pak těch, co o těch autech aspoň něco vědí a mají i osobní a praktické zkušenosti.
Na fotkách to vypadá pěkně, stejně jako dlouhý Clio, které jsem už viděl naživo. Zato malý Clio je poněkud disproporční - mohutná příď jak u auta o dvě čísla větší a pak najednou skoro nic. Ale tady je to podle všeho jiný kafe. Otázka je, jestli by náhod na všechny kola u tohodle auta přece jen být neměl. Nicméně, tady se jedná spíš o vyšší auto na normální silnici, Frantíci (pokud nejsou zblízka) do hor moc nejezdí....
Je to clio s předkem z náklaďáku a proto na fotkách vypadá mnohem větší než ve skutečnosti je.
Tak Captur je zatím suverénně nejhezčí crossover. Stejně jako v případě nového Clia je ale neodpustitelný nedostatek, že motor 1.2 TCe nenabízejí s manuální převodovkou!!! Pokud tedy zrovna nechci naftu, není co vybrat. Po tříválci 0,9 TCe rozhodně netoužím a po samočinné dvouspojce už vůbec ne 8-s 8-s 8-s :no: :no: :no:
Viděl jsem to auto v GER na živo a je to peklo: to už není auto, to je hračka jako z Tchibo shopu...uvnitř v reálu katastrofa, kvalita karoserie (hrany, tmelení, nástřik) ani nemá cenu mluvit. Holt vzniká tu kategorie aut která jsou levná ale fakt jen na chvíli.. G
Souhlasim, je to takovej plasťáček. V autě jsem nejel, zato jsem v něm seděl v Paříži a parkoval nám tam i před domem. Efekt pěknej, ale je působí na mě tak, že je to levný chatrný auto na efekt. Bohužel 😒 Doufám, že se mýlím.
Také jsem měl možnost si tuto kreaturu prohlédnout naživo . To víš , lidé chtějí levné crossovery ,teď je to taková móda a o to spíš ,o co víc se vyvedou designově vyvedou ale na kvalitu se moc nehledí. Hm, pro parádu do města je pro někoho takovýto pěkný crossoveřík fajn ,ale pokud chce tu "krásu" zachovat dál bude muset investovat víc do jejího zachování nebo auto vyměnit dřív než původně chtěl a to už je snad lepší si připlatit za něco kvalitnějšího, ale oželet tento vcelku lákavý design ,případně prostor (no, i když..).
Já vím, já vím ,určitě se crossovery nekupují jenom na parádičku do města ,byl to jen příklad a taky mě to napadlo souvislosti s tím designem a "nečtyřkolkou" a navíc tomuto kousku by spíš uškodilo nějaké užitkovjší zaměření a to si nejsem jist ,jaký vliv má to šetření na kvalitu výdrže po technické stránce uvidíme za pár měsíců /let ,jestli se dokonce nezačnou novodobé crossovery "rozpadat" z důvodu levnosti ,ale když je o taková levná auta zájem ,nedivím se, že automobilky na nich šetří,aby cenu dali níž ,ale na druhou stranou tak proč nesnížit cenu ještě ,když se ušetří na levných materiálech a zpracování >😒] . Trochu mě Captur už jakousi ošizeností zklamal.
Já vím, já vím ,určitě se crossovery nekupují jenom na parádičku do města ,byl to jen příklad a taky mě to napadlo souvislosti s tím designem a "nečtyřkolkou" a navíc tomuto kousku by spíš uškodilo nějaké užitkovjší zaměření a to si nejsem jist ,jaký vliv má to šetření na kvalitu výdrže po technické stránce uvidíme za pár měsíců /let ,jestli se dokonce nezačnou novodobé crossovery "rozpadat" z důvodu levnosti ,ale když je o taková levná auta zájem ,nedivím se, že automobilky na nich šetří,aby cenu dali níž ,ale na druhou stranou tak proč nesnížit cenu ještě ,když se ušetří na levných materiálech a zpracování >😒] . Trochu mě Captur už jakousi ošizeností zklamal.
Neviem v čom si sedel (nebola to Dacia?), ale aj napriek preplastovanému interiéru mi prišlo spracovanie dobré. Či sa životnosť Renaultov predĺžila sa dozvieme až časom, ale tak málokto si to bude kupovať na viac ako 7-8 rokov. S Capturom si máš užívať život naplno tu a teraz.
Aj príjemná reklama na ti to napovie 😄
[odkaz]
Aj príjemná reklama na ti to napovie 😄
[odkaz]
Interiér se ještě dá snést , myslím tu kvalitu zpracování (ve spojení s designem je to podle mého názoru tragedie) ,ale s částmi karoserie je to už horší , mám z ní podobný dojem , jak to napsal Gusspacho ...Co ale čekat od auta této kategorie a cenovky? Ano ,užívat Captur pár let naplno a pak vyhodit >😒] .
Veď o to im aj ide, nie? 😄 Nepotrebujú robiť dizajn, ktorý vydrží byť ako tak IN aj celú dekádu. Načo? Od toho sú tu Nemci.
Je to tak , tím spíš potřebují reklamu ,aby se jim podařilo zase nové modely zviditelnit , když už se nedá moc básnit o kráse nadčasovosti jejich designu , narozdíl od Němců na to samozřejmě ani nemají jak historicky navázat , jednoduše Renault nemá takovou pověst ,takže by měli přidat na propagaci , co už si tu zmiňoval .
Slovo kvalita se s názvem rendlík nekamarádí.
A navíc je to ošklivé...
A navíc je to ošklivé...
Tady je to umocněno tím , že fotky klamou a Captur tady vypadá míň nekvalitně než je vidno potom v reálu , hlavně exteriérem , interier mě snad nikdy bohužel úplně nepřesvědčí(zatím u všech nových rencků ) a nepřekvapí ani z fotek a vůbec se mi nelíbí tyhle nové Renaulty , hlavně tím rozplizlým logem přes značnou část přídě.
Automobilky ešte stále nevyčerpali potenciál malých mestských crossoverov. Renault teraz prihodil široké spektrum individualizácie, ktoré v tomto segmente akosi chýbalo a tiež príjemnú cenu. Dizajn je vec vkusu, mne sa páči a oceňujem aj "simply clever" riešenia ako poťahy, ktoré možno vyprať, výsuvnú schránku pred spolujazdcom, v kufri obojstrannú podlahu koberec/guma a hravo riešené gumy na prichytenie menších predmetov na predných sedadlách. Vôbec sa s tým toľko nechvália ako Škoda so škrabkou a podobne. Ale možno to je práve tá chyba. Marketing Renaultu stále akosi pokuľháva. Ak by zamakali na predajoch, pridali ešte jeden benzínový motor, viem si u nás predstaviť Captur ako bestseller v štýle SX4-ky a v pohode aj bez 4x4.
Držím palce. :yes:
Držím palce. :yes:
Zda sa, ze dnes staci nabuchat na male auto plasty, zafarbit pastelkami a prihodit na cenovku.
Toto je naivna hracka, krajsia Dacia, ale stale to bude doma viac na regaloch Toys R Us ako pred domom dospeleho cloveka.
Juke je aspon sialeny a extravagantny...
Toto je naivna hracka, krajsia Dacia, ale stale to bude doma viac na regaloch Toys R Us ako pred domom dospeleho cloveka.
Juke je aspon sialeny a extravagantny...
Všichni by si přáli kvalitní auto, ale jak příjde na koupi, tak se jde po ceně. Auto ve stylu Toyoty začátku devadesátých let nejsou lidi ochotní zaplatit.
Za podobné peníze vypadá víc kvalitněji starší SX4 , karosérie určitě je a v interiéru nevypadají ty tvrdé plasty příliš lacině , nic tam nevrže a je to celkové spolehlivý a snad ani moc neošizený auto a teď při akčním ceníku je s 1.6 -kou levnější než Captur v základu .
Ještě jsi v tom nejel a už víš, že Captur bude nespolehlivý, ošizený a že bude vrzat. Z fleku by jsi tady mohl dělat redaktora. Vrzající plast poznáš od pohledu. Měkčené plasty přece nevržou. 😄
Netvrdím ,že bude nespolehlivý , to se teprve ukáže,jak na tom bude. To co tvrdím o SX4 hned automaticky neznamená ,že Captur bude pravý opak toho,co jsem napsal o SX4. Nikde nepíšu ,že interiér Captura bude vrzat a už vůbec ne ,že je to dáno tvrdými plasty . Zažil jsem i vrzající měkčené plasty,takže netvrdím,že vržou jen tvrdé plasty.
eliot, SX4 je bandaska na kolesach. Motor huci uz pri 2.500 otackach a pri prejazde nerovnosti si musis davat pozor, aby si si o okna nerozbil kokos. Plasty su tvrde ako beton, radio vobec nehra a nie je nic vidiet na displeji. A hlavne sa chod opytat klampiarov, ze z akych plieskov je auto vylisovane!
Ano, nepopírám ,že motor od těch otáček hučí, na displej je špatně vidět a stísněný prostor je všude kolem . Plasty jsou nesmírně tvrdé ,ale i přesto nevypadají zas tak tragicky a nevydávají při jízdě žádné zvuky. Vůbec nečekám ,že karoserie je uděláná jen z toho nejlepšího ,ale proti Capturu je zpracování na pohled přece jen o něco lepší.
chyba tu cista aspon 1,4 16V atmosfera /captur nevazi vela/, alebo lepsie 1,6 a nahrada za suzuki sx4 by bola - kedze sx konci, a za nu bude davat suzuki nejake monstrum, ktore bude stat mozno oi 1/3 viac, ako povodne sx4
Dočetl jsem se tady, že čtyřmetrový crossover Captur postavený na základě Clia je levný šrot, který se po pár kilometrech rozpadne. Nízká cena je dána šetřením, které se musí projevit. 300 000,- za auto velikosti Clia, bez klimatizace a rádia je pro někoho asi lowendová cena. Asi žijete v trochu jiném světě než já. Mně se ta cena zdá docela vysoká. Captur s 0.9 TCe je za stejnou cenu jako Golf nebo Octávka s 1.2 TSI. Pokud je Captur levný šrot, kam zařadíte o třídu větší Golf s Octávkou ( dle někoho o 2 třídy výš), které jsou za stejnou cenu? Dle logiky zdejších odborníků to asi budou ještě větší šroty, když se na nich šetřilo ještě víc než na Capturu.
Pokud se ukáže časem ,že je spolehlivé a že materiály mají nějakou dlouhodobější výdrž ,budu Renaultu určitě tleskat. Rozhodně si nemyslím ,že se po pár kilometrech hned rozpadne ,to je nesmysl,to už i Dacia s přehledem vydrží , jenom až si bazaroví kovbojové rozhodnou koupit cca 8let a více starého a vymazleného Captura,tak aby nelitovali ,že si třeba nepořídili Oktu nebo Golf . Máš dobrou otázku , nevím jak podle ostatních ,ale mě připadá tahle cena za takové auto taky moc . Ve třídě těchto malých crossoverů jsou ceny trochu postavené na hlavu, dobře je to vidět ,když si porovnáš cenu Clia a Captura . Oproti 208 bude určitě velký cenový rozdíl u 2008 . Naopak zkus uvažovat ,o kolik míň by stál srovnatelný hatchback než Mokka -i Astra je v základu levnější. Malé crossovery jsou nesmyslně předražené ,ale zase v rámci obvyklých cen této kategorie je Captur levný a jestli opravdu tak laciný ,jak vypadá na první dojem ,to se uvidí za několik let. A to s tím Golfem a Octavií akorát odpovídá tomu ,že jsou crossovery předražené a ne ,že jsou tato konkrétní dvě auta nekvalitní šroty .
Pokud jde o cenu, tak vycházíš z českých cen. Pokud se podíváš na ceny jinde v Evropé ( na trzích, kde budou rozhodující prodeje), tak bude cena Capturu a Mokky třeba stejná. Navíc Mokka je větší a má silnější základní motory. Přece by nebylo normální, aby menší Captur bez klimatizace, rádia, zadních airbagů a s o 25 k slabším motorem stál stejně jako vybavená Mokka.
Ta cena je opravdu svým způsobem dost vysoká. Platí se za styl a podobná auta teď frčí. Jsou pro radost a tady vyjde to auto asi výhodněji jak konkurence.
Ale celkově bych zase radostí do stropu z té ceny neskákal. Co tak koukám na akční ceník Renaultu (ačkoli nevím, zdali ta sleva není ještě něčím podmíněná), tak s klimatizací a oturbenou 1.2kou vyjde momentálně o pár desítek tisíc levněji i Megane Grandtour...
Ale celkově bych zase radostí do stropu z té ceny neskákal. Co tak koukám na akční ceník Renaultu (ačkoli nevím, zdali ta sleva není ještě něčím podmíněná), tak s klimatizací a oturbenou 1.2kou vyjde momentálně o pár desítek tisíc levněji i Megane Grandtour...
Porovnávaš výbehový model s úplne novým na trhu. Je teda normálne, že základ Capturu štartuje o 20 tisíc vyššie.
Možná výběhový model, ale velikostně o třídu výše. A nepíšu o základu, ale vybavených verzích. A když ti nestačí kombík nižší střední od Renaultu, pak věz, že seženeš i výkonnější podobně vybavený kombík nižší střední (tedy o třídu výše) u Kie či Hyuindai. Nebo, když si postačíš s hatchbackem nižší střední (který i tak bude větší ve většině ohledů), seženeš i vybavenějšího Golfa... a to není výběhový ani kvalitativně podřadný model.
Takže ano, za stylovku se dost připlácí...
Takže ano, za stylovku se dost připlácí...
Toto si koupí opravdu jen prosťáček. V této třídě je jasná volba [odkaz] - ale jak jsem již mnohokrát psal, počkejte na facelift.
BRAVWO ŠKODA!!! :yes: :yes: :yes😒br /> P.S. Slepci nesmí za volant, takže než si toto koupíte, jděte na oční test 😉
BRAVWO ŠKODA!!! :yes: :yes: :yes😒br /> P.S. Slepci nesmí za volant, takže než si toto koupíte, jděte na oční test 😉
Hele, ty jsi tomu GTI fakt vypadnul z pr.ele, a přes ty sra.ky nevidíš ani na krok... >😁 Ty jsi dobrej exot. >😁 Tvůj názor na auta je mi fuk, je vidět, že problematice aut rozumíš stejně dobře jako teorii relativity, naježdíno máš nula nula nic, ale dát si jako motoristickou osobnost GTIho, to už je pomalu na svěrací kazajku. >😁 Fakt mi chceš namluvit, že pro tebe je vzor člověk, kterej tady básní o nových autech, a sám si tahá bouračky z Německa??? Ty jsi dobrý pako. Tebe měl táta narvat zpátky a pře.ukat. >😁 Zkus bejt aspoň malinko originálnější a nesnaž se furt jen kopírovat něčí výkřiky...